Handige touchscreen

Met het innovatieve touchscreen heeft Candy Watch & Touch een oven gecreëerd als nooit tevoren. In plaats van een ovenruit beschikt deze oven over een 19 inch touchscreen. Hoewel u dus niet door het glas kunt kijken om uw gerecht te zien, zorgt een inwendige camera ervoor dat u naar wens toch op het scherm uw eten in de gaten kunt houden. Met het scherm kunt u eenvoudig en snel de oven bedienen en geheel naar wens instellen.

U heeft op het beginscherm de keuze uit vier opties: persoonlijke, handmatige en suggestieve instellingen. Het bekijken van videorecepten is de laatste optie. Bij de persoonlijke instellingen kunt u uw favoriete gerechten en meest bereide recepten opslaan. Met de handmatige instellingen stelt u zelf de temperatuur, bereidingswijze en bereidingstijd in. Met de suggestieve instellingen kiest u een automatisch programma, specifiek afgestemd op bepaalde gerechten. Met de videorecepten fungeert het ovenscherm als tv scherm waarop u handig instructievideo’s kunt bekijken van recepten. Naast een oven dus ook een handige keukenhulp!

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment


Verbindt de oven met wifi

Dankzij de mogelijkheid om de oven te verbinden met wifi, verbindt u deze ook eenvoudig en snel met uw telefoon of tablet. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld boven bezig bent of lekker in de tuin zit. Zo kunt u toch uw eten in de gaten houden.

Dankzij de inwendige camera van de oven bekijk u op uw telefoon of tablet overal in (of uit) huis hoe uw gerecht eruit ziet. De oven kan ook verbonden worden met bluetooth speakers. Ideaal om de timer erop te zetten, zodat u overal in huis hoort wanneer uw gerecht klaar is.


De perfecte stand voor elk gerecht

Naast alle bijzondere mogelijkheden die het touchscreen biedt, is de bijzondere Candy Watch & Touch oven voorzien van nog meer fijne functies. Met deze functies kunt u uw eten op haast elke denkbare manier bereiden. Zo ontdooit u bijvoorbeeld met deze oven perfect een diepvriesgerecht.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van boven- en onderwarmte met ventilatie of de grillstand met ventilatie. Houdt u van pizza’s? Met de pizza stand komt uw pizza met een heerlijk knapperige korst en perfect gesmolten kaas uit de oven. Welk gerecht u ook wilt bereiden in de Candy Watch & Touch oven, er is voor elke optie een perfecte stand in te stellen. 

Kom langs in onze keukenzaak

Bent u benieuwd geworden naar deze oven die de eerste in zijn soort is, met een strak design en intuïtief, innovatief touchscreen? Wilt u er graag meer over weten? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij laten u met plezier zien hoe deze oven werkt en beantwoorden graag al uw vragen.

×