Wat is een Quooker?

Een Quooker is een systeem dat bestaat uit een kraan en minimaal één reservoir (boiler) onder het werkblad. De Quooker kraan geeft naast koud en warm water, ook kokend water. Zo is een waterkoker niet meer nodig en je hoeft niet meer te wachten tot het water gekookt is. Maar dat is nog niet alles! Als je een extra reservoir (CUBE) erbij neemt, dan krijg je ook gekoeld en bruisend water uit de kraan. 

Zo wordt koken nog leuker, makkelijker én sneller!

De voordelen van een Quooker

Hieronder een aantal van deze voordelen op een rijtje:

 • Het water smaakt beter
  Het drinkwater wordt namelijk gereinigd door onder andere een koolfilter.
 • Energiebesparend
  Je verbruikt minder energie dan met een waterkoker.
 • Veilig
  De Quooker heeft een kindveilige bedieningsknop voor kokend water.
 • Gemak
  Een pot thee zetten of pasta koken is zo gebeurd met een Quooker.
 • Waterbesparend
  Je tapt met een Quooker nooit meer water dan je nodig hebt.

De nieuwste Quooker Front

Laat je inspireren door de nieuwste kraan van Quooker. De Quooker front heeft een uniek design voor jouw nieuwe keuken. Anders dan normaal bij een kraan, zit de hendel voor bediening van het warm en koud water bovenop. Dit is ergonomisch super handig. Ontdek meer van de nieuwste Quooker hieronder in de video.

Wil je ook graag een Quooker in jouw nieuwe keuken? Kom dan langs in één van onze 45 winkels bij jou in de buurt en maak hieronder een afspraak met één van onze adviseurs.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×