Design keukens bij KeukenConcurrent

Ook voor de meest luxe keukens kun je bij KeukenConcurrent terecht! En dat tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. 

Een strakke afwerking, opvallende vorm én een luxueuze uitstraling zijn typische kenmerken van een design keuken. Ontdek het uitgebreide assortiment van KeukenConcurrent.

Ga je voor een donkere of lichte keuken? Kies je een kunststof of stenen werkblad? Ga je voor een stoomoven of een BORA? Nieuwsgierig? Bekijk onze collectie of plan een afspraak in één van onze showrooms.

Bijpassende keukenapparatuur

Een keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur. Bij het strakke, moderne uiterlijk van een design keuken past natuurlijke soortgelijke apparatuur. Daarom heeft KeukenConcurrent hoogwaardige keukenapparatuur van diverse A-merken verwerkt in deze keukens. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwalitatief hoge apparatuur die perfect past bij de uitstraling van jouw keuken. Een mooie oven, een afzuigkap die gezien mag worden of stijlvolle kraan zorgen voor de unieke look van de keuken.

Breng een bezoek aan onze showrooms

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een design keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk diverse design keukens met eigen ogen. Bovendien staan onze professionele adviseurs voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor jouw design keuken te bespreken.

×