Update 14 januari 2022

We zijn weer open!

Het is weer mogelijk onze showrooms te bezoeken. De adviseurs staan voor je klaar. 

We bieden verschillende afspraakmogelijkheden:

  • Advies in de showroom : de adviseur leidt je door rond door onze showroom en laat alle mogelijkheden zien
  • Thuisbezoek : de adviseur neemt stalen en grepen mee naar jou thuis en helpt je zo met het uitzoeken van een nieuwe keuken

Afspraak in de winkel

Een adviesgesprek in één van onze showrooms is weer mogelijk. We vragen je een afspraak te maken in de dichtstbijzijnde showroom. Onze koffie staat klaar! 

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij langs bij je thuis

  • Voorafgaande aan het huisbezoek nemen wij contact met je  op voor een intake zodat onze verkoopadviseur zich goed kan voorbereiden.
  • Tijdens het advies houdt onze verkoopadviseur de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen in acht. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Afspraak na inmeten

Heb je een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan is het mogelijk om op afspraak dit te bespreken in de winkel.

Klantenservice telefonisch bereikbaar van 8.30-12.30 uur

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30-12.30 uur. Uiteraard kun je  via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op je  begrip en doen er alles aan je  zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage 

Het is het altijd mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken je  voor je  begrip.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Ernst Bareman

Oprichter/Eigenaar KeukenConcurrent

×