Michael van Gerwen krijgt een lintje
Michael van Gerwen krijgt een lintje
Zoeken

Michael van Gerwen krijgt een lintje van de Koning

Michael van Gerwen heeft in april 2018 een koninklijke onderscheiding gekregen voor zijn steun aan sociale projecten en sportieve successen. Daarom mag hij zich vanaf nu Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Ook is hij met zijn 29 jaar de jongste Nederlander ooit die een onderscheiding van de Koning gekregen heeft. Niet vaak staat van Gerwen met een mond vol tanden of laat hij zich uit het veld slaan, maar door het telefoontje van de burgemeester wist hij even niks meer te zeggen.
 

De gedenkwaardige one-hundred-and-eighty van Michael van Gerwen

Als sportman heeft Michael van Gerwen met zijn 29 jaar al heel wat bereikt en wordt daarom ook wel Mighty Mike genoemd. Meerdere sportieve successen heeft hij op zijn naam mogen schrijven. Hij is wereldkampioen darts en meervoudig toernooiwinnaar.
 
Naast zijn sportieve successen steunt Michael van Gerwen ook sociale projecten. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik dacht dat het leuk zou zijn om mijn talent te gebruiken en iets goeds te doen voor anderen’. Bij iedere one-hundred-and-eighty die hij gooit tijdens de Premier League doneert hij honderd Britse pond aan de Make-A-Wish foundation. ‘Het is een manier om darts te combineren met een goed doel’, zegt Van Gerwen. ‘Elke 180 zal extra speciaal zijn, wetende dat het mensen zal helpen. Het zal mijn spel niet beïnvloeden, want ik zal natuurlijk overschakelen naar andere triples als het zinvol is. Ik ben echt trots dat ik dit voor Make-A-Wish kan doen en kijk er naar uit om veel 180's voor ze te raken.’ Het geld dat hij doneert wordt verdeeld over de Engels en Nederlandse tak van de Make-A-Wish Foundation.
 
KeukenConcurrent is trotse sponsor van Michael van Gerwen: een echte winnaar die er op de juiste momenten staat én aandacht heeft voor andere mensen. 
 

Blogbericht zoeken

Typ hieronder uw zoekterm


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
Terug
Sluiten
×