Smeg vriezers

Smeg zwarte vriezer

De vriezers van Smeg

Smeg heeft een breed assortiment vriezers. Een vriezer is in ieder huishouden een onmisbaar apparaat. Met een vriezer houdt u producten langer vers. Smeg heeft vriezers in elk formaat en iedere stijl. Daarnaast zijn ze erg milieuvriendelijk, waardoor het aanschaffen van een Smeg vriezer een verstandige keuze is. Lees meer over de mogelijkheden en voordelen van een Smeg vriezer.

Onderbouw

Vriezers van Smeg zijn verkrijgbaar als inbouw- of onderbouwapparaat. De onderbouwvriezer plaatst u netjes onder uw huidige koelkast. Uw koelkast en onderbouwvriezer staan op één plek zodat u genoeg ruimte overhoudt in de keuken voor andere apparaten. Dankzij de regelbare thermostaat bepaalt u zelf de temperatuur van uw Smeg vriezer. 

Inbouw

De integreerbare vriezer is een echte eyecatcher en is prachtig te combineren met de rest van uw keukeninterieur. Deze beschikt over meerdere lades en is dus ideaal om veel etenswaren in te bewaren. De integreerbare vriezer staat los van uw koelkast en is zeer ruimtelijk. Ook deze vriezers beschikken over een regelbare thermostaat, zodat u snel en gemakkelijk de temperatuur kunt regelen.

Milieuvriendelijk en stijlvol

De vriezers van Smeg zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan uw keuken, ze zijn ook erg milieuvriendelijk. Alle modellen van Smeg hebben een energieklasse A+ of A++ en zijn daarmee energiezuinig. Daarnaast kiest u voor een stijlvol en praktisch design als u een Smeg vriezer kiest. Bovendien bezitten Smeg vriezers de nieuwste technologieën, waardoor het niveau van conserveren optimaal is. 

Eigen stijl van SMEG

Pas uw fornuis volledig aan naar uw eigen wensen. Kies uit verschillende kleuren van zilver tot aan rood om het fornuis volledig te laten integreren in uw keukenstijl. Zelfs de afmetingen verschillen van 60 tot 150 centimeter. Zo kunt u een breedte kiezen van het fornuis dat past in uw keuken en binnen uw budget. Het maakt daarnaast niet uit of u liever kookt op een gaskookplaat, inductie of keramische kookplaat, want Smeg biedt het alledrie. Met Smeg weet u zeker dat u een fornuis heeft dat opvalt in de keuken: het is een klasse apart.

Meer informatie over Smeg vriezers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Smeg vriezers? Bij KeukenConcurrent helpen we u graag en vertellen we u meer over het aanbod. Breng een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk de Smeg apparaten met eigen ogen.

×