Keukenlades met een draagvermogen tot wel 80 kg

Keukenlades hebben een groot draagvermogen nodig. Voorraad, servies, potten en pannen hebben stuk voor stuk een plekje nodig in de keukenlades. Het totale gewicht kan flink oplopen, waardoor de keukenkast of –lade uiteindelijk kan ombuigen of, in het ergste geval, breken. Deze kans is minimaal met de keukenlades van KeukenConcurrent. Wilt u meer weten over deze ijzersterke lades? Lees dan verder!

IJzersterke ladegeleiders

De keukenlades van KeukenConcurrent zijn allemaal voor minstens 60 kg belastbaar. Het draagvermogen kans tot wel 80 kg oplopen! Dat is wellicht meer dan uw lichaamsgewicht, wat betekent dat u zelfs in de lades kunt staan. De ijzersterke ladegeleiders van onze lades maken dit mogelijk. De ladegeleiders zijn gemaakt van (roestvast)staal en in verschillende lengtes verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze tussen deels en volledig uittrekbare ladegeleiders. U kunt bovendien kiezen om de soft-motion techniek toe te laten passen in uw lades voor een geruisloze sluiting. Zo voorkomt u een harde klap bij het sluiten en beschadiging aan de lade.

Sterke bodemplaten voor een optimaal draagvermogen

Naast de ladegeleiders zorgen onze sterke bodemplaten ook voor een buitengewoon draagvermogen. De bodemplaten worden namelijk samengesteld van geperst hout. Fijne houtvezels worden onder zeer hoge druk samengeperst, wat resulteert in glad hardhout. Dankzij deze innovatieve productietechniek is het hardhout heel stevig en duurzaam. De kans dat uw potten en pannen door de plaat zakken is hierdoor minimaal. U zult gegarandeerd jaren plezier hebben van uw keukenlades.

Meer weten over draagvermogen?

Bent u benieuwd hoe sterk onze keukenlades zijn? Kom langs in een van onze winkels om het zelf te ervaren! Onze keukenprofessionals zullen dit voor u demonstreren. Bovendien staan zij voor u klaar met een passend en gedegen advies.

×