Een klein budget voor een goedkope keuken: wat is er mogelijk?

U heeft een klein budget en bent op zoek naar een goedkope keuken. KeukenConcurrent heeft zeer scherp geprijsde keukens waarmee u binnen uw budget blijft. Om een goedkope keuken te vinden die binnen uw budget past en volledig naar wens is, helpt een kritische blik op de verschillende onderdelen van de keuken. U kunt behoorlijk besparen door de juiste keuzes te maken op het gebied van:

Kasten. Voor een goedkope keuken is het belangrijk om goed na te denken over de kasten die u nodig heeft. Bedenk bijvoorbeeld goed hoeveel kasten u nodig heeft en hoe groot ze moeten zijn om te voorzien in uw keukenbehoeften. Zo voorkomt u dat u kasten neemt die zwaar drukken op uw budget en uw keuken onnodig duur maken.

Het aanrechtblad. Een goed aanrechtblad is van groot belang. U werkt er dagelijks aan, het krijgt veel te verduren en is bepalend voor de stijl van uw keuken. Een kunststof aanrechtblad klinkt misschien saai, maar dat is het niet. Een kunststof aanrechtblad is ideaal als u een goedkope keuken wilt kopen. Uw goedkope keuken krijgt een bijzondere uitstraling als u het kunststof aanrechtblad een natuursteen- of houtlook geeft.

Apparaten. Voor een goedkope keuken is het raadzaam om basic apparaten te kiezen. Deze apparaten hebben alle functies die u nodig heeft om te koken, maar zijn een stuk goedkoper. U kunt ook meerdere functies in één apparaat combineren, zoals in een combimagnetron en koelvriescombinatie. Kijk ook naar het vermogen van uw apparaten. Hoe krachtiger, hoe meer energieverslindend en duurder apparaten zijn.

Keukenmagazine

  • Alles over de goedkoope keukens en budget keuken in ons GRATIS magazine

Wat kost een keuken?

Met al uw wensen en voorkeuren voor een goedkope keuken kunt u onze budgetplanner gebruiken om het maximale uit uw budget te halen. Met onze budgetplanner ziet u precies wat er mogelijk is binnen uw budget en zorgt u ervoor dat u een goedkope keuken van topkwaliteit vindt

 

×