Vespa-402 XL / Salira-427 XL: warme sfeer en een open uitstraling

Keuken Vespa-402 XL / Salira-427 XL heeft een warme en natuurlijke uitstraling en is een van de favoriete keukens van KeukenConcurrent. Deze keuken is voorzien van een eiland met bar. Het witte kookeiland in combinatie met de houtlook keukenkastjes brengen een warme en open sfeer naar de ruimte. Deze keuken is voorzien van luxe apparatuur, zoals een Quooker kokendwaterkraan.

Paton-450 XL: moderne, hoogglans keuken

Keuken Paton-450 XL is een prachtige keuken waarin je geniet van optimaal comfort. De keuken is voorzien van luxe apparatuur, zoals een Bora inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging en een Quooker kokendwaterkraan. In keuken Paton-450XL heb je veel bewegingsvrijheid en voldoende ruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden. De keuken is daarnaast voorzien van hoogglans keukenkastjes met een strak, zwart keukenblad.

Daaro-963 XL: unieke kleur en marmerlook aanrechtblad

Keuken Darro-963 XL is een prachtige designkeuken en voorzien van alle gemakken. De keuken is uitgevoerd in de kleur rood en heeft een matte afwerking. Het composieten aanrechtblad heeft een luxueuze marmerlook in de kleur zwart. Ook de achterwand is uitgevoerd in dit materiaal en zorgt voor een eenvoudige onderhoud in de keuken.

Salira-417 XL: stijlvol en betaalbaar

Keuken Salira-417 XL is een rechte keuken met een moderne, luxe afwerking. De mat witte keukenkastjes in combinatie met het marmerlook aanrechtblad zorgen voor een prachtige design uitstraling. De keuken is voorzien van kwalitatief hoogwaardig keukenapparatuur en toch scherp geprijsd.

GL- Darro-967 XL

Keuken GL-Darro-967 XL is voorzien van luxe Siemens apparatuur, waardoor deze keuken van alle gemakken is voorzien. Dankzij de vele kasten en lades geniet je van veel opbergruimte. De keukenkastjes zijn uitgevoerd in mat wit en het aanrechtblad is uitgevoerd in graniet. Met deze keuken geniet je van een strak, stijlvol en tijdloos geheel.

Bestel het gratis keukenmagazine

Ben je ook op zoek naar een luxe designkeuken en wil je meer inspiratie opdoen? Bestel het gratis keukenmagazine en neem een kijkje in de keukens van klanten. Wil je de keukens met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in een van onze keukenwinkels en maak een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek de luxe design keukens van KeukenConcurrent.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×