Straal luxe en exclusiviteit uit

Een zwevend, dun aanrechtblad is zeer chic. Doordat het keukenblad zweeft creëert u optisch een nog grotere ruimte. Combineer het zwevende, dunne aanrechtblad met een strak design in de keuken. Een hoogglans keuken of een stoere, industriële keuken sluiten perfect aan bij dit aanrechtblad. Door de luxe uitstraling van een zwevend, dun aanrechtblad geniet u dag in dag uit van een prettige, ontspannen sfeer. Wat kleuren betreft kunt u vele kanten op. Wilt u genieten van een rustgevende keuken? Geef uw zwevende, dunne aanrechtblad dan dezelfde kleur als de rest van uw keuken. Gaat u voor een uniek geheel? Geef het werkblad dan een contrasterende kleur met de rest van uw keuken. Laat de kleuren prachtig in elkaar overlopen voor een spannend, speels geheel.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Combineer met een kookeiland

Om het dunne, zwevende aanrechtblad perfect tot zijn recht te laten komen is het prachtig om deze te combineren met een kookeiland. Door het ultra dunne werkblad wordt de ruimtelijkheid van het kookeiland vergroot. Combineer het keukenblad met zwevende hoge keukenkasten om nog meer ruimtelijkheid en luxe te creëren. Bovendien zorgen de hoge zwevende keukenkasten voor meer opberg gemak. Zo slingeren uw keukenspullen niet rond op het strakke aanrechtblad, maar zijn ze netjes en overzichtelijk opgeborgen.

De Scandinavische stijl

Bent u al bekend met de Scandinavische stijl? Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen. De Scandinavische stijl heeft invloeden uit de uitgestrekte bossen in Scandinavische landen en ademt rust, natuur en ruimtelijkheid uit. Het is dan ook niet gek dat een zwevend, dun aanrechtblad hier perfect in past. Kies bijvoorbeeld voor een dun, zwevend aanrechtblad van licht natuursteen en combineer dit met een licht houten vloer en houten keukenaccessoires. Op deze manier wordt de ruimte een fijne oase van rust en geniet u dag in dag uit van deze keukenstijl.

Ledverlichting voor extra sfeer

Gaat u voor nog meer sfeer in de keuken? Dan kan uw keuken niet zonder prachtige ledverlichting onder het keukenblad. Door de toevoeging van ledverlichting wordt het keukenblad beter zichtbaar zonder dat er vervelend, direct licht in uw zichtveld komt. Ook is het toevoegen van ledverlichting om bepaalde prachtige elementen in uw keuken te accentueren een sfeervolle optie. Plaats kleine led spotlampjes in de keuken en creëer een sfeervol geheel.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u weten of een zwevend, dun aanrechtblad bij uw keukenstijl past? Bezoek dan een van onze showrooms en laat u inspireren! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bespreek deze dan met onze adviseur. Zij vertellen u graag meer over de dunne, zwevende aanrechtbladen en de toepassing in diverse keukenopstellingen en -stijlen. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u direct adviseren op een moment dat het u uitkomt.

×