Whirlpool ovens en magnetrons

KeukenConcurrent oven magnetron specialist

KeukenConcurrent uw oven en magnetron specialist

Whirlpool gelooft in afwisseling en plezier in de keuken. Hoe meer opties er zijn om mee te experimenteren, hoe leuker het is voor zowel de koks als de eters. Daarom heeft Whirlpool een aantal verschillende, slimme gebruikersinterfaces bedacht om een oogje in het zeil te houden terwijl u kookt en u te voorzien van duidelijke en regelmatige updates.

Met als belangrijkste voorbeeld de gloednieuwe en bijzonder innovatieve 6TH SENSE Absolute programmaknop. Dit is de enige vorm van interactietussen u en uw oven: door het systeem van draaien-en-bevestigen kunt u uw recept in slechts drie eenvoudige stappen starten, waarmee u altijd een uitstekend kookresultaat behaalt.

Zelfreinigende technologie. Slim en duurzaam.

StarClean TM is een echte innovatie in duurzame reiniging. Dankzij deze revolutionaire technologie die gebruikt is voor de ovens binnen het Ambient design boekt u altijd geweldige kookresultaten en is reinigen nog nooit zo snel en eenvoudig geweest.

StarClean TM: innovatieve technologie om perfect schoon te maken.

Zet de reinigingscyclus slechts 35 minuten aan en veeg de ovenruimte daarna schoon, zonder schoonmaakmiddel. De reinigingscyclus werkt bij een lage temperatuur, waardoor tot 97% minder energie nodig is dan de reinigingscyclus van een Whirlpool oven met pyrolyse. De behandeling met nanotechnologie van de binnenkant van de ovendeur zorgt ervoor dat het glas kristalhelder blijft. Tests bevestigen dat olie, boter en tomaten 11 keer gemakkelijker van het oppervlak van de 6TH SENSE oven te verwijderen zijn.

Nieuwe SmartClean TM functie: uw oven was nog nooit zo schoon.

SmartClean TM is de innovatieve functie die garant staat voor een energiezuinig reinigingsproces voor de binnenkant van de ovens van het Absolute design. In slechts 30 minuten en zonder schoonmaakmiddelen wordt de gehele binnenkant van de oven grondig gereinigd. De ovenruimte kan eenvoudig worden schoongeveegd met een spons. Omdat het een energiezuinige functie is, kunt u deze zo vaak gebruiken als u wilt.

Oven met pyrolyse en een katalytische, zelfreinigende binnenkant.

Wanneer u de pyrolysefunctie gebruikt, bereikt de oven een temperatuur van 475°C, waardoor voedselresten en vet worden omgezet in as, die vervolgens eenvoudig kan worden verwijderd met een vochtige doek. De tijdscyclus varieert van 75 tot 180 minuten. Een speciale filter voorkomt dat geurtjes uit de oven ontsnappen. De speciale lak en de vier lagen hittereflecterend glas zorgen ervoor dat de buitentemperatuur lager is dan die van een standaard oven. Als andere optie kunt u bij de consumentendienst van Whirlpool een katalytische zelfreinigende binnenkant bestellen, die bestaat uit speciale panelen die zijn voorzien van een zeer poreuze emaillen coating, die vuil en vet absorbeert.

U creëert, hij kookt

Geen enkele andere oven beschikt over de exclusieve 6TH SENSE technologie. Selecteer het voedseltype, druk op OK en de oven geeft automatisch een suggestie voor het ideale kookprogramma, de ideale temperatuur en tijd voor een optimaal resultaat en een minimaal energieverbruik. Om het u nog gemakkelijker te maken, beschikt u over 30 voorgeprogrammeerde recepten.

Ready to Cook: voorverwarmen is overbodig

Dankzij de Ready to Cook functie is voorverwarmen niet meer nodig. Een innovatief en zeer efficiënt luchtventilatiesysteem zorgt voor een energiebesparing tot 25% in vergelijking met een traditionele oven.

Koken op meerdere niveaus: Cook3

Dankzij de Cook3 functie kunnen er drie verschillende recepten tegelijkertijd worden gekookt op verschillende niveaus, waarbij geur- en smaakoverdracht wordt voorkomen en elk gerecht onveranderd blijft. Dat betekent dus nog meer tijd- en energiebesparing door slechts één kooksessie in plaats van drie.

Creatief koken zonder grenzen

De XXL ovens van 73 liter van het Ambient design geven u extra veel ruimte om grote gerechten zoals gebraden kip eenvoudig te bereiden. Bovendien kunnen de gerechten op 5 verschillende posities in de oven geplaatst worden, dus alle ruimte voor uw culinaire creativiteit!

SoftClose ovendeur

Een aantal Whirlpool ovens is nu uitgerust met SoftClose scharnieren die ervoor zorgen dat de ovendeur zacht sluit, slechts één van de vele kleine maar belangrijke details om het apparaat telkens met plezier te gebruiken.

Stoomovens: heerlijk koken op een snelle en gezonde manier

De stoomovens van Whirlpool zorgen voor smakelijke stoomgerechten, met behoud van vitamines, kleur en smaak van de ingrediënten.

De wereld van smakelijk en gezond voedsel

De compacte stoomoven van Whirlpool geeft nieuw leven in uw keuken. Ze garandeert heerlijke kookresultaten met het beste behoud van alle voedingswaarden. De stoomoven injecteert stoom direct in de ovenruimte waardoor het voedsel zeer behoedzaam en gelijkmatig wordt bereid. Daarnaast behoudt het zijn kleur, onovertroffen smaak en verliest het geen belangrijke vitaminen en mineralen tijdens het koken. De combi-stoomoven combineert de kracht van stoom met de intelligentie van de unieke Whirlpool 6TH SENSE technologie om heerlijke verse gerechten van optimale kwaliteit te bereiden. U kunt de gerechten bereiden met 100% puur stoom, of op traditionele wijze en zelfs incombinatie.

Snel en efficiënt koken

Koken met stoom is niet alleen gezond, het is ook nog eens veel efficiënter dan standaard koken. Stoomovens van Whirlpool koken sneller dan traditionele ovens, waardoor u meer waardevolle tijd overhoudt voor andere dingen. De 6TH SENSE technologie in de combi-stoomoven injecteert precies de juiste hoeveelheid stoom in de ovenruimte bij de juiste temperatuur en op het juiste moment, met speciale sensoren die continu de hoeveelheid en de temperatuur van de stoom in de oven meten, om ervoor te zorgen dat uw gerecht perfect wordt bereid. En dankzij het verwarmingselement achter in de oven kan het gerecht bovendien worden voorzien van een krokante buitenlaag.

Perfect om te creëren of om alleen op te warmen

De royale 34 liter grote ovenruimte van elke Whirlpool stoomoven biedt u de ruimte om gerechten in allerlei vormen en maten te bereiden. U kunt zelf de standen van de bakplaten kiezen, om de ovenruimte zo goed mogelijk te benutten voor elke combinatie van gerechten die u wilt bereiden. Whirlpool stoomovens zijn bovendien ideaal om maaltijden in op te warmen. De "finishing" functie warmt eerder bereide maaltijden zachtjes op, waarbij het gerecht niet uitdroogt en het net zo vers smaakt als toen het net was bereid.

Whirlpool magnetrons- Perfecte resultaten, intuïtief

Het enige wat u hoeft te doen, is uw gerecht in de magnetron plaatsen en de 6TH SENSE technologie stelt automatisch het vermogen en de tijd in, om u het beste resultaat te bieden op basis vanhet specifieke voedseltype.Intelligente magnetrondesigns voor veelzijdige recepten.Met een ruime keuze aan modellen is er een Whirlpool magnetron die past bij elke kookstijl en elke keuken, vooral ook omdat het ontwerp past bij dat van traditionele Whirlpool ovens.

6TH SENSE technologie voor perfect kookgenot

Dankzij de intelligente 6TH SENSE technologie, kunt u een breed scala aan gerechten koken tot in perfectie zonder de noodzaak om de magnetron te programmeren. De oven selecteert zelf het vermogen en past deze automatisch aan om telkens weer perfecte resultaten te leveren, ongeacht de oorspronkelijke temperatuur van het voedsel (rauw, bevroren of vers) of het type voedsel dat u aan het koken bent.

Draai en bevestig

De nieuwe 6TH SENSE magnetron uit het Absolute design zorgt altijd voor uitstekende resultaten dankzij het 'draai en bevestig'-systeem. De centrale 6TH SENSE programmaknop is de enige vorm van interactie om door middel van intuïtieve eenvoud de kookcyclus in te stellen voor het beste kookresultaat.

Crisp-functie voor een krokant en goudbruin resultaat

De exclusieve Crisp-functie van Whirlpool garandeert u resultaten die u niet verwacht van een standaard magnetron. Met de Crisp-functie kunt u gerechten roosteren, traditionele recepten bakken, braden met nagenoeg geen olie en cakes en soufflés perfect laten rijzen.

Koken met turbo hete lucht

Een krachtige ventilator met speciaal ringverwarmingselement achter in de magnetron laat de hitte gelijkmatig over het hele voedseloppervlak circuleren, waarbij u tijd en energie bespaart in vergelijking met een traditionele oven. Door het gebruik van turbo hete lucht in combinatie met de magnetronfunctie kunt u bovendien de kooktijd halveren.

3D-Systeem. Aangepaste microgolfverdeling

Een gepatenteerd systeem van Whirlpool, het 3D-systeem, zorgt voor de verdeling van microgolven in de magnetron. Microgolven die in een driedimensionaal patroon bewegen, verwarmen het gerecht op een evenwichtige manier, wat zorgt voor gelijkmatig ontdooien, verwarmen en koken. Kooktijden zijn ook sneller.

Jet Defrost: voor perfect en gelijkmatig ontdooien van alle voedsel

Jet Defrost is het snelste en meest gelijkmatige systeem op de markt. De microgolven bereiken het bevroren voedsel overal en het ontdooien gaat perfect gelijkmatig. Het enige wat u hoeft te doen, is het instellen van het voedseltype en het gewicht. Zo duurt het bijvoorbeeld maar 2 minuten om 500 gram vlees te ontdooien.

Heerlijk knapperig ontdooid brood

Dankzij de gloednieuwe Bread Defrost functie kunt u in een handomdraai genieten van ontdooid brood dat zo krokant en heerlijk is alsof het net vers is gebakken. Door de snelheid van de Jet Defrost functie te combineren met de exclusieve Crisp technologie van Whirlpool zet u met Bread Defrost smakelijk warm brood op tafel wanneer u maar wilt.

Assisted Chef functie. Tot 71 voorgeprogrammeerde recepten

Wat u ook wilt bereiden, de Assisted Chef functie weet precies hoe het moet. De innovatieve display met tekstondersteuning past perfect bij de inbouwovens van Whirlpool en heeft een selectie van 11 voedseltypes en, afhankelijk van het model, 58 of 71 vooraf ingestelde recepten. Maak simpelweg uw keuze en de oven stelt het ideale programma en de tijd in voor een perfect resultaat, elke keer opnieuw. Het LCD-display met tekstondersteuning geeft door middel van gemakkelijk leesbare symbolen en tekst duidelijke informatie over de voortgang van het kookproces.

Perfect Chef

De Perfect Chef combimagnetrons passen perfect bij het Ambient design. Ze kunnen zowel in een kolomkast als onder het werkvlak worden geplaatst. Deze magnetrons zijn voorzien van exclusieve Whirlpool technologie zoals 6TH SENSE Stomen, Crisp en Jet Defrost, evenals een capaciteit van 40 liter.

Space Chef

Wanneer u de beschikbare ruimte zo goed mogelijk wilt benutten, past de compacte Space Chef met een standaard diepte van 60 cm in een standaardnis van 38 cm hoog. Ontworpen voor een optimaal gebruik van uw keukenruimte. Binnenin biedt een 31 liter grote ovenruimte plaats aan een draaiplateau van 32,5 cm. Aan de buitenkant vormen de strakke lijnen een prachtige aanvulling op de traditionele ovens van Whirlpool. Dankzij een breed scala aan kookfuncties garanderen deze apparaten uitmuntende kookresultaten met de snelheid van een magnetron. Space Chef is verkrijgbaar in een aantal uiteenlopende modellen met verschillende functies (combi, Crisp, stoom of alleen magnetron) die perfect aansluiten bij uw creativiteit in de keuken.

Mini Chef

Met een inhoud van 22 liter en een diepte van slechts 30 cm, is deze Mini Chef magnetron perfect in te bouwen in een kolomkast of bovenkast. Dus zelfs als de ruimte beperkt is, kunt u zeker een geschikte plaats vinden voor de Mini Chef in uw keuken. Dankzij het diepe draaiplateau en de grote openingshoek van de deur kunnen zelfs grote gerechten eenvoudig in en uit de magnetron worden gehaald. Het strakke ontwerp (zonder handgrepen) sluit naadloos aan op de andere apparaten in het assortiment.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Wat kost een keuken?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Wat kost een keuken

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.