Keukenmontage in slechts één dag!

De keukenmontage is vaak één van de laatste dingen die gedaan moet worden wanneer u een nieuwe keuken hebt aangeschaft. Een hele klus, die goed uitgevoerd moet worden zodat u na de keukenmontage kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de keukenmontage zelf te gaan doen wanneer u handig bent en hier graag mee aan de slag gaat. Heeft u twee linkerhanden of geen tijd voor deze klus? Besteed het dan uit! Na de aankoop van een nieuwe keuken staan wij graag voor u klaar.

Keukenmontage binnen één dag!

Bij Keuken Concurrent monteren wij uw keuken in slechts één dag! U hoeft dus niet bang te zijn dat u lang in de rommel blijft zitten. ’s Ochtends beginnen onze ervaren monteurs met het controleren van de verpakte keuken en ’s middags zijn ze weer verdwenen nadat u de gehele keuken gecontroleerd heeft en u tevreden bent.

Professionele monteurs voor een professionele montage

Het voordeel van het uitbesteden van de keukenmontage, is dat u verzekerd bent van een professionele montage. De monteurs hebben namelijk jarenlange ervaring en monteren uw keuken met de grootste zorg. Hierdoor geniet u van de allerbeste kwaliteit en dit tegen de allerlaagste prijs! Ideaal toch?

Keukenmagazine

  • Alles over keukenmontage en -onderhoud vind je in ons GRATIS magazine

Na de keukenmontage is uw keuken gebruiksklaar

Binnen één dag kunt u genieten van uw gebruiksklare keuken. Dit betekent dat na de montage alleen nog de apparatuur aangesloten moet worden en u kunt in uw nieuwe keuken aan de slag. Het enige wat nog rest, is het inrichten van uw nieuwe keuken. En dan: genieten maar!

Maak een afspraak

Wilt u dat uw keuken binnen één dag gemonteerd wordt? Of wilt u meer weten over de keukenmontage? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en vertellen u meer over het hele proces.

×