Whirlpool magnetrons

Whirlpool magnetron

Whirlpool magnetrons in ons assortiment

De magnetrons van het A-merk Whirlpool zorgen voor afwisseling en plezier in de keuken. Whirlpool heeft de magnetrons in het assortiment voorzien van een aantal slimme gebruikersinterfaces, waardoor deze met nog meer gemak te bedienen zijn en voor de beste kookresultaten zorgen. Wilt u weten hoe dit mogelijk is? Lees het hier.

De geavanceerde technieken van Whirlpool

De intelligente magnetron van Whirlpool zorgen voor een optimaal gebruiksgemak, waardoor u gemakkelijk uw eten ontdooit of opwarmt in de magnetron naar uw keuze. Het brede assortiment bestaat uit verschillende modellen, zodat u kunt kiezen voor een magnetron met de technieken die op u van toepassing zijn. Lees hier meer over de geavanceerde technieken van de magnetrons.

 • 6th Sense technologie
  De ‘draai en bevestig’-knop zorgt voor interactie tussen u en uw magnetron, waarmee u met intuïtieve eenvoud de beste kookresultaten bereikt. De magnetron selecteert na een draai aan de knop zelf het juiste vermogen.
 • Het 3D-systeem
  De speciale verdeling van de microgolven zorgt voor gelijkmatig ontdooien, verwarmen en koken.
 • Jet Defrost
  Stel het gewicht en het type voedsel in en deze functie zorgt voor een snelle, gelijkmatige ontdooiing.
 • Bread Defrost
  Met deze functie zet u iedere ochtend vers, warm brood op tafel.
 • Assisted Chef functie
  Afhankelijk van het model zorgt deze functie voor 58 of 71 voorgeprogrammeerde recepten. Zo wordt koken nog makkelijker!

Diverse capaciteiten

De magnetrons van Whirlpool zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat u kunt kiezen voor een model dat past bij uw keuken. De Space Chef is een compacte magnetron met een standaardafmeting die is ontworpen voor een optimaal gebruik van de ruimte. De magnetron beschikt over een capaciteit van 31 liter en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarin verschillende functies met elkaar gecombineerd zijn. De Mini Chef is een kleiner model met een capaciteit van 22 liter. Dit model kan worden ingebouwd in een kolom- of bovenkast.

×