Whirlpool vaatwassers

KeukenConcurrent, uw vaatwasser specialist

Whirlpool heeft zich altijd bezig gehouden met het ontwikkelen van geavanceerde technologie voor uw keuken.

De slimme 6TH SENSE technologie is er speciaal voor gemaakt om u de schoonheid en glans te geven die u vraagt, zodat u tijd heeft om te genieten van alles wat u lief heeft.

Dankzij PowerClean+: 10 borden meer

Het PowerClean+-systeem bestaat uit 28 hogedruksproeistralen, die zo gepositioneerd zijn dat ze het vuil zeer precies en geconcentreerd verwijderen. Schalen en pannen worden zo geplaatst dat het water met zeer hoge druk exact op de te reinigen delen wordt gericht. Een ander voordeel van PowerClean+ is dat de sproeiarmen zo geplaatst zijn dat er ruimte is voor 10 extra borden! Zo zijn meer gasten van harte welkom.

Met PowerDry de droogexpert: zelfs bij kunststof.

PowerDry maakt nadrogen overbodig. Zelfs kunststof borden en bekers komen droog uit de afwasautomaat, waardoor u ze direct in de kast kunt zetten. De oplossing: dubbele luchtcirculatie. Dankzij het dubbele luchtcirculatiesysteem zet PowerDry een nieuwe standaard in drogen. De vaat wordt zeer snel gedroogd. En ook onwelkome effecten, zoals hete waterdamp, die bijna altijd bij het openen van de afwasautomaat vanuit de sproeiarmen uitstraalt, zijn eindelijk verleden tijd. De dubbele luchtcirculatie maakt vervelend nadrogen met de hand overbodig.

Doet meer met minder energie.

De Bauknecht PowerDry A+++-afwasautomaat verbruikt tot wel 20% minder energie. Een groot voordeel, zowel voor het milieu als uw portemonnee.

Meer gemak dat u ooit heeft ervaren.

Het interieur van de Bauknecht-afwasautomaat zal u inspireren. De stabiele, gladde geleiders van de bovenste korf maken het inruimen heel gemakkelijk. De hoogwaardige, stabiele korven beschermen uw glazen en borden tijdens het programma en zijn flexibel in te richten.

Hygiëne+-systeem.

De combinatie van de Hygiëne+-filter met antibacteriële bescherming en het Hygiëne+- programma verwijdert schadelijke kiemen en bacteriën en zorgt voor een schone, antibacteriële afwasautomaat.

Waterverbruik van slechts 6 liter.

Het spoelwater wordt gefilterd en bewaard in een speciale tank, zodat dit tijdens de volgende afwasbeurt gebruikt kan worden tijdens het voorspoelen. Zo wordt water bespaard en is per afwascyclus slechts 6L water nodig.

Nachtprogramma.

Het speciale nachtprogramma zorgt voor een perfect schone vaat door de combinatie van een lagere waterdruk en een langere looptijd van het programma op 50°C. En met een geluidsniveau van slechts 39 dB(A) behoort het nachtprogramma van Bauknecht tot een van de stilste programma's in Europa.

ProSpace.

De speciale besteklade bovenin de afwasautomaat bespaart ruimte en is flexibel in te richten, ook handig voor langer bestek. Door het ergonomisch gevormde handvat kan de lade gemakkelijk bediend worden, ook als hij gevuld is.

Multizone.

Doordat de spoelkracht speciaal op de onderste dan wel bovenste korf te richten is, is het mogelijk om een snelle, kleine vaat te doen. De bovenkorf kan ook verwijderd worden om zo ruimte te bieden aan bv. bakplaten in de onderste korf. De Multizone-functie bespaart tot wel 15% water en stroom.

Sensorprogramma.

Het maakt niet uit hoe vies uw vaat is, met de moderne sensortechniek van Bauknecht bespaart u bij iedere afwascyclus tot wel 30% aan tijd, water en energie*. Speciale sensoren meten de vervuiling in het water en passen het waterverbruik, de temperatuur en het vermogen automatisch aan. Met overtuigend resultaat; een prachtig schone en droge vaat in combinatie met een extreem laag energieverbruik.* Vergelijking tussen het laagste en het hoogste verbruik bij het sensorprogramma.

Waterstop.

De basiswaterstop geeft zekerheid. Staat de kraan open of ontstaat er een lek, dan sluit het ventiel in de waterslang direct de kraan af. Meervoudige waterbescherming. Door de meervoudige waterbescherming van Bauknecht is waterschade door uw afwasautomaat verleden tijd. Naast bescherming door interne elektronica beschermt ook een speciaal waterslot tegen onaangename verrassingen.

Volledige waterbescherming.

Met de volledige waterbescherming bieden we u een extra-plus aan zekerheid. Naast bescherming door interne elektronica zorgt ook een speciaal waterslot, versterkt met een mechanische zekering, ervoor dat er geen waterschade kan ontstaan. Staat de kraan open of ontstaat er een lek, dan beschermt een speciale veiligheidsklep tegen onaangename verrassingen.

Stoomprogramma.

Om uw vaat in de Bauknecht-afwasautomaat perfect schoon en glanzend te krijgen, gebruiken we bij het intelligente en duurzame stoomprogramma alleen de natuurlijke kracht van waterdamp. Zelfs opgedroogde etensresten worden zonder voorwas zacht en effectief verwijderd. Hetzelfde geldt voor pannen en bestek. U hoeft niet langer te wachten op hygiënische schoonheid en optimale zorg.

Programma Dual Wash.

Dit programma kan verschillende waterdruk toepassen in de bovenste en onderste korf. Hierdoor wordt bijvoorbeeld glaswerk in de bovenste korf delicaat schoon en glanzend terwijl (in combinatie met de PowerCleanoptie) zwaar bevuilde vaat in de onderste korf krachtig gereinigd wordt.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Wat kost een keuken?

Bereken het met onze online budgetplanner

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk

Wat kost een keuken

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.