De vele mogelijkheden van keukenlades – Keuken Concurrent
Keukenlades keuken
Zoeken

Keukenlades: welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Keukenlades zijn verkrijgbaar in allerlei breedtes, dieptes en hoogtes. Zo zijn er platte keukenlades waar u uw bestek in kwijt kunt en extra brede lades om uw pannen netjes in op te bergen. Naast deze verschillende type lades zijn er nog andere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een efficiënte hoeklade of een ladekast met een extra binnenlade? Lees verder en ontdek niet alleen de verschillende mogelijkheden, maar ook de voordelen van de betreffende keukenlades!

Verschillende keukenlades

Benieuwd welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van keukenlades? We hebben de verschillende varianten voor u op een rijtje geze

  • Besteklades. Een besteklade komt in vrijwel alle keukens voor. U kunt hierbij kiezen voor een lade die al voorzien is van een bestekbak of een losse bestekbak aanschaffen.
  • Hoeklades. Hoeklades zijn een ergonomisch en efficiënt alternatief voor de carrouselkast. Vanaf de buitenkant zijn deze lades niet van traditionele lades te onderscheiden. Wanneer u ze echter opentrekt, ziet u dat de lades in een hoek van 90 graden aan elkaar verbonden zijn. Op deze manier wordt de ruimte in de hoek maximaal benut.
  • Extra binnenlade. Wilt u extra keukenlades zonder dat deze vanaf de buitenkant zichtbaar zijn? Denk dan eens aan een extra binnenlade. Hierbij zitten er meerdere lades achter hetzelfde front.
  • Extra brede ladekast. Wanneer u alle ruimte in uw keuken optimaal wilt benutten, kunt u extra brede keukenlades overwegen. U kunt ook voor hogere lades kiezen door de plint lager bij de grond te plaatsen. Houd wel in uw achterhoofd dat te brede en diepe lades lastiger zijn om spullen overzichtelijk in te bewaren.

Een efficiënte indeling

Om te zorgen dat de spullen in uw keukenlades niet allemaal door elkaar komen te liggen, zijn er verschillende praktische oplossingen. Zo kunt u kiezen voor een ladeverdeler waarmee uw keukenlade in verschillende vakjes wordt verdeeld. Op deze manier houdt u de spullen die bij elkaar horen ook daadwerkelijk bij elkaar en bewaart u de orde. Daarnaast kunt u uw lade bijvoorbeeld voorzien van een speciale messenhouder of zelfs een liggend kruidenrek.

Keukenmagazine

  • Lees alles over de verschillende materialen en soorten keukenbladen in ons GRATIS magazine

Meer weten over keukenlades?

Wilt u zich laten inspireren door ons gevarieerde aanbod keukenlades? Kom dan langs in één van onze showrooms. Hier kunt u verschillende keukenlades bekijken en er zo achter komen wat bij u past. Onze adviseurs voorzien u graag van geheel vrijblijvend deskundig advies.

Terug
Sluiten
×