Whirlpool vriezers

Whirlpool vrieskast

De vriezers van Whirlpool

Het bekende keukenmerk Whirlpool biedt vriezers die meegaan met de tijd. De vriezers zijn voorzien van meerdere geavanceerde technologieën, waardoor het gebruiksgemak nog hoger wordt dan voorheen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die deze vriezers bieden? Lees dan snel verder

Handige functies en innovatieve technologieën

Whirlpool denkt aan werkelijk alles als het gaat om gebruiksgemak en energiezuinige apparatuur. De vriezers van dit merk zijn dan ook voorzien van meerdere handige opties, waardoor ze zich onderscheiden van andere vriezers. Neem bijvoorbeeld de Total NoFrost technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid binnen de vriezer verminderd wordt, waardoor aanvriezing geen kans krijgt. Het grote voordeel hiervan is dat u nooit meer uw vriezer hoeft te ontdooien.

Daarnaast zorgt de EcoNight functie ervoor dat het energieverbruik geoptimaliseerd wordt, doordat de ontdooicyclus tijdens de zogenaamde daluren wordt uitgevoerd. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar zorgt er ook voor dat kosten worden bespaard.

Tot slot zijn de vriezers van Whirlpool voorzien van het Stop-Frost accessoire. Dit accessoire verzamelt het ijs dat ontstaat in de vriezer, waardoor de vriezer sneller kan worden ontdooid en hierdoor ook sneller schoon is. Het ontdooien van uw vriezer was nog nooit zo makkelijk als met deze geavanceerde optie.

De 6th sense technologie

Whirlpool kenmerkt zich door de recent ontwikkelde 6th sense technologie, waardoor de keukenapparatuur gemakkelijker is in het gebruik. De 6th sense technologie van Whirlpool vriezers zorgt ervoor dat de temperatuur automatisch op peil wordt gehouden. Hierdoor vriest de vrieskast alleen wanneer het nodig is, waardoor kosten bespaard worden én het een milieuvriendelijk apparaat is.

×