Whirlpool koelkasten

Whirlpool koelkast

Whirlpool koelkasten: innovatieve functies en design

Whirlpool koelkasten combineren een premium look met een extra grote capaciteit. De koelkasten van Whirlpool zijn een echte eye catcher in uw keuken, maar ook van binnen zien ze er oogverblindend uit door het geborstelde metaal en de witte LED-verlichting. Bovendien zorgen unieke, innovatieve technologieën ervoor dat uw voedsel langer vers blijft. Wilt u meer weten? Lees hier alles over Whirlpool koelkasten.

Uw voedsel in een geheel nieuw licht 

Whirlpool koelkasten zijn voorzien van een geïntegreerd LED-systeem langs de boven- en zijkanten van de koelruimte. De verlichting wordt op deze manier gelijkmatig verdeeld over het apparaat. Dit fraaie en praktische licht zorgt ervoor dat u altijd moeiteloos vindt wat u zoekt in de koelkast. Bovendien is LED-verlichting twee keer zo helder als een traditionele gloeilamp en verbruikt deze maar liefst vier keer minder energie.

Grootste inhoud op de markt

Heeft u altijd veel eten op voorraad en is de koelkast vaak overvol? De nieuwste ingebouwde koel-/vriescombinatie van Whirlpool biedt de grootste inhoud die op de combimarkt verkrijgbaar is. SpaceMax geeft u tot 33 liter meer inhoud dan een traditionele koelkast en past nog altijd in een standaard 60 x 60 cm keukenblok dankzij het innovatieve design.

Fresh Control van Whirlpool koelkasten

De unieke 6th Sense Fresh Control technologie van Whirlpool koelkasten zorgt ervoor dat uw etenswaren tot vier keer langer vers blijven. Deze innovatieve technologie regelt de temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad automatisch voor langdurige versheid. Bovendien geniet u van perfecte hygiëne dankzij het antibacteriële filter.

×