De gratis en vrijblijvende adviseur aan huis - KeukenConcurrent
keukenafspraak thuis
Zoeken

De voordelen van de gratis en vrijblijvende adviseur aan huis

Een keukenadviseur aan huis is ontzettend handig als u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Heeft u weleens gedacht om een adviseur aan huis te laten komen in plaats van een bezoekje aan de showroom? Natuurlijk zijn beiden een goed idee voor inspiratie en advies van een expert. Hieronder leest u meer over de voordelen van een adviseur aan huis, want deze gratis en vrijblijvende service van KeukenConcurrent is wel heel erg praktisch!

Hoe gaat een afspraak in zijn werk?

Of u nu voor de eerste keer een nieuwe keuken gaat uitzoeken of dit al vaker heeft gedaan, het is altijd een belangrijk moment. Daarom is het fijn om hier de tijd voor te nemen. Wanneer een adviseur aan huis komt, bent u bovendien in uw vertrouwde omgeving. We hebben voor u op een rij gezet hoe zo’n afspraak bij u thuis in zijn werk gaat:

 • Nadat u via de website een afspraakverzoek heeft aangevraagd bellen of mailen we u voor het afspreken van de exacte tijd.
 • De adviseur komt bij u aan huis en uw wensen worden allereerst uitvoerig besproken.
 • Samen met de adviseur bekijkt u uw huidige keuken en de adviseur zal gelijk verschillende opties met u bespreken.
 • Afhankelijk van de situatie ontvang u direct of binnen 48 uur een passend ontwerp.
 • Ook een 3D tekening en prijsvoorstel kunt u verwachten in uw mail.
 • Het tweede gesprek vindt in de showroom plaats waar we u alles nogmaals laten zien. We willen namelijk zeker weten dat u heeft gekozen voor de juiste materialen en apparatuur.
 • Ook tijdens en na de aankoop begeleiden we u persoonlijk zodat u 100% tevreden bent met uw nieuwe keuken.

Keukenmagazine

 • Alles over bezoeken van onze showroom en waar u op moet letten in ons GRATIS magazine

De voordelen op een rij

Een adviseur aan huis heeft ontzettend veel voordelen. Naast dat deze service kosteloos en vrijblijvend is, geeft zo’n afspraak direct veel inspiratie en inzicht. Andere voordelen zijn:

 • We plannen de afspraak op een tijdstip dat u uitkomt. Ook een afspraak buiten werktijden is mogelijk.
 • De adviseur kan advies geven op basis van uw totale interieur. De kleuren en stijl in uw huis kan als inspiratie dienen voor de adviseur, waardoor u verrast kunt worden door de mogelijkheden.
 • Ook de lichtinval in uw huis kan bepalend zijn voor de keus van kleur en materiaal én voor het advies. De adviseur heeft stalen bij zich, dus u kunt gelijk kijken wat het mooiste past in uw keuken.
 • Heeft u een bijzondere situatie in uw keuken? De adviseur aan huis kan alles goed bekijken en rekening houden met afwijkende maatvoeringen.
 • Als u delen van uw oude keuken wil hergebruiken kan de expert direct controleren of de kwaliteit nog goed genoeg is. Hij geeft u advies hoe u optimaal hergebruik kunt maken van materialen.
 • De adviseur is een keukenexpert en ziet daarom meer dan uzelf. Ook op tekeningen is het soms moeilijk te zien of een afzuigkap past. De adviseur aan huis ziet precies waar de ramen zitten of hoe hoog het plafond is en neemt dit mee in zijn advies.

De adviseur bij u thuis

Een afspraak in de showroom en een advies aan huis zullen beiden inspireren en helpen met het nemen van de goede keuzes. Als u kiest voor een afspraak bij u thuis denk dan van tevoren na over uw smaak en voorkeur. In de showroom zijn alle materialen van werkbladen, kastdeur en apparaten aanwezig. De adviseur aan huis kan namelijk niet álles meenemen. Als u op zoek bent naar een persoonlijk en passend advies dan kan de adviseur aan huis u zeker verder helpen! Plan vandaag nog een afspraak en laat u verrassen door de lage prijzen van KeukenConcurrent.

Terug
Sluiten
×