KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8828 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2022

Tot nu toe is onze ervaring goed en…

Tot nu toe is onze ervaring goed en hoop dat ze het waarmaken ik kom hier op terug als het allemaal klaar is, want dan kan er een ster bijkomen.

Geplaatst op 04 augustus 2022

Beste heer Van Bakel,

We doen er alles aan om uw ervaring zo te behouden. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2022

We zijn zeer snel en netjes geholpen

We zijn zeer snel en netjes geholpen

Geplaatst op 04 augustus 2022

Beste meneer/mevrouw Hendriks,

Zeer snel en netjes geholpen, dat doen we graag. Bedankt voor het plaatsen van uw review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 augustus 2022

Blij met mijn nieuwe keuken (en het advies van Silvan)!

Heel prettig geholpen door Silvan (KeukenConcurrent Villa Arena). Vriendelijk, geduldig en eerlijk. Ik ben heel blij met het advies en de keuken (incl apparatuur) zoals die is geworden!

Geplaatst op 03 augustus 2022

Beste Marguerite,

Super om te vernemen dat u zo goed bent geholpen door mijn collega in de showroom. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 augustus 2022

????????

Heel goed advies gekregen en op een heel vriendelijke manier. Er word ook goed meegedacht.

Geplaatst op 03 augustus 2022

Beste Mark,

Dank u wel voor uw positieve review, heel erg fijn dat we u zo goed hebben kunnen adviseren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 augustus 2022

Super,goede levering

Goede service, denken goed mee.Alles volgens afspraak.Staan je ook altijd goed te woord.Heel blij met de nieuwe keuken

Geplaatst op 03 augustus 2022

Beste mevrouw Vos,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Erg goed om te horen dat we u hiermee helemaal naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 augustus 2022

Keuken concurrent hoogeveen zeer aan te…

Keuken concurrent hoogeveen zeer aan te raden. Achmed en zijn collega's zijn super mensen. Denken met je mee en maken alles mogelijk.

Geplaatst op 02 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Wieser,

Dat zijn mooie woorden voor onze collega's in Hoogeveen. Die zullen we zeker aan hen doorgeven! Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 augustus 2022

Alles net gesorteerd geleverd en…

Alles net gesorteerd geleverd en gecontroleerd
Zeer vriendelijk personeel

Geplaatst op 02 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Van der Stam,

Dit horen wij graag! Dank u wel voor de positieve review en beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 augustus 2022

Een hele goede ervaring met de Keukenconcurrent

Een hele goede ervaring met de Keukenconcurrent. Volledige levering van alle apparatuur. Het monteren is naar tevredenheid in één dag gedaan.
Dik tevreden!

Geplaatst op 01 augustus 2022

Beste mevrouw Hillie,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u deze prettige ervaring met ons heeft! Wij wensen u heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Korver - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 augustus 2022

Zeer snel en vakkundig geholpen

Zeer snel en vakkundig geholpen

Geplaatst op 01 augustus 2022

Beste heer/mevrouw,

Dank u voor de mooie complimenten en waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 augustus 2022

Tor hier toe is alles goed en vlot…

Tor hier toe is alles goed en vlot verlopen nu afwachten naar de keuken

Geplaatst op 01 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Vercruyssen,

Fijn om te vernemen dat tot nu toe alles naar tevredenheid is verlopen bij u. Wij doen er alles aan om dat ook zo te houden!

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2022

Klantgericht, vriendelijk en meedenkend

Alleen maar positieve, correcte en erg klantgerichte medewerkers van de keukenconcurrent ervaren!

Geplaatst op 30 juli 2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten! Dan u wel en ook voor de vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2022

Vanaf moment bestellen t/m leveren en…

Vanaf moment bestellen t/m leveren en installeren uitstekend! Alles geheel volgens gemaakte afspraken!
Prima en vriendelijk geholpen bij vestiging Almere-Buiten. Keuken geheel compleet en vakkundig geïnstalleerd. Vaatwasser lekt wel, even afwachten hoe snel dit verholpen gaat worden.

Geplaatst op 30 juli 2022

Beste heer/mevrouw Drost,

Van aankoop tot en met installeren tevreden, wat willen wij nog meer. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en super mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2022

Voor de tweede keer naar deze winkel

Voor de tweede keer naar deze winkel. Eerst met een vriendin en nu voor mijzelf.
Fijne mensen.
Goede service en ging heel tevreden naar huis

Geplaatst op 30 juli 2022

Beste Sarah,

Fijn dat wij u weer mochten verwelkomen. Dank u wel voor uw vertrouwen in ons en uiteraard voor de mooie waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2022

Geen keuken kopen bij Keuken…

Geen keuken kopen bij Keuken Concurrent!
Begin april is onze, dure, keuken geplaatst, aanvankelijk met een gedeukte wasbak, kapotte wijnkoeler en een vriezer die niet past. De wasbak en de wijnkoeler waren redelijk snel opgelost. We zitten echter nog steeds met een gat in de keuken waar de vriezer in moet worden geplaatst. Er zijn inmiddels 3 afspraken gemaakt om de vriezer te plaatsen die steeds weer worden afgezegd. Geen enkele redelijke tegemoetkoming van Keuken Concurrent. Men geeft nu aan de vriezer uiterlijk week 40 te plaatsen. Dat is begin oktober. Dus een half jaar later. Maar geen zekerheid, de vorige afspraken zijn immers ook afgezegd.

Geplaatst op 29 juli 2022

Beste meneer Brinkman,

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik ga uw beoordeling intern bespreken. Ik of mijn collega van de klantenservice komt er zo snel mogelijk op terug.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2022

Keuken

Keuken is netjes optijd geleverd en top geïnstalleerd!

Geplaatst op 29 juli 2022

Beste mevrouw Ramdoelare-Tewari,

Dat doen we heel graag voor u. Bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

×