De vrijstaande oven

Een vrijstaande oven is een ware blikvanger in de keuken. Dit komt door het unieke design dat het karakter van uw keukenstijl benadrukt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van ovens. Wij vertellen u hier dan ook graag meer over, zodat u de juiste keuze maakt.  Laat de vrijstaande oven perfect combineren met de rest van uw keuken voor een prachtig, stijlvol geheel. Bovendien plaatst u de vrijstaande oven op de voor u ideale plek. Benieuwd wat de andere voordelen van een vrijstaand fornuis zijn? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Veel bak- en kookplezier

Vindt u het heerlijk om uren in de keuken door te brengen? En maakt u graag de lekkerste koekjes, taarten, cakes, ovenschotels en andere recepten waar u de oven voor nodig hebt? Dan is een vrijstaande oven echt wat voor u! Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten vrijstaande ovens van hoge kwaliteit. Vrijstaande ovens zijn ideaal wanneer u gebruikmaakt van verschillende ovenfuncties. Zo maakt u keer op keer de meest heerlijke ovengerechten en baksels.

Let voordat u een vrijstaande oven aanschaft op waar u de oven wilt plaatsen. Het is namelijk goed om te kijken wat voor ovendeur u het liefste heeft. Een kanteldeur is onhandig wanneer u de oven op ooghoogte wilt plaatsen. Wanneer u voor een vrijstaande oven op ooghoogte kiest, is het goed om een vrijstaande oven met zwenkdeur te nemen.

De voordelen van een vrijstaande oven

Het hebben van een vrijstaande oven biedt vele voordelen. Zo is een vrijstaande oven een opvallend element in de keuken. Let er dan ook goed op dat deze perfect aansluit bij de rest van uw keukeninterieur. Wat functionaliteiten betreft zit u met een vrijstaande oven altijd goed.

De meeste vrijstaande ovens beschikken namelijk over diverse functies, zoals een heteluchtfunctie en grillfunctie. Zo bereidt u zeer eenvoudig en op de juiste manier uw recept. Naast de handige functionaliteiten, bieden de meeste inbouwovens ook extra functies zoals ingebouwde verlichting, een ontdooifunctie of automatische bakprogramma’s.

Onze ruime collectie inbouwovens

Al onze inbouwovens zijn gemaakt door de beste A-merken en voorzien van duurzame materialen. Zo bent u jarenlang voorzien van een hoogwaardige oven waarin u dagelijks lekkere gerechten bereidt.

Bij KeukenConcurrent kunt u terecht voor ovens van merken zoals Bertazzoni, Bauknecht, Indesit, Whirlpool en Falcon. Deze merken zijn al jarenlang actief in de keukenwereld en weten met hun kennis en expertise inbouwovens te maken die bakken en braden nog aangenamer maken.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Bekijk de mogelijkheden zelf

Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden op het gebied van inbouwovens. Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u weten welke vrijstaande oven het beste bij uw bak- en kookkunsten past? Kom dan langs in een van onze showrooms en ontdek de mogelijkheden. De adviseurs weten alles over de vrijstaande ovens en alle andere keukenapparaten. Op deze manier weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Maak snel een vrijblijvende afspraak via onze website en kom er tijdens de afspraak samen met een adviseur achter welke inbouwoven het beste bij uw kook- en keukenstijl past.

×