Zelf 3D keuken ontwerpen

3D ontwerp tool

Versie 2.0 | Probeer het nu gratis uit

4,5
1899
image
Marge & Niek
15-01-18
Eenvoudig en direct starten. Inzicht in alle mogelijkheden.
Brabara & Mehmet
30-01-18
We kregen een goede impressie van onze keuken met deze handige tool.

Meteen delen met vrienden

Omdat u graag uw nieuwe keuken wilt showen, kunt u de 3D ontwerpen makkelijk delen met vrienden. En als u een professional erna wilt laten kijken, kunt u hem ook tegelijk delen met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u verder met het ontwerp!

Zet uw keukenideeën om in beeld

Omdat u wellicht al een idee heeft wat u wilt, kunt u met onze 3D tool testen hoe uw idee in werkelijk komt te zien. Zo zet u direct uw keukenideeën om in beeld en ziet u meteen of het past in uw ruimte. U kunt eindeloos varieren en al uw ideeën uitproberen!

Ideale voorbereiding op uw afspraak

Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp vergelijken met de keukens in onze showroom? Plan een afspraak in met onze adviseurs en loop samen het ontwerp door. Het gebruik van de 3D ontwerp als ideale voorbereiding.

3D keukenontwerpen tips

3D keuken ontwerpen

Wilt u zelf uw keuken inrichten? De beste manier om uw eigen keuken samen te stellen is het maken van een 3D ontwerp van de nieuwe situatie. Een 3D ontwerp laat de keuken echt tot leven komen en geeft u inspiratie om verschillende ideeën toe te passen.

Keukenontwerp tool

Het bepalen van ideale opstelling voor uw nieuwe keuken is niet eenvoudig. Gebruik daarom de gratis KeukenConcurrent 3D keukenontwerp Tool om uw ideale keuken te ontwerpen en ga snel en eenvoudig aan de slag met uw ontwerp.

3D inspiratie opdoen

Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp eens vergelijken met de keukens in onze showroom? Plan een afspraak en 1 van onze adviseurs loopt samen met u het ontwerp door. Het gebruik van de 3D Tool als ideale voorbereiding.

3D ontwerp als voorbereiding

Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp eens vergelijken met de keukens in onze showroom?

×