Retourneren

Retourneren van uw keukenapparatuur

De belangrijkste vragen keukenconcurrent

De pagina voor al uw vragen

Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn in onze communicatie tijdens uw bezoek aan onze website en webshop. Maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u toch vragen of onduidelijkheden heeft omtrent onze producten of bijv. de voorwaarden bij het bestellen van onze laag geprijsde apparatuur.

Daarom hebben wij voor u een speciale pagina gemaakt waarin we proberen iedere vraag te voorzien van een passend antwoord. Zodat u meteen weet waar u aan toe bent, of dat u meteen de informatie vindt die u zoekt.

Natuurlijk hebben al onze producten de laagste prijs met de beste kwaliteit, maar ook onze service is van hetzelfde hoge niveau als onze producten. Vindt u echter toch niet direct wat u zoekt? Of bent u ontevreden over de informatie? Dan kunt u ons altijd bellen! Wij staan u graag te woord voor alle vragen die u heeft.

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Gratis advies? Bel 0416 539 369

Bestelling retourneren

Wilt u de reeds geleverde goederen retourneren? Dat kan via een telefonische melding (telefoonnummer 0416 539 369). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is.

Graag zien wij eerst een melding van een retourzending via de telefoon of e-mail. U dient de kosten voor retourzending te dragen en derhalve het pakket voldoende te frankeren. Ook kunt u gebruikmaken van onze retour-services. De verzendkosten voor retour zijn €30,- per apparaat. Producten worden alleen geaccepteerd indien deze ongebruikt zijn en niet ingebouwd en waarbij de verpakking zoveel mogelijk ongeopend en/of onbeschadigd is. Reeds betaalde bedragen crediteren wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen.

Voorwaarden retourneren

Op het internet hebt u anders dan in de showroom het herroepingsrecht. U hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst uw product retour te sturen. Dit mag zonder opgave van reden.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • waarop het artikel in uw bezit is
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel heeft ontvangen
  • bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen

Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan we o.a. het verlengen van de aan-/afvoerslang, het veranderen van de draairichting van een koelkastdeur, het inbouwen van apparatuur en aanpassingen in formaat of kleur.

Status van geretourneerde bestelling

Zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen en verwerkt hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. De verwerking kan 14 dagen in beslag nemen. Als u nog geen bericht heeft ontvangen 14 dagen nadat u het artikel retour heeft gestuurd, neemt u dan contact op met de klantenservice.

Retour afspraak

U kunt gebruikmaken van onze retour-services. De verzendkosten voor retour zijn €30,- per apparaat. Producten worden alleen geaccepteerd indien deze ongebruikt zijn, niet ingebouwd en waarbij de verpakking zoveel mogelijk ongeopend en/of beschadigd is. Reeds betaalde bedragen crediteren wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen.

Niet vergeten

Producten worden alleen geaccepteerd indien deze ongebruikt zijn, niet ingebouwd en waarbij de verpakking zoveel mogelijk ongeopend en/of beschadigd is. Reeds betaalde bedragen crediteren wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen.

Terug
Sluiten
×