In elke keuken past een Whirlpool oven

Dankzij het ruime aanbod van de W7 lijn, is er altijd een oven die in uw keuken past. U heeft de keuze uit hoogtes van 38, 45 en 60 centimeter. Een oven van 60 centimeter is vooral zeer handig als u voor een groot gezin kookt. Een kleinere oven is echter voldoende als u voor uzelf en uw partner kookt. Zo is er voor ieder huishouden een oven. Daarnaast zijn er verschillende soorten ovens waaruit u kunt kiezen. De multifunctionele oven is zeer geschikt om meerdere gerechten tegelijk mee te koken en is voorzien van slimme technische functies. De stoomoven is wat kleiner dan de multifunctionele oven en zorgt voor een gezonde maaltijd door het behoud van de vitamines in groenten. Als u voor de combimagnetron kiest, heeft u een oven en een magnetron in één. Zo bespaart u een apparaat in de keuken en houdt u ruimte over voor andere keukenapparaten. De combimagnetron bevat functies van zowel een oven als een magnetron.

De nieuwste technologieën

De ovens van de nieuwe W7 lijn bevatten de nieuwste technologieën die het koken nog makkelijker maken. Zo zijn de meeste ovens voorzien van de slimme 6th Sense technologie, waarbij voorgeprogrammeerde recepten perfect gekookt worden doordat uw oven de temperatuur en tijdsinstellingen automatisch aanpast. Daarnaast geeft deze oven de voortgang van het kookproces weer voor perfecte kookresultaten. In een handomdraai zet u de lekkerste gerechten op tafel.

Kom langs bij een van onze winkels

Wilt u meer weten over de ovens van de nieuwe Whirlpool W7 lijn en wilt u ze met eigen ogen bekijken? Kom dan langs bij een van onze winkels bij u in de buurt. Onze keukenexperts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×