Tip 1: kies voor keukenkastjes met een deur

Kunt u maar niet besluiten hoe uw keukenkastjes eruit moeten gaan zien? Dan zal deze handige tip uw keuze wellicht een beetje vergemakkelijken. Immers kunnen er heel wat kosten bespaard worden door te kiezen voor keukenkastjes met deuren in plaats van lades. Naast dat dit een stuk goedkoper is, hebben deurtjes ook nog eens vele andere voordelen. Zo heeft u geen last meer van die vervelende keukenlades die niet meer goed open- of dichtschuiven. Daarnaast zijn deurtjes ook nog eens een speelse toevoeging aan uw keuken. Kies bijvoorbeeld voor een keukendeurtje met een opvallende knop om een leuke draai aan uw keuken te geven.

Tip 2: vermijd hoekkasten en ga voor een parallel keuken

Kiest u voor een keuken met verschillende hoekkasten, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Door hoekkasten te vermijden kunnen er dan ook vele kosten bespaard worden. Overweeg bijvoorbeeld eens een parallel keuken, waarin twee rechte keukenblokken tegenover elkaar geplaatst worden. Hierdoor bespaart u niet alleen een heleboel kosten, maar creëert u ook een keuken met een unieke vormgeving. Bovendien is deze nieuwe vormgeving een uniek alternatief op de L-vormige keukens.

 

Tip 3: kies voor keukenfronten met grepen

Alhoewel we steeds vaker zien dat mensen voor greeploze keukenfronten kiezen, kan dit ervoor zorgen dat de kosten van uw keuken een stuk hoger komen te liggen. Bovendien zijn greeploze fronten een duurder alternatief dan keukenfronten met grepen. Vaak wordt er gekozen voor een greeploze keuken om een rustig en strak geheel in de keuken te creëren. Echter kan dit ook op andere manieren worden opgelost. Plaats bijvoorbeeld al uw grepen horizontaal of verticaal om een strak en rustig beeld te creëren. Hierdoor profiteert u zowel van een kostenbesparing als van een modern uiterlijk, zonder dat u hiervoor iets hoeft in te leveren op het uiterlijk van de keuken.

Gebruik onze gratis budgetplanner

Wilt u weten wat uw goedkope keuken gaat kosten? Gebruik dan onze gratis budgetplanner waarmee u gemakkelijk het prijskaartje van uw budget keuken kunt uitrekenen. Tevens vindt u hier nog meer handige tips die u nog verder kunnen helpen met het samenstellen van uw budgetkeuken. Zo creëert u tegen een uiterst vriendelijke prijs een nieuwe keuken, zonder in te hoeven leveren op uw keukenwensen. Ideaal dus!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×