Moderne keuken tegen scherpe prijs

In de zoektocht naar een nieuwe keuken kwam Thomas terecht op de website van KeukenConcurrent. Hij ging aan de slag met het zelf samenstellen van de keuken via de keukenconfigurator en liet zich inspireren door de stijl van de voordeelkeuken John. Door middel van de keukenconfigurator was het resultaat een zwarte semi-greeploze keuken. In de showroom werd een passende offerte gemaakt tegen een lage prijs.

Zwarte Quooker kraan 

“Ik vond het belangrijk om een Quooker te nemen in de nieuwe keuken. Deze kraan geeft zowel warm, koud als kokend water. Dit is voor mij ideaal om snel een pan met water te laten koken.” De zwarte Quooker Flex 3-in-1 kraan past mooi bij het lichtgrijze kunststof werkblad.

Whirlpool apparatuur

In de keuken zit een oven én een combimagnetron van de Whirlpool W11 Collection. “Ik kreeg het advies in de showroom om een warmhoudlade te nemen onder de combimagnetron, om zo het aanzicht symmetrisch te houden. Hier had ik zelf helemaal niet aan gedacht.”

BORA Pure

“Een BORA kookplaat met kookveldafzuiging is een ideale oplossing voor het kookeiland. Het zicht wordt nu namelijk niet belemmerd door een afzuigkap.” De BORA Pure heeft een strak én minimalistisch design. Ontdek de voordelen van kookveldafzuiging.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan nog meer keukens van onze klanten. Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken? 

Maak dan snel hieronder een afspraak in één van onze 45 winkels!

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×