HPL Keukenkasten VOOR IEDERE KEUKEN

HPL keukenfront

HPL kan van vrijwel alle denkbare motieven worden voorzien en is in elke gewenste afwerking mogelijk. Bij KeukenConcurrent zijn veel varianten verkrijgbaar voor elk type keuken. Van een HPL keukenfront met houtpatroon voor een landelijke keuken tot een strak egaal blad voor een modern aanzien. Keukendeuren van HPL zijn leverbaar met een fijne structuur en in matte en hoogglans varianten. Een HPL keukenfront is heel sterk en geeft u jarenlang plezier. 

HPL keukenfront is zeer functioneel en duurzaam

HPL keukenfronten zijn gemaakt van meerdere platen die onder hoge druk op elkaar worden geperst. De aanduiding HPL staat dan ook voor ´High Pressure Laminate´. Een HPL keukenfront kan worden uitgevoerd in diverse kleuren en structuren. Tijdens het persen wordt er een zogeheten decorlaag toegevoegd met een kleur of een motief. Deze laag bepaalt het uiterlijk van de keukendeuren. Een HPL keukenfront is gemakkelijk in onderhoud en zeer hard, waardoor de fronten stoot- en krasvrij zijn. Verder zijn deurtjes van HPL vochtwerend en prima bestand tegen chemicaliën.

Afwerking HPL keukenkasten

Bij KeukenConcurrent zijn HPL fronten verkrijgbaar in ultra-mat, hoogglans en miniperl, ook wel fijnstructuur genoemd. De keukenkastjes kunnen worden voorzien van verschillende patronen. Zo zijn er bij KeukenConcurrent motieven met een steen- of houtprint verkrijgbaar, die niet van echt te onderscheiden zijn. Miniperl zorgt voor een ruwer oppervlak, waardoor het net lijkt of u het grint of de nerven daadwerkelijk voelt.&nb

Wanneer u kiest voor een neutrale kleur met hoogglans en dit combineert met een granieten keukenblad ontstaat er een ware design keuken. Wenst u een professionele omgeving? Dan is een HPL keukenfront met een folie in de kleur van roestvrijstaal zeer geschikt. KeukenConcurrent heeft voor elke stijl wel een HPL keukenfront in het assortiment.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×