Hoekkasten mogelijkheden

Hoekonderkast

Om uw keuken compleet te maken kunt u veel verschillende soorten kasten kiezen. Heeft u in uw keuken te maken met een hoek? In een L-keuken, U-keuken of G-keuken kunt u extra veel opbergruimte creëren door te kiezen voor één of zelfs twee hoekonderkasten. Een hoekonderkast is verkrijgbaar in allerlei modellen en maten en is daarom ideaal in elke keuken met een hoek.

Het assortiment van KeukenConcurrent bestaat uit verschillende soorten hoekonderkasten. Bent u benieuwd welke hoekonderkast in uw budget past? Hieronder vindt u de verschillende opties. Als u inspiratie op wilt doen hoe een hoekonderkast geïntegreerd kan worden in uw keuken, vraag dan ons gratis magazine aan. 

Hoekonderkast: welke past in uw budget?

Veel mensen stellen zich dezelfde vraag bij het kopen van een hoekkeuken: wat is een efficiënte en voordelige oplossing voor de hoek? We hebben de verschillende opties voor u op een rij gezet. Heeft u een klein budget? De meest voordelige opties staan als eerste in het rijtje.

Tekening hoekonderkast planken

Hoekplanken

Door het plaatsen van planken zonder keukendeurtje heeft u veel ruimte voor bijvoorbeeld potten en pannen. Een simpele en relatief voordelige hoekoplossing.

Tekening hoekonderkast draaicarrousel

Hoekcarrousel

In deze hoekonderkast zorgen twee ronde draaiplateaus voor veel en praktische opbergruimte. Bovendien kunt u ook gemakkelijk bij de achterste spullen in de kast doordat u deze naar voren kunt draaien.

Tekening hoekonderkast le-Mans

Le mans systeem

De planken van dit systeem kunt u in zijn geheel naar buiten trekken. De perfecte oplossing als u graag zonder moeite de spullen in de hoekkast wilt pakken.

De voor- en nadelen van een hoekonderkast

Het belangrijkste voordeel is dat u met een hoekonderkast erg veel opbergruimte creëert. De hoekonderkast is vaak duurder dan een regulier keukenkastje, maar voor veel mensen is dit het zeker waard. Met bijvoorbeeld een carrousel kunt u namelijk gemakkelijk bij de spullen achterin de kast. Let er wel op dat u het gewicht van de spullen die u opbergt in de kast goed verdeelt. Het systeem zal sneller slijten als de druk niet gelijk verdeeld is. U heeft lang plezier van de hoekonderkast als u de hoekcarrousel rustig draait en niet hard aan de deurtjes trekt.

Onze adviseurs kunnen u nog veel meer vertellen over de perfecte hoekonderkast voor uw keuken en hoe u deze het beste kunt gebruiken. We heten u graag welkom in één van onze winkels.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×