Whirlpool vaatwassers

Whirlpool vaatwasser

Geavanceerde Whirlpool vaatwassers

Whirlpool is een innovatief A-merk voor al uw keukenapparatuur. Dit is ook terug te zien bij de vaatwassers van dit merk. De vaatwassers van Whirlpool zijn voorzien van geavanceerde technieken en zorgen ervoor dat uw vaat gemakkelijk en snel weer schoon en glanzend is. Dankzij het brede assortiment vaatwassers is er altijd een model naar uw smaak te vinden. Benieuwd naar de verschillende kenmerken van de Whirlpool vaatwasser? Lees het hier!

De innovatieve technieken van Whirlpool

De vaatwassers zijn voorzien van verschillende technieken om een zo hoog mogelijk gebruiksgemak voor u te creëren. We lichten hier een selectie van de geavanceerde technieken van Whirlpool voor u uit:

 • Powerclean+
  Dit systeem beschikt over 28 verschillende hogedruksproeistralen, waardoor uw vuile afwas nog beter kan worden gereinigd en u altijd verzekerd bent van een schone vaat. Daarnaast zijn de stralen zo geplaatst dat er ruimte is voor 10 extra borden in de machine.
 • Beperkt watergebruik
  De vaatwassers van Whirlpool gebruiken per spoelbeurt slechts 6 liter water. Dit is mogelijk doordat het spoelwater wordt gefilterd, waardoor het bij de volgende afwasbeurt kan worden gebruikt tijdens het voorspoelen.
 • Prospace
  Door middel van een speciale besteklade bovenin de vaatwasser wordt er ruimte bespaard en is de machine flexibel in te richten.
 • Hygiëne+
  Deze filter zorgt voor een antibacteriële bescherming van uw vaat, waardoor eventuele bacteriën en kiemen geen kans krijgen om uw vaat te bevuilen.

Dit is slechts een beperkte selectie van de vele innovatieve technieken van de vaatwassers van Whirlpool. De functies en technieken kunnen per vaatwasmachine verschillen, maar met een vaatwasser van Whirlpool bent u altijd verzekerd van een geavanceerde, goed functionerende machine.

Met PowerDry de droogexpert

PowerDry maakt nadrogen overbodig. Zelfs kunststof borden en bekers komen droog uit de afwasautomaat, waardoor u ze direct in de kast kunt zetten. De oplossing: dubbele luchtcirculatie. Dankzij het dubbele luchtcirculatiesysteem zet PowerDry een nieuwe standaard in drogen. De vaat wordt zeer snel gedroogd. En ook onwelkome effecten, zoals hete waterdamp, die bijna altijd bij het openen van de afwasautomaat vanuit de sproeiarmen uitstraalt, zijn eindelijk verleden tijd. De dubbele luchtcirculatie maakt vervelend nadrogen met de hand overbodig.

×