Smeg vaatwassers

Smeg vaatwasser

Smeg vaatwassers: kwaliteit en innovatie

De Smeg vaatwassers zijn ontworpen om de beste resultaten en het minste verbruik te garanderen. Bovendien krijgt uw keuken een vaatwasser met een mooi, strak design dat prachtig aansluit bij de rest van uw moderne keuken. Smeg vaatwassers vindt u in verschillende afmetingen en modellen. Zo zult u vrijwel altijd een vaatwasser vinden die aan uw wensen voldoet. Alle Smeg vaatwassers hebben een energielabel A+, A++ of A+++. Lees hier verder als u meer wilt weten over de Smeg vaatwassers.

Diverse modellen Smeg vaatwassers

Voor zowel inbouwmodellen als vrijstaande vaatwassers bent u bij Smeg aan het juiste adres. Daarnaast vindt u modellen, zoals door-to-floor vaatwassers, geheel geïntegreerde vaatwassers, geïntegreerde vaatwassers met dashboardbediening, horizontale vaatwassers of vrijstaande vaatwassers in roestvrijstaal of Jaren ‘50 stijl. Als u voor een echte eyecatcher in uw keuken wilt gaan dan is de vrijstaande vaatwasser in Jaren ‘50 stijl wat voor u. Wilt u liever een strak model in uw keuken die een mooi geheel vormt met de rest? Ga dan voor de volledig geïntegreerde vaatwasser. De bediening zit aan de binnenkant van de vaatwasser zodat de buitenzijde strak blijft ogen. 

Afmetingen en extra functies Smeg vaatwassers

De vaatwassers van Smeg zijn in drie afmetingen verkrijgbaar: 45, 60 en 90 cm. Daarnaast heeft u ook keuze uit het aantal couverts en extra functies. Zo kunt u ook kiezen uit een extra besteklade. Deze plaatst u waar u wilt zodat u extra ruimte heeft voor uw bestek en de rest van uw vaat in de standaardruimte kan worden geplaatst. Daarnaast beschikken enkele vaatwassers van Smeg de optie Professioneel. Met deze optie reduceert u de programmaduur van diverse wasprogramma's.

Techniek gecombineerd met comfort

Novy blijft zich verder ontwikkelen. Tegenwoordig biedt het merk ook domino’s en inductieplaten die in contact staan met de afzuigkap. Zo kunt u met de InTouch technologie vanaf de inductieplaat eenvoudig uw afzuigkap bedienen. Dit zorgt voor extra bedieningsgemak en voor meer comfort in de keuken. Daarnaast biedt Novy afzuigkappen met een EcoSmart label die die 85% minder energie verbruiken en beschikken over automatische functies zoals een Auto-stop functie.

Kom langs in een van onze showrooms

Wilt u de Smeg vaatwassers graag zelf testen? Kom dan langs in een van onze showrooms waar u de vaatwassers zelf kunt ervaren. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

×