Michael van Gerwen wint World Grand Prix 2018
Michael van Gerwen wint World Grand Prix 2018
Zoeken

Wat een finale van de Mighty Mike!

“Het maakt niet uit wat ik gooi, als ik die beker uiteindelijk maar omhoog hou” zei Michael van Gerwen. Zo gezegd, zo gedaan. Het was een bijzondere finale die Van Gerwen speelde met tekenen van zwakte in het begin, maar met een sterk eind. Van Gerwen gooide in de start van de finale voor een lange tijd namelijk onder zijn gemiddelde. Toch kon zijn tegenstander Peter Wright geen ruime voorsprong creëren. Hierdoor was het een ontzettend spannend begin waarbij beide partijen op 2-2 kwamen. De vijfde set, die eigenlijk van Peter Wright was, breekt Van Gerwen met een 101-finish en ook behoudt hij zijn eigen zesde set. De Mighty Mike komt hierdoor op een voorsprong van 4-2.
 
In de zevende en laatste set werd Wright nogmaals gebroken. Van Gerwen liet zich weer van zijn beste kant zien en domineerde vanaf dan ook de eerste en tweede leg van deze set. De leg hierna pakte Wright nog, maar eigenlijk is het dan al duidelijk dat de winnaar van dit toernooi de Mighty Mike is.
 
KeukenConcurrent is trotse sponsor van Michael van Gerwen en feliciteert de Mighty Mike met deze mooie overwinning in de World Grand Prix.

Blogbericht zoeken

Typ hieronder uw zoekterm


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
Terug
Sluiten
×