Whirlpool afzuigkappen

Whirlpool afzuigkap

De afzuigkappen van Whirlpool

De afzuigkappen van Whirlpool zijn niet alleen efficiënt in het afvoeren van kookgeuren, maar staan ook mooi in de keuken. Het design is eenvoudig en strak, waardoor deze afzuigkappen een moderne uitstraling hebben. De meeste modellen kunnen bovendien zowel rechtstreeks lucht afvoeren als recirculeren, zodat u volledige vrijheid heeft bij het ontwerpen van uw keuken. De afzuigkappen kunt u overal installeren. Wilt u meer weten over de afzuigkappen van Whirlpool? Lees hier meer over de verschillende modellen en technologieën.

Innovatieve technologieën

De afzuigkappen van Whirlpool zijn voorzien van innovatieve technologieën om de afzuiging nog effectiever, sneller en zachter te maken. Zo passen sommige modellen, dankzij de exclusieve 6TH SENSE technologie, het vermogen dynamisch aan afhankelijk van wat u aan het bereiden bent. Ook heeft Whirlpool de 'Silent' technologie ontwikkelt, die voor een laag geluidsniveau zorgt, zodat u van extra rust en stilte kunt genieten. Tot slot biedt het intuïtieve Touch control bedieningspaneel een eenvoudige toegang tot alle instellingen en functies van uw afzuigkap

Verschillende afzuigkappen

Whirlpool biedt zowel traditionele afzuigkappen, zoals de iXelium, als decoratieve wandafzuigkappen. De iXelium is voorzien van een speciale coating die een optimale bescherming biedt tegen krassen en verkleuringen. De decoratieve wandafzuigkap is een mooie optie als u een echte blikvanger in de keuken wilt. Dit schuine model heeft een moderne, strakke uitstraling en heeft ambient light. Heeft u een kookeiland en kunt u geen wandafzuigkappen ophangen? Whirlpool biedt ook eilandafzuigkappen of geïntegreerde modellen.

×