Betalen

Betalen van uw keuken bij keukenconcurrent

De belangrijkste vragen keukenconcurrent

De pagina voor al uw vragen

Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn in onze communicatie tijdens uw bezoek aan onze website en webshop. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u toch vragen of onduidelijkheden heeft omtrent onze producten of bijv. de voorwaarden bij het bestellen van onze laag geprijsde apparatuur.

Daarom hebben wij voor u een speciale pagina gemaakt waarin we proberen iedere vraag te voorzien van een passend antwoord. Zodat u meteen weet waar u aan toe bent, of dat u meteen de informatie vindt die u zoekt.

Natuurlijk hebben al onze producten de laagste prijs met de beste kwaliteit, maar ook onze service is van hetzelfde hoge niveau als onze producten. Vindt u echter toch niet direct wat u zoekt? Of bent u ontevreden over de informatie? Dan kunt u ons altijd bellen! Wij staan u graag te woord voor alle vragen die u heeft.

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis advies? Bel 0416 539 369

In de winkel betalen

In de winkel kunt u betalen door middel van pin.

Aan de chauffeur betalen

Online aankopen kunt u betalen op het moment dat de goederen worden afgeleverd. Het geld kunt u gemakkelijk en veilig pinnen bij de chauffeur. Hij heeft hiervoor een mobiel pinapparaat bij zich.

Let wel op het maximaal te pinnen bedrag. In veel gevallen is er een daglimiet van €2500,-. Informeer voor een tijdelijke verhoging van deze limiet bij uw bank. Belgische klanten kunnen veelal ook pinnen bij levering, indien de bankpas is voorzien van het Maestro-logo. Vraag naar de mogelijkheden bij het maken van een afleverafspraak.

Terugstorttermijnen

Zodra wij uw retourgezonden artikel(en) hebben ontvangen of uw annulering hebben verwerkt, gelden de volgende terugstorttermijnen:

  • iDeal: 14 dagen
  • Pin/contant: 14 werkdagen
Terug
Sluiten
×