Whirlpool ovens

Whirlpool oven

De ovens van Whirlpool

Het A-merk Whirlpool kenmerkt zich door de combinatie van afwisseling en plezier in de keuken. Dit is ook terug te zien bij de ovens van dit merk. De ovens van Whirlpool zijn voorzien van een aantal verschillende, slimme gebruikersinterfaces. Dankzij het brede assortiment ovens is er altijd een model naar uw smaak te vinden. Benieuwd naar de verschillende kenmerken van de Whirlpool ovens? Lees het hier!

Slimme Oven technologie

De ovens van Whirlpool zijn voorzien van innovatieve technologieën, waardoor u profiteert van extra gebruiksgemak en zo nog meer plezier beleeft tijdens het koken. We lichten de verschillende gebruikersinterfaces hier voor u uit:

 • Starclean TM
  Heeft u een hekel aan het schoonmaken van de oven? Met deze functie is dit verleden tijd. Deze revolutionaire technologie zorgt ervoor dat u na een reinigingscyclus van 35 minuten alleen nog maar met een doekje de ovenruimte schoon hoeft te vegen, zonder schoonmaakmiddel.
 • Ready to Cook
  Deze tijdbesparende functie zorgt ervoor dat het opwarmen van de oven overbodig is.
 • Softclose ovendeur
  Enkele Whirlpool ovens zijn voorzien van SoftClose scharnieren, waardoor de ovendeur altijd zacht sluit.
 • Cook3 functie
  Met deze functie kun je drie verschillende gerechten tegelijk bereiden op verschillende niveaus. De functie zorgt er bovendien voor dat er geen smaak- en kleuroverdracht plaatsvindt, waardoor u drie individuele gerechten kunt bereiden.
 • 6TH SENSE Absolute programmaknop
  Dit is de nieuwste en meest innovatieve technologie van Whirlpool. De programmaknop zorgt voor interactie tussen u en uw oven. Het systeem van draaien-en-bevestigen zorgt ervoor dat u uw recept in slechts drie eenvoudige stappen bereidt. De oven selecteert zelf het juiste vermogen aan de hand van het gewicht en het type eten.

XXL ovens

Maakt u veel gebruik van de oven en bereidt u graag grote hoeveelheden eten in de oven? Overweeg dan eens om een XXL Whirlpool oven aan te schaffen. Deze oven heeft een capaciteit van maar liefst 73 liter, waardoor u extra veel ruimte heeft om uw favoriete maaltijd te bereiden. Daarnaast kunnen de gerechten op vijf verschillende manieren in de oven worden geplaatst, waardoor er genoeg ruimte is voor uw creativiteit.

Whirlpool Stoomovens

Wanneer u een Bauknecht vaatwasser wil aanschaffen, kunt u kiezen uit een inbouwvaatwasser of een vrijstaande vaatwasser. Bij een inbouwvaatwasser krijgt het front van de vaatwasser hetzelfde front als dat van de keukenkasten. Kiest u voor een vrijstaande vaatwasser dan is het front vaak zilverkleurig of wit. Naast deze twee verschillende soorten heeft een Bauknecht vaatwasser ook verschillende wasprogramma’s.

×