Op de Huishoudbeurs 2015 had KeukenConcurrent een speciale actie. Behalve een geweldige kortingsactie was de hoofdprijs een gloednieuwe Volkswagen Up! Vele enthousiaste keukenkopers deden van 21 februari 2015 tot en met 1 maart 2015 mee met de spraakmakende actie. Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar familie Meester uit Woubrugge. De gelukkige winnaars hebben de prijs inmiddels in ontvangst genomen.

De actie werkte als volgt: wie op de Huishoudbeurs 2015 een keuken kocht van KeukenConcurrent, maakte meteen kans om een prachtige Volkswagen Up! te winnen. Zo konden honderden namen van keukenkopers uit heel Nederland worden verzameld, waarna de notaris op een later tijdstip de winnaar trok.

Drie maanden later, op zaterdag 6 juni, vond de prijsuitreiking live plaats. Directeur Ernst Bareman en advocaat R.P. de Vries meldden zich zaterdagavond bij KeukenConcurrent Utrecht voor de speciale trekking. De winnaar werd ter plekke gekozen en de hoofdprijs is direct persoonlijke overhandigd door directeur Ernst Bareman. Dit gebeurde met een grote cheque en uiteraard de hartelijke felicitaties.

Meneer Meester kon zijn ogen niet geloven bij het winnen van de Volkswagen Up!. “Ik ben er een beetje sprakeloos van,” reageerde hij direct na de uitreiking. “Je bent op een gegeven moment gewoon toe aan een nieuwe keuken, en dan reken je er eigenlijk niet op dat je er ook nog een hele auto bij cadeau krijgt!”

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×