WK Darts in Londen – KeukenConcurrent
WK Darts in Londen
Zoeken

PDC World Darts Londen

Het grootste Darttoernooi van 2018 wordt gehouden in het Alexandra Palace Londen van 13 december 2018 t/m 1 januari 2019. Hier haalt de eerste wereldkampioen van het nieuwe jaar de felbegeerde Sid Waddell Trophy op. Als trotse sponsor van Michael van Gerwen laat KeukenConcurrent dit toernooi natuurlijk niet voorbij gaan.

Finale op 1 januari 2019

Op 13 december 2018 startte het PDC wereldkampioenschap Dart in Londen. Dit is een van de meest bekend darttoernooien van het jaar met veel bekende namen. Ook Michael van Gerwen doet hieraan mee. Op 15 december speelde Van Gerwen, de nummer 1 van de wereld, zijn eerste wedstrijd van het toernooi tegen Alan Tabern. De 29-jarige Brabander kreeg nog wel een bierdouche vlak voordat hij het podium op wilde gaan. Dit was eigenlijk voor security bedoeld. “De biergooier kon in ieder geval niet mikken”, grapte Van Gerwen hierop. Ondanks dit incident won van Gerwen dit duel en ook de wedstrijden ernaj. De derde ronde tegen Gerwyn Price was echter nog spannend, want Van Gerwen stond 2-0 voor, maar was daarna zijn vorm kwijt. Toch wist hij met een 3-2 achterstand de kwartfinale te bereiken. Op 29 december staat de nummer 1 van de wereld dus in de kwartfinale van het PDC World Darts in Londen en speelt dan tegen niemand minder dan Raymond van Barneveld. Dat belooft vuurwerk.

Ben erbij!

Als trotse sponsor van Michael van Gerwen geeft KeukenConcurrent 10 finalekaarten weg voor dit toernooi. Een finale met misschien wel Michael van Gerwen wil je natuurlijk niet missen! Maak kans op deze mooie prijs bij aanschaf van een keuken in de periode van 10 t/m 26 december 2018. Deze kaarten zijn inclusief de treinreis naar Londen, het verblijf in een 3-sterren hotel met ontbijt en zakgeld voor onderweg en tijdens het toernooi. De winnaars worden op 27 december bekend gemaakt en zij horen dan of zij bij de finale van het PDC World Darts aanwezig zijn. Misschien krijg jij wel de kans om dit grote spektakel mee te maken.

KeukenConcurrent wenst Michael van Gerwen veel succes met het PDC WK Darts en hopelijk zien we hem terug in de finale op 1 januari 2019!

Blogbericht zoeken

Typ hieronder uw zoekterm

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
Terug
Sluiten
×