Tips voor kleine keukens - KeukenConcurrent
Kleine keukens
Zoeken

kleine keukens voor de laagste prijs!

In een kleine keuken kunt u nog steeds alle ruimte hebben die u nodig heeft. Door de keuken slim in te delen, behoudt u het overzicht en kunt u alle apparatuur en benodigdheden voor het koken eenvoudig kwijt. Met een slimme indeling van uw keuken verhoogt u automatisch de gebruiksvriendelijkheid. Dit doet u bijvoorbeeld door te kiezen voor een carrousel- of apothekerskast. Hiermee maakt u optimaal gebruik van hoeken en hoge wanden.

Compacte apparatuur

Kleine keukens zijn gebaat bij compacte apparatuur. Apparaten nemen al snel de nodige ruimte in, denk daarom goed na over de apparatuur die u echt nodig heeft. Waar u waarde aan hecht, bijvoorbeeld een grotere koelkast of een ruim fornuis, is bepalend voor de keuze van de rest van de apparatuur. Door voor een stoomoven te kiezen, kunt u met minder gaspitten af. U kunt daarnaast een oven uitsparen door een combimagnetron te nemen. Er zijn tal van manieren om ruimte te besparen en de voor u essentiële onderdelen in de keuken op te nemen.

Ruimtelijkheid creëren

Met goede lichtinval en verbinding met de woonkamer oogt het geheel een stuk ruimtelijker. Een lichte keuken lijkt optisch groter met een lichter gekleurd werkblad, achterwand en vloer. Met een bar of zithoek kunt u vervolgens de keuken bij de leefruimte betrekken. Deze brug tussen het kook- en leefgedeelte geeft u een extra gevoel van ruimtelijkheid.

Keukenmagazine

  • Lees alles over de diverse keukenstijlen in ons GRATIS magazine

Om een goed begin te maken met uw ruimtelijke kleine keuken is de budgetplanner een handig hulpmiddel. Hiermee ziet u snel wat er met uw budget mogelijk is

Tips voor een kleine keuken:

  • Stem de kleurtonen goed op elkaar af
  • Combineer zoveel mogelijk functies in één apparaat
  • Met optische effecten laat u kleine keukens groter lijken
Terug
Sluiten
×