Nieuws

Op zaterdag 21 februari organiseerde KeukenConcurrent een spraakmakende landelijke actie voor alle kopers van een nieuwe keuken: Super Saturday. En dit keer was de hoofdprijs een gloednieuwe keuken naar eigen keuze. Vele enthousiaste keukenkopers hebben meegedaan aan de actie, die buitengewoon succesvol is verlopen. De gelukkige familie Smit, zal de keuken in mei in ontvangst nemen uit handen van directeur Ernst Bareman van KeukenConcurrent.

De actie werkte als volgt: wie op zaterdag 21 februari een keuken kocht in één van de 45 vestigingen van KeukenConcurrent, maakte meteen kans op het terugwinnen van het complete geldbedrag, oplopend tot maar liefst 10.000 euro. Zo konden aan het eind van de dag de namen van honderden keukenkopers uit heel Nederland worden verzameld, waarna de winnaar door een notaris werd getrokken.

Afgelopen zaterdag 7 maart bracht directeur Ernst Bareman een bezoekje aan de winnaars, om ze de cheque persoonlijk te overhandigen. Deze cheque kwam vergezeld met een grote bos bloemen en uiteraard de hartelijke felicitaties. Om het feestelijke moment vast te leggen, was ook een fotograaf aanwezig.

De familie Smit bestaat uit een jong stel, dat midden in een grote verbouwing zit. Ze hebben net hun eerste koopwoning bemachtigd, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken bij! De gratis keuken komt het stel ontzettend goed uit. "Dan kunnen we eindelijk in één keer door met klussen, anders had de badkamer ergens in de zomer nog gemoeten." Door de gratis keuken zullen ze nu al hun tijd en geld in de badkamer kunnen stoppen. Ze hopen dan ook zo snel mogelijk hun nieuwe huis te kunnen betreden. "De keuken komt in mei, week 18, dus dan willen we er eigenlijk al wel in zitten. We verbouwen alles zelf, dus het wordt nog even afwachten of dat gaat lukken."Ook Bareman is erg enthousiast. "Het is jullie gegund, hoor", zegt hij volmondig wanneer hij het boeket aan ze overhandigt. "Het is leuk om aan deze mensen iets te geven."

Het stel blijft een beetje perplex naar het bord staren. "Normaal gaan we nu in de woonkamer zitten met gebak, maar ja..." Wanneer het jonge stel hem een kopje koffie aanbiedt, wordt er naar een hoek op de grond gewezen. In deze verbouwing wordt de koffie nog op de grond gezet, maar over een tijdje kunnen ze van hun kopje koffie genieten in hun splinternieuwe keuken!

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×