Achterwanden voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Achterwanden
Zoeken

Keuken achterwanden

Achterwanden keuken

Achterwanden: uitstraling en onderhoud

De keuze voor een achterwand wordt bepaald door de uitstraling die u zoekt en hoe onderhoudsvrij de achterwand moet zijn.  Voor dit essentiële  element van uw keuken kunt u kiezen uit tegels, glas, afwasbare muurverf of zelfs behang. Om een extra strak effect te creëren kiezen veel mensen er tegenwoordig voor om het keukenblad door te trekken op de keukenwand. Beiden zijn dan van hetzelfde materiaal gemaakt wat voor een rustige uitstraling zorgt.  De keuze voor de juiste achterwand kan soms lastig zijn. Laat u daarom adviseren en maak vrijblijvend een afspraak met een van de specialisten van Keuken Concurrent. Zij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bepalend voor de uitstraling

Met het materiaal van de achterwand dat u kiest, creëert u de uitstraling die het beste bij u en de rest van het huis past. Voor een klassieke uitstraling zijn tegels aan de wand een zeer goede keuze, terwijl  een  modernere keuken meer opvalt met een strakke glazen achterwand.  Als u een open keuken wilt integreren met de rest van de ruimte is afwasbare muurverf een prima optie.  Met deze verf kunt u de kleur van de kamer doortrekken in de keuken en daarmee eenheid en rust creëren. Vraag nu ons magazine aan om voorbeelden te zien van verschillende achterwanden.

Onderhoudsgemak

De achterwand van uw keuken moet stijlvol én praktisch zijn. Deze moet bestand zijn tegen vocht, vet en hoge temperaturen achter het fornuis. Het oppervlak moet ook eenvoudig schoon te maken zijn als er eens wat tegenaan spettert. U geniet meer van uw keuken met een duurzame achterwand die u makkelijk schoonmaakt. 

Terug
Sluiten
×