Stap 1: Oriënteren

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, lijken de keuzes eindeloos. Vaak kunt u wel in een oogopslag bepalen welke stijl bevalt en welke niet. Maak een eerste keuze in wat u wel en niet mooi vindt en bekijk wat er bij uw keukenruimte past.

Stap 2: Afspraak maken

Een afspraak maken bij Keukenconcurrent is de beste stap die u kunt maken bij het zoeken van een nieuwe keuken. Onze keukenadviseurs luisteren naar uw wensen, persoonlijke situatie, voorkeuren, smaken en budget. Een afspraak kan bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis! Klik hier om een afspraak te maken.

Stap 3: Tips ter voorbereiding

Om goed voorbereid te werk te gaan, is voorbereiding erg belangrijk. Wanneer u naar de afspraak komt, is het goed om een plattegrond (met maten) van uw keuken mee te nemen. Net zoals plaatjes, ideeën of foto’s met stijlen die u mooi vindt.

Stap 4: Maatwerk is ons specialisme

Met meer dan 35 jaar ervaring en tienduizenden gemonteerde keukens, mogen wij ons ware keukenspecialisten noemen. Wij houden rekening met uw wensen, uw woonstijl, gezinssamenstelling en kookwensen. Ook bent u bij Keukenconcurrent verzekerd van A-merkapparatuur met de best kwaliteit, voor een lange levensduur van uw ideale keuken.

Stap 5: 3D ontwerp

Op papier kan de keuken nog zo mooi zijn, het is heel fijn om als het ware door de keuken te kunnen ‘lopen’. Dat kan met het 3D-ontwerp dat onze keukenadviseur voor u maakt.

Stap 6: Offerte

Wanneer u helemaal tevreden bent met de keuken, wordt er een offerte gemaakt. Dit is nog steeds vrijblijvend! Een keuken wordt pas besteld als u een handtekening heeft gezet!

Stap 7: Inmeten van de keuken

Om ervoor te zorgen dat er niks mis gaat met het plaatsen van de keuken, komen wij langs om de keuken op te meten. Zo laten we niks aan het toeval over en zorgen we dat de keuken voor u op maat wordt gemaakt.

Stap 8: Snelle levertijden

Indien gewenst kunnen wij binnen 4 weken uw keuken leveren! Deze korte levertijden zijn uniek in Nederland. Onze keukens komen uit eigen fabrieken en we hebben korte lijntjes met de leveranciers.

Stap 9: Genieten maar!

Eindelijk is daar uw droomkeuken! U krijgt een folder met informatie over de voorbereiding en plaatsing. De keuken wordt voorgemonteerd afgeleverd en door onze monteurs gemonteerd. Of u doet het zelf met behulp van een handige gratis instructievideo die u van ons krijgt.

Enthousiast geworden?

Wilt u een nieuwe keuken en wilt u meteen aan de slag met het zoeken naar uw droomkeuken? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs en laat u meenemen in de wondere wereld van ideale keukens!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×