Design keukens bij KeukenConcurrent

Een design keuken is een moderne keukenstijl met een unieke touch. Een strakke afwerking, opvallende vormen en de luxueuze uitstraling zijn typische kenmerken van een design keuken. KeukenConcurrent heeft een uitgebreid aanbod met diverse design keukens. Hou je van een lichte of donkere sfeer? Een hoogglans keuken of een matte afwerking? Wil je graag een kookeiland in jouw design keuken? Bij KeukenConcurrent behoren al deze mogelijkheden tot een optie voor de keuken.

Je bent van harte welkom in in één van onze vestigingen. Wil je een professioneel advies over de aankoop van je keuken dan vragen wij je een afpraak in te plannen. 

We bieden verschillende afspraakmogelijkheden:

  • Advies in de showroom : de adviseur leidt je rond door onze showroom en laat alle mogelijkheden zien
  • Thuisbezoek : de adviseur neemt stalen en grepen mee naar jou thuis en helpt je zo met het uitzoeken van een nieuwe keuken

Plan hier gemakkelijk je adviesgesprek. 

Alvast inspiratie opdoen? Loop dan virtueel door onze showroom.

Bijpassende keukenapparatuur

Een keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur. Bij het strakke, moderne uiterlijk van een design keuken past natuurlijke soortgelijke apparatuur. Daarom heeft KeukenConcurrent hoogwaardige keukenapparatuur van diverse A-merken verwerkt in deze keukens. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwalitatief hoge apparatuur die perfect past bij de uitstraling van jouw keuken. Een mooie oven, een afzuigkap die gezien mag worden of stijlvolle kraan zorgen voor de unieke look van de keuken.

Breng een bezoek aan onze showrooms

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een design keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en bekijk diverse design keukens met eigen ogen. Bovendien staan onze professionele adviseurs voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden voor jouw design keuken te bespreken.

×