Nieuws

Onder de naam ‘Super Saturday’ organiseert KeukenConcurrent regelmatig een landelijke actie voor alle kopers van een nieuwe keuken. Met als hoofdprijs een gloednieuwe Volkswagen Up! Na een aantal zeer geslaagde Super Saturdays werd er onlangs voor het eerst ook een Super Sunday gehouden. En ook die werd meteen een doorslaand succes. Vele enthousiaste keukenkopers deden op zondag 26 april mee aan de spraakmakende actie. Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar de familie van Dillen uit Breda. De gelukkige winnaars hebben de prijs inmiddels in ontvangst genomen.

De actie werkte als volgt: wie op zondag 26 april een keuken kocht in één van de 45 vestigingen van KeukenConcurrent, maakte meteen kans om een prachtige Volkswagen Up! te winnen. Zo konden honderden namen van keukenkopers uit heel Nederland op die ene dag worden verzameld, waarna de notaris de winnaar trok.

Twee weken later, op zaterdag 9 mei, vond de prijsuitreiking plaats. Directeur Ernst Bareman en keukenadviseur Sjoerd van der Kooij van KeukenConcurrent Breda meldden zich in de ochtend bij de winnaars thuis om de hoofdprijs persoonlijk te overhandigen. Dat gebeurde met een grote cheque, een flink boeket bloemen en uiteraard de hartelijke felicitaties. Een feestelijk moment dat tevens werd vastgelegd door een fotograaf.

Mevrouw van Dillen kon haar ogen niet geloven toen de delegatie van KeukenConcurrent bij haar op de stoep stond. “Je bent op een gegeven moment gewoon toe aan een nieuwe keuken, en dan reken je er eigenlijk niet op dat je er ook nog een hele auto bij cadeau krijgt. Echt, ik ben er helemaal sprakeloos van. Vooral omdat ik in mijn hele leven nog nooit iets heb gewonnen. En nu ineens zo’n grote prijs!”

Ook zonder de Super Sunday actie was de familie van Dillen wel bij KeukenConcurrent uitgekomen. “Toen we onze hoekwoning destijds betrokken, zat er natuurlijk al een keuken in. Niet helemaal onze smaak, maar er viel mee te werken. In de loop der jaren raakten er wat kastjes beschadigd en we hadden ook wat moeite met het merkwaardig lage aanrecht. Dat bleek met opzet zo te zijn gemaakt, omdat je dan beter in de pannen kunt kijken. Maar echt ergonomisch is het natuurlijk niet. Daarom zijn we eind april op de fiets gestapt en naar KeukenConcurrent gegaan; die zaten best dichtbij en we hadden er ook alleen maar positieve verhalen over gehoord. Vrienden van ons hadden het over hun kennis van zaken, hun persoonlijke service en hun enorme keuze. We merkten meteen dat die verhalen klopten. Er is echt goed naar ons geluisterd en we hebben prima adviezen gekregen. Als je dan kijkt naar het prijskaartje vraag je je wel even af hoe dat allemaal kan. Maar goed, dat is het geheim van KeukenConcurrent hè?”

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×