Maak snel een afspraak en profiteer nu nog van maar liefst 50% korting op uw nieuwe keuken

Onze CODE GEEL actie loopt nog tot en met 2 februari 2020. Zorg dat u voor die tijd een afspraak inplant bij één van onze adviseurs. Want zeg nou zelf: hoe vaak krijgt u een splinternieuwe topkeuken voor half geld aangeboden?

Onze keukenexpert zal u wegwijs maken in de talloze mogelijkheden en uitvoeringen die ons keukenassortiment u biedt. U zult versteld staan van het aanbod. En dat allemaal met 50% korting!

Plan in die afspraak, voordat het te laat is!

Klik hier voor de actievoorwaarden


Vergeet uw cadeaukaart niet mee te nemen

Als u tijdens uw afspraak met onze adviseur uw cadeaukaart uit de mailing meeneemt, ruilt hij deze om voor een kortingskaart van 20% op alle A-merk pannen bij liketocook.nl. Niet vergeten dus. Tot snel!

Welke keukenstijl past bij u?

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over uw gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer u heeft gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passende bij deze stijl. Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien u heeft gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wilt u meer inspiratie opdoen over welke stijl bij u past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijlen.

De zeven garanties van keukenconcurrent

Terug
Sluiten
×