Nieuws

Bora

Voor kwalitatieve en innovatieve afzuigkappen kunt u terecht bij Bora. Het kookveldafzuigsysteem is uiterst effectief, omdat het de geuren bij de oorsprong aanpakt. Bovendien maken de afzuigsystemen vrijwel geen geluid, waardoor u in alle rust gesprekken voortzet of geniet van de rust terwijl u een heerlijke maaltijd bereidt. Meer informatie over de keukenapparatuur van Bora vindt u hier.

Candy

Bij Candy heeft u de keuze uit diverse keukenapparatuur die stuk voor stuk hoge prestaties leveren. Bovendien kenmerkt de keukenapparatuur zich door de strakke en moderne look, die bij vrijwel iedere keuken passen. Van kookplaten tot ovens en van vaatwassers tot koelkasten: u vindt het in het assortiment van Candy.

Siemens

Siemens is waarschijnlijk een van de bekendste merken op het gebied van huishoudapparatuur. Ook met de keukenapparatuur geniet u gegarandeerd iedere dag van een lekkere maaltijd. Bovendien zorgt de duurzame en tijdbesparende apparatuur ervoor dat u ook nog genoeg tijd overhoudt voor andere bezigheden. Met Siemens wordt koken makkelijk én leuk. Het gehele aanbod van Siemens keukenapparatuur bekijkt u hier.

Smeg

Bent u op zoek naar keukenapparatuur met een bijzondere, authentieke look? Dan bent u bij Smeg aan het juiste adres. Het opvallende, unieke design zorgt ervoor dat de keukenapparatuur van dit merk een echte eyecatcher vormt in uw keuken. De Italiaanse invloeden zijn duidelijk terug te zien in het design van ieder apparaat. Bovendien laat de technologie ook niks te wensen over. U bekijkt de apparatuur van Smeg hier.

Whirlpool

De 6th sense technologie is wat Whirlpool zo bijzonder maakt. Dankzij deze innovatieve technologie wordt de keukenapparatuur op een intuïtieve wijze aangestuurd. De interactie tussen u en het apparaat zorgen voor een hoog gebruikersgemak. Hiermee wordt het kookplezier nog groter en zet u met het grootste gemak een smakelijk gerecht op tafel. Bekijk hier de keukenapparatuur van Whirlpool.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bent u benieuwd naar de diverse A-merken van KeukenConcurrent? Bekijk het assortiment online of bezoek een van onze showrooms en bekijk de keukenapparatuur met eigen ogen. Bovendien staan onze adviseurs hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

 

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×