Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5145 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 oktober 2019

Vlot en vriendelijke verkopers in…

Vlot en vriendelijke verkopers in Amsterdam Westpoort. Goed advies en uitleg. Wij zijn heel tevreden over het leveren en monteren van onze nieuwe keuken. Echt prachtig, veel complimenten van familie en vrienden. Keuken: mat zwart gecombineerd met koperbruin aanrechtblad.

Geplaatst op 11 oktober 2019

Beste mevrouw,

Dat is inderdaad een mooie combinatie! Gefeliciteerd hiermee. Hartelijk bedankt voor de mooie woorden in uw review en we wensen u nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2019

uitstekende prijs kwaliteit verhouding

uitstekende prijs kwaliteit verhouding, goede adviezen, goede 3 d tekeningen en montage adviezen. wel is het prettig wanneer monteurs na montage verpakkingen meenemen.

Geplaatst op 10 oktober 2019

Beste meneer,

Onze hartelijke dank voor het plaatsen van uw uitstekende beoordeling, daar zijn we heel erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2019

Nieuwe keuken te Dokkum

Jeroen en zijn vader hebben het voorwerk, gas, water en electra perfect afgeleverd, evenals de monteur (Zwerfkei) die de keuken geplaatst heeft. Tot nu toe zeer tevreden met de de nieuwe keuken.

Eén strip, die overigens bijna niet te xien is, was net wat te kort en is gelijk bijbesteld en wordt nog vervangen. ????????

Geplaatst op 10 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Terpstra,

Wij gaan zorgen dat uw keuken zo snel mogelijk geheel naar wens is. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

Goede sfeer tijdens keuken uitzoeken en…

Goede sfeer tijdens keuken uitzoeken en definitief bestellen.
Hoop dat de levering ook een 10 verdient maar dat wacht ik af.

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent



Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

super service

super service, en snelle montage

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Hoekstra,

Mooie complimenten voor onze service en montage, dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

Al jaren een goede partner

Al jaren een goede partner

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dat horen we graag! Bedankt voor de 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

Ik ben heel blij met mijn nieuwe…

Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken. In het echt is de blauwe kleur nog mooier dan in de showroom. De bestelling en het inmeten zijn niet vlekkeloos verlopen en hadden meer aandacht kunnen hebben. Ik ben zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst.

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Ommeren,

Heel erg leuk dat u zo blij bent met uw nieuwe blauwe keuken! Daar doen we het allemaal voor. Gefeliciteerd met uw keuken en bedankt voor uw positieve woorden.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

uitstekend geholpen en ruim de tijd…

uitstekend geholpen en ruim de tijd voor ons genomen, zeer tevreden over personeel en kundigheid van dezen, niets dan lof

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Dijk,

Dank u voor het delen van uw ervaring! Een 5 sterren review maakt ons ontzettend trots. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

Nooit gedacht bij binnen komst dat wij…

Nooit gedacht bij binnen komst dat wij zouden slagen super bediening goede uitleg perfectie door Ton Verpoort

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste meneer Rutten,

Leuk dat wij u blij konden verrassen met onze geweldige service. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de door KeukenConcurrent geboden service.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

onze droomkeuken.

we zijn bij keukenconcurrent naar binnen gelopen om ons alleen maar te laten informeren. we werden geholpen door dhr.Sander Brouns.
Zo goed geholpen door hem dat we gelijk onze droomkeuken hebben gevonden en gekocht. De tijd en geduld die hij had voor ons geven de doorslag om nu de knoop door te hakken. en natuurlijk ook de kwaliteit en prijs verhouding.

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste mevrouw van Wunnik,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent. Dat wordt straks heerlijk genieten van uw nieuwe droom keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

We wachten nog steeds op een voltooide…

We wachten nog steeds op een voltooide keuken na 5 maanden! Keuken Concurrent is zeer goed in veelbelovende levering voordat ze uw geld te nemen. Klanten service zal beloven wat ze niet kunnen leveren. Ik beveel dit bedrijf niet aan. We zijn boos en teleurgesteld en wachten nog steeds op onze keuken is voltooid. Ernst Bareman, help!

Bitterly disappointed with Keuken Concurrent. Have been waiting 5 months to complete our kitchen. Keuken promised 3 times and failed to deliver three times. May, July and September. We now have Oct date. I wrote to their director of client service who sent a client satisfaction survey to my email address after the first failed date. Ernst Bareman did not bother to respond. We now live with an incomplete kitchen dangerous to my children!

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste meneer Chanson,

Het is uiteraard wel ons doel om eventuele service aan uw keuken zo snel als mogelijk naar tevredenheid bij u op te lossen. Heel erg jammer dat dit nu langer duurt dan u maar ook wij het wensen. Uw klacht hebben we opgepakt en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
--------------------------------------------------------------------------------------
8-10-2019

Beste meneer Chanson,

Het spijt ons dat het wat langer duurt maar we hebben eerder met u besproken dat wij de bestelling eerst controleren wanneer deze binnen is in ons magazijn. De laatste artikelen komen eind volgende week bij ons binnen. Daarna zullen we u contacteren voor het maken van een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 oktober 2019

Ontzettend fijn en goed geholpen…

Ontzettend fijn en goed geholpen tijdens het samenstellen van onze keuken. Goed kunnen overleggen met onze wensen die prima werden aangevuld met ideeën door de verkoper. Wij voelden ons in alles gehoord. Aan dit traject hebben we een goed gevoel overgehouden.

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste meneer,

Dat horen we graag want dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 oktober 2019

Wij hebben een schitterende keuken

Wij hebben een schitterende keuken, die tijdig geleverd en geïnstalleerd is.

Geplaatst op 08 oktober 2019

Beste meneer Moerman,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, dat vinden we super leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 oktober 2019

Goed advise

Goed advise, de tijd nemend om een goede selectie te kunnen doen, persoonlijk advise wanneer een keuze niet handig is. Echter, enkel nog maar bested. Het grootste deel van het werk moet nog worden uitgevoerd, dus de 4 strerren zijn vooralsnog van toepassing op alleen de intake

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Hooff,

Wij gaan zorgen dat u hier straks 5 sterren kunt plaatsen. Straks kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe KeukenConcurrent keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent


Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 oktober 2019

Fijn gevoel

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat wij u zo'n goed gevoel hebben kunnen bezorgen! Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×