Handige touchscreen

Met het innovatieve touchscreen heeft Candy Watch & Touch een oven gecreëerd als nooit tevoren. In plaats van een ovenruit beschikt deze oven over een 19 inch touchscreen. Hoewel u dus niet door het glas kunt kijken om uw gerecht te zien, zorgt een inwendige camera ervoor dat u naar wens toch op het scherm uw eten in de gaten kunt houden. Met het scherm kunt u eenvoudig en snel de oven bedienen en geheel naar wens instellen.

U heeft op het beginscherm de keuze uit vier opties: persoonlijke, handmatige en suggestieve instellingen. Het bekijken van videorecepten is de laatste optie. Bij de persoonlijke instellingen kunt u uw favoriete gerechten en meest bereide recepten opslaan. Met de handmatige instellingen stelt u zelf de temperatuur, bereidingswijze en bereidingstijd in. Met de suggestieve instellingen kiest u een automatisch programma, specifiek afgestemd op bepaalde gerechten. Met de videorecepten fungeert het ovenscherm als tv scherm waarop u handig instructievideo’s kunt bekijken van recepten. Naast een oven dus ook een handige keukenhulp!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.


Verbindt de oven met wifi

Dankzij de mogelijkheid om de oven te verbinden met wifi, verbindt u deze ook eenvoudig en snel met uw telefoon of tablet. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld boven bezig bent of lekker in de tuin zit. Zo kunt u toch uw eten in de gaten houden.

Dankzij de inwendige camera van de oven bekijk u op uw telefoon of tablet overal in (of uit) huis hoe uw gerecht eruit ziet. De oven kan ook verbonden worden met bluetooth speakers. Ideaal om de timer erop te zetten, zodat u overal in huis hoort wanneer uw gerecht klaar is.


De perfecte stand voor elk gerecht

Naast alle bijzondere mogelijkheden die het touchscreen biedt, is de bijzondere Candy Watch & Touch oven voorzien van nog meer fijne functies. Met deze functies kunt u uw eten op haast elke denkbare manier bereiden. Zo ontdooit u bijvoorbeeld met deze oven perfect een diepvriesgerecht.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van boven- en onderwarmte met ventilatie of de grillstand met ventilatie. Houdt u van pizza’s? Met de pizza stand komt uw pizza met een heerlijk knapperige korst en perfect gesmolten kaas uit de oven. Welk gerecht u ook wilt bereiden in de Candy Watch & Touch oven, er is voor elke optie een perfecte stand in te stellen. 

Kom langs in onze keukenzaak

Bent u benieuwd geworden naar deze oven die de eerste in zijn soort is, met een strak design en intuïtief, innovatief touchscreen? Wilt u er graag meer over weten? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u met plezier zien hoe deze oven werkt en beantwoorden graag al uw vragen.

×