Verbonden met één druk op de knop

Soms wilt u graag wat meer hulp in het huishouden, maar weet u niet hoe. De Home Connect app is dan een uitkomst. Het is een nieuwe manier van leven waarbij u apparaten in uw keuken op afstand kunt bedienen. Misschien bent u in de ochtend vroeg weggegaan naar werk en bent u laat thuis, maar heeft u ontzettend veel zin in een ovenmaaltijd. Doordat u in de avond weer een afspraak heeft, lukt het niet om de oven op tijd voor te verwarmen. Wanneer u gebruik maakt van de Home Connect app is dit verleden tijd. Via de app is het mogelijk om huishoudelijke apparaten in- en uit te schakelen op afstand. Zet dus de oven alvast aan als u onderweg van werk naar huis bent. Zo kunt u alsnog genieten van een heerlijke ovenmaaltijd. Met de Home Connect app maakt u het huishouden efficiënter en veiliger met slechts één druk op de knop.

Afzuigkappen werpen een nieuw licht

Voor het koken is het fijn als u goed kunt zien hoe gaar het voedsel is. En wat is er nu fijner dan led verlichting? Daarom is een van de nieuwste trends in apparatuur afzuigkappen met led verlichting. In de meeste afzuigkappen zit verlichting die u aan of uit kunt zetten. Afzuigkappen met led verlichtingen brengen een hele nieuwe dimensie aan de keuken. Afhankelijk van welk model u kiest, is het mogelijk om de led verlichting te dimmen. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van goed zicht tijdens het koken, maar kunt u ook het licht dimmen en sfeer aanbrengen in de keuken.

 

Voor de echte koffieliefhebbers

Nog een trend in apparatuur is vrijstaande koffiemachines. Veel mensen drinken koffie en vinden het heerlijk om voor het weggaan of na het avondeten een lekkere kop koffie te drinken. De echte koffieliefhebbers houden dan ook van een koffiemachine waarmee ze kunnen pronken. De machine mag opvallen en viert hierdoor zijn glorie in de keuken. Bent u ook hiernaar op zoek? Kies dan voor deze nieuwe trend in apparatuur: een vrijstaande koffiemachine. Plaats daar leuke, gezellige koffiekopjes bij om het geheel een finishing touch te geven.

 

 

Vraag ons gratis magazine aan

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die u heeft met de nieuwste trends in apparatuur? Vraag dan ons gratis magazine aan voor meer informatie over de keukenapparatuur van KeukenConcurrent. Ook kunt u de apparatuur in een van onze showrooms bekijken. Maak eventueel een afspraak met een van onze keukenadviseurs, die al uw vragen over keukenapparatuur kan beantwoorden.

 

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×