Laten we duidelijk zijn, als u op zoek bent naar een betaalbare keuken dan bent u bij KeukenConcurrent sowieso aan het goede adres. We bieden u namelijk gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Dit is geen loze belofte. Kijk hier maar eens om te zien hoe we dat waar maken. Bij KeukenConcurrent vindt u topkeukens ver onder de adviesprijs. Laat u verrassen! 

Maar er zijn nog een aantal interessante opties om te besparen op de uitgaves voor uw nieuwe keuken. We zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje. 

Koop een supervoordelige showroomkeuken

Ieder seizoen hebben we weer nieuwe modellen in ons assortiment. Die ziet u terug op onze website, maar ook in onze showrooms. Dit betekent dat we de oude showroommodellen op gaan ruimen. Misschien niet meer spiksplinternieuw, maar nog steeds topkwaliteit keukens voor een zeer aantrekkelijke prijs. En dat met dezelfde apparatuur en uitstraling. Een keuken uit een van onze showrooms koopt u met aanzienlijke kortingen tot maar liefst 70%. Bekijk hier ons aanbod.

Renoveer uw bestaande keuken

Als uw budget ondanks alle aanbiedingen en kortingen nog steeds niet toereikend is, kunt u een renovatie van uw huidige keuken overwegen. Het is opvallend hoe uw oude keuken opknapt van bijvoorbeeld een nieuw aanrechtblad en/of nieuwe deurtjes. Op deze manier kunt u een totaal nieuwe look voor uw keuken creëren. Het is uiteraard ook mogelijk om ‘versleten’ apparatuur te vervangen voor een modernere versie. U kunt variëren zo lang uw budget het toelaat. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Doorsparen voor uw echte droomkeuken

Bent u een meer geduldig persoon en wilt u een nieuwe keuken die echt aan al uw wensen voldoet? Dan is het misschien beter om nog een tijdje door te sparen. Onze budgetplanner is dan wel een handige tool. Het is geheel vrijblijvend en geeft u meteen een heel goed kostenoverzicht. Zo ziet u binnen 5 minuten hoe lang u nog moet sparen voor een keuken die aan al uw wensen voldoet.

Voor welke optie u ook gaat, het is verstandig om u goed te laten voorlichten over de mogelijkheden. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of laat u inspireren door de voorbeelden in ons gratis magazine

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Terug
Sluiten
×