Handige apparatuur voor een uitgebreid diner

Gaat u ook voor een meergangen diner deze kerst? Een goede planning en voorbereiding is daarbij essentieel. Bovendien wilt u zelf ook meegenieten en niet alleen maar in de keuken aan het werk zijn. De juiste apparaten kunnen u daar goed bij helpen, zoals een grote kookplaat met een wokbrander waar u veel pannen op kwijt kunt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een soep opwarmen, maar ook tegelijkertijd alvast verschillende soorten groentes bakken. Daarnaast is een oven bij een diner voor meerdere mensen niet alleen geschikt voor het garen van gerechten, maar ook voor het verwarmen en warm houden. Met een combi-oven bijvoorbeeld houdt u uw gerechten nog even warm totdat alles klaar is om opgediend te worden. Ook borden kunt u voorverwarmen. Natuurlijk bereidt u ook de heerlijkste ovengerechten met een combi-oven. Zo zet u met een oven met een vleesthermometer een perfect gegaarde rollade of ham op tafel. Heeft u de luxe van twee ovens? Dan kunt u twee verschillende gerechten tegelijk bereiden.

Gezellige sfeer in de kerstkeuken

Bij kerst hoort natuurlijk ook een gezellige sfeer met kaarsjes, kerstverlichting en -versiering. Wanneer u een keuken met een bar of eiland heeft, dan praat u tijdens het kokkerellen gezellig door met uw gasten. Versier de keuken met gezellige lichtjes om deze met de woonkamer met te verbinden. Heeft u een dichte keuken? Dan is het handig als u zoveel mogelijk voorbereidt, zodat u de meeste gangen alleen hoeft op te warmen. Het voordeel van een dichte keuken is dat pannen, potten en vuile borden uit het zicht staan.

Kerstinspiratie nodig?

Ontvangt u met kerst gasten en bent u op zoek naar inspiratie voor uw keuken? Bestel dan ons gratis magazine dat boordevol apparatuur, keukens en ideeën staat voor een gezellige en sfeervolle kerst!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×