Zwarte kraan en spoelbak

Zwarte details in de keuken geven de ruimte een luxe en stoere uitstraling. Een mooie combinatie in de keuken is het gebruik van een zwarte kraan en spoelbak. Diverse mengkranen zijn verkrijgbaar in een zwarte kleur. Ook kunt u vaak kiezen uit een glanzende zwarte keukenkraan en een matzwarte keukenkraan. Zelfs kokendwaterkranen in de kleur zwart zijn een optie. Kies een bijpassende zwarte zeeppomp en maak van de keuken een stijlvol geheel. Voordeelkeuken John is een prachtig voorbeeld van een keuken met zwarte afwerkingen. Niet alleen de kranen en de spoelbak hebben een zwarte kleur, maar ook de keukenkastjes zijn afgewerkt in een mat zwarte tint.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.


Moderne, zwarte keukenkasten

De keukenkastjes zijn vaak erg bepalend voor de uitstraling in de keuken. Ook met zwarte keukenkastjes kunt u alle kanten op. Wanneer u gaat voor een mat zwarte keuken zoals de eerder genoemde voordeelkeuken John, creëert u al snel een stoere, warme uitstraling. Kiest u voor een hoogglans zwarte keuken, dan krijgt de keuken een luxe en moderne uitstraling.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de huisselectie keuken Citigo 267. Deze keuken is voorzien van hoogglans keukenkastjes en een strakke, moderne afwerking. Keuken Citigo wordt gecombineerd met een wit aanrechtblad en witte bovenkastjes. De kleurencombinatie van zwart en wit zorgen voor een neutrale uitstraling in de ruimte. Zwarte keukenkastjes zijn daarnaast ook prachtig te combineren met opvallende kleuren.  

 


Een luxe uitstraling met zwarte tegels of achterwanden

Is de zwarte kleur echt iets voor u? Overweeg dan eens een zwarte achterwand. Dit kan bijvoorbeeld door de muur in een zwarte kleur te verven, maar ook door te kiezen voor zwarte tegels. Een zwarte wand in de keuken geeft de ruimte een warme uitstraling. Zeker wanneer je het combineert met andere warme kleuren zoals houttinten.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige design keuken GL-Casoli 340. Deze keuken is voorzien van zwarte keukenkastjes en een zwarte achterwand. Ook wordt de keuken aangekleed met zwart apparatuur en een zwarte afzuigkap. Om de warme uitstraling in de ruimte te versterken wordt er gekozen voor een houten aanrechtblad en houten bovenkastjes. Kleed de keuken aan met stijlvolle accessoires en geniet van een luxe, warme keuken.


Kom langs in onze keukenzaak

Zijn de zwarte kleuren in de keuken iets voor u? Neem dan ook eens een kijkje tussen de zwarte keukens van KeukenConcurrent. Wilt u de keukens met zwart accent graag met eigen ogen bekijken? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of maak een afspraak met een van onze adviseurs. De keukenadviseurs van KeukenConcurrent laten u met plezier alle keukentrends zien en beantwoorden graag al uw vragen.

×