Wij blijven altijd voor u bereikbaar én helpen u graag op afstand of bij u thuis

Update 13 januari 2020

De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij blijven gewoon bereikbaar via telefoon en via mail. Uiteraard hopen wij u na 9 februari weer te mogen ontvangen in onze winkels. Ook op afstand zijn we u graag van dienst en geven wij u graag professioneel advies over de aankoop van uw keuken.

Wilt u graag vóór 10 februari 2021 persoonlijk advies voor uw ideale keuken? Dan staan wij gewoon voor u klaar. Wij (video)bellen graag met u om uw wensen te bespreken en voor u aan de slag te gaan. Daarnaast kan de adviseur bij u langskomen om u thuis te adviseren. Hierbij neemt de adviseur fronten, werkbladen, grepen en kranen mee. Vanzelfsprekend volgen we bij dit bezoek de richtlijnen vanuit het RIVM. Maak hiervoor eenvoudig een afspraak.

Afspraken in de winkel 

Heeft u een afspraak gepland staan met één van onze adviseurs in de winkel? Dan nemen we contact met u op om de afspraak telefonisch of per video te laten plaatsvinden. Uiteraard is het is ook mogelijk om uw afspraak opnieuw in te plannen na 9 februari. Plan hier alvast een afspraak in de winkel.

Afspraak na inmeten

Heeft u een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de winkel contact met u opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 - 12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 12:30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage 

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen fijne feestdagen en een goede gezondheid.

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,
Ernst Bareman

Oprichter/Eigenaar KeukenConcurrent

 

Terug
Sluiten
×