De keuken voor de verbouwing

“We zijn super blij met het eindresultaat, zie zelf het verschil! De vorige eigenaren van het huis hadden een hoekkeuken en een tafel in de keukenruimte staan. Onze keukenruimte is door het kookeiland veel groter geworden. Het is het hart van het huis geworden waar we iedere dag met veel plezier koken.”

De adviseur heeft ons goed geholpen

“We hebben goed advies gekregen om te gaan voor een oven en een combi magnetron, daar had ik zelf helemaal niet aan gedacht. Ideaal voor als ik de voeding wil opwarmen voor ons dochtertje en er al een ovenschotel in de oven staat. Daarnaast hebben we ook goed advies gehad over de indeling van het koffienisje met de planken en de lades. Hier maken we veel gebruik van.”

Keramiek werkblad

“We wilden graag een werkblad in een lichtgrijze betonlook. De adviseur gaf ons het advies om voor een keramiek werkblad te gaan. Je kunt hier namelijk gewoon hete pannen op zetten zonder dat er schade ontstaat op het werkblad. Ook is het niet zo vlekgevoelig. De lichtgrijze kleur steekt mooi af ten opzichte van de houtlook en zwarte kasten.”

Zwarte spoelbak en Quooker 

“Ik had nooit gedacht dat ik zo vaak gebruik zou maken van de kokend water functie van de Quooker. Ik gebruik dit voor het drinken van thee, maar ook voor het koken. De Quooker komt mooi tot zijn recht in combinatie met de zwarte spoelbak.” Ben je benieuwd hoe je nu precies kokend water krijgt uit de Quooker? Bekijk hieronder de video. 

Stopcontacten in de keuken

“Je komt altijd stopcontacten te kort, daarom hebben we het goed aangepakt. In het kookeiland zelf zitten twee ronde twist stopcontacten en we hebben ook in het koffie-nisje opbouw stopcontacten in de hoek. Alle stopcontacten zijn in het zwart en matchen goed bij de rest van de keuken.” 

Op zoek naar een nieuwe keuken voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland? Laat je dan vrijblijvend adviseren door onze adviseurs. Maak een afspraak in één van onze 45 winkels bij jou in de buurt. Bekijk onze keukenblogs voor nog meer keukeninspiratie.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Aanhef*
.*

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×