Combinatie van kleuren

“Ik wilde graag een wit met zwart contrast creëren in de keuken, dit is goed gelukt! De hoge kasten in het zwart zijn echt een eyecatcher in combinatie met de witte kleur van het kookeiland en het spoelgedeelte.” Door de rustige kleuren van de keuken, kan Denise zich uitleven met de styling in accessoires, zoals houten snijplanken, planten en servies.

Favoriete plek in de keuken

“Mijn favoriete plek in de keuken is achter de BORA. Je hebt dan mooi uitzicht over de woonkamer tijdens het koken. De BORA kookplaat is wel echt een must-have in de keuken. Ik vind het mooi dat je geen afzuigkap meer hebt boven het kookeiland, waardoor je vrij zicht hebt op de keuken.” 

Praktische indeling

“Een keuken moet natuurlijk mooi zijn, maar ook functioneel. Ik wilde graag veel opbergruimte en grote lades in de keuken. De adviseur heeft goed meegedacht, niet alleen over de indeling van de keuken. Ik had in eerste instantie een oven en een magnetron uitgekozen, in overleg met de adviseur ben ik gegaan voor een oven en een combi oven van Siemens. Zo kan ik veel meer tegelijkertijd bakken en heb ik toch nog de gewenste magnetronfuncties. Ik had hier zelf helemaal niet aan gedacht!”

Composiet werkblad

“Ik twijfelde tijdens de aankoop van de keuken over het materiaal van het werkblad. Ik wilde graag een marmeren werkblad, maar ik heb toch voor een composiet keukenblad gekozen in verband met de prijs en het onderhoud. Composiet is namelijk gemakkelijker in onderhoud.”

Wil je ook graag een lekkere cheesecake maken in een nieuwe keuken zoals Denise? Laat je vrijblijvend adviseren en bekijk samen met één van onze adviseurs de mogelijkheden. Wij hebben gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!  

Maak hieronder eenvoudig een afspraak in één van onze 45 winkels.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Aanhef*
.*

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×