Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5011 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Prima service, prachtige keuken, uitstekende plaatsing door zeer professioneel personeel.

Zowel de behandeling op het kantoor van Keukenconcurrent als de levering en plaatsing van de keuken waren werkelijk uitstekend! Wij zijn zo goed geholpen, bij het samenstellen van de keuken en het berekenen van de keuken. Ook de berekening van de mogelijkheden was prima geregeld. In één woord : chapeau!

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Steen,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent, daar doen wij het allemaal voor!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Komt keuken ooit af ( vervolg )

Geweldig, na 1 1/2 maand eindelijk een offerte gehad, na herhaaldelijke mails en tel contact mijnerzijds. Keukenconcurrent geeft weinig reactie hierop.
Of ik nu NOG maar even 8-9 weken wil wachten.....
Dus zoals het er nu uitziet bijna 3 maanden met een halve keuken

Goede reclame keukenconcurrent, maar niet van mij....waardeloos

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer Van Veluwen,

Begrijpelijk is het dat u niet tevreden bent dat u bijna 3 maanden moet doen met een niet afgewerkte keuken. Dit is ook zeker niet onze bedoeling geweest. Helaas is het niet mogelijk om een eerdere afspraak met u in te plannen waarvoor ik ook mijn oprechte excuses aanbiedt. Echter is het wel onze intentie om ervoor te zorgen dat u daarna kunt gaan genieten van uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Belabberd service afhandeling!

Dan geef je ruim €16000,00 uit aan een keuken en dan maakt de Keukenconcurrent fout op fout. Eerst besluiten ze zonder communicatie de order in 2 te delen, lekker handig voor hun eigen verkoopcijfers dan hebben ze 2 keukens verkocht ipv 1. Dan besluiten ze in datzelfde proces de oven weg te halen met de opmerking ze hergebruiken de oude, geen idee waar ze dat vandaan halen, plus ik heb er voor betaald. Om de oven nageleverd te krijgen ben ik al 3 dagen bezig geweest. Toegezegd dat de keuken in 1 dage geplaatst zou worden, de monteurs die komen weten van niks, en zouden maar de helft doen, uiteindelijk, echt complimenten voor de monteurs, hebben ze het wel in 1 dag gedaan. Er is een lelijk pas stuk geleverd, met een naad die nergens op slaat. op andere plakken hebben we langere passtukken zonder naad, maar speciaal voor die plek is dat onmogelijk. Nu al 4 maanden bezig om een nieuw passtuk te krijgen, zoals toegezegd, met de naad op een 'handigere'plek, en ineens out of de blue zeggen ze dat de fabrikant dat beslist. uhu vandaar dat bij de bestelling en de afgelopen 4 maanden gezegd was dat het wel kan. Kortom de keukenconcurrent is echt heel slecht in het herstellen van zijn fouten. ze verwachten dat je keer op keer de hele dag vrij neemt, en je moet zelf overal achter aan, het enige wat ze uiteindelijk na veel zeuren als compensatie doen is een bosje bloemen, nou voor een keuken van ruim €16000,00 verwacht ik toch echt wel meer service, ze verdienen er genoeg op!
Er is qua communicatie nog veel meer mis gegaan maar dat is te veel om hier te noteren.

Dus vervolgens heb je via facebook messenger contact, geef je aan dat je afzuigkap ook stuk gegaan is, beloven ze met spoed te reageren op je. 2 dagen later nog niks gehoord.

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste mevrouw Glasbergen,

Dat klinkt als een hele vervelende ervaring, ik kan me voorstellen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. Helaas ontbreekt in uw review uw (order) nummer, kunt u mij deze aub doorgeven als reactie op dit bericht? Graag nemen we persoonlijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

Mooie keuken

Mooie keuken, levering verliep prima, montage zonder problemen verlopen. Lof voor de monteurs, goed mee gedacht met moeilijke situaties.

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer,

Wat een positieve review! Wij zijn erg blij om te lezen dat onze collega's u zo goed hebben geholpen. Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

Goede service

Goede service, vriendelijke behandeling en oplossing gericht

Geplaatst op 14 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze fijne review te schrijven. Hier zijn wij erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

De mannen die de keuken brachten waren…

De mannen die de keuken brachten waren enorm attent op beschadigingen op zowel de keuken als de woning.

Geplaatst op 14 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw van Oosten,

Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld met ons. Veel kookplezier gewenst met uw nieuwe prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 augustus 2019

Super service en vriendelijk personeel!

Super service en vriendelijk personeel!

Samanta, bedankt voor je geduld en goeie ontwerp. We gaan heel wat kookplezier beleven!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Beste meneer,

Dank u voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 augustus 2019

Fijne service

Heel fijn geholpen en persoonlijk benaderd!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Shaker,

Dank u voor het delen van uw positieve review, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service door KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 augustus 2019

prima geholpen en geadviseerd voor wat…

prima geholpen en geadviseerd voor wat betreft de apparatuur en kleuren plus indeling van de keuken

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 augustus 2019

Snel en goede levering en montage

Snel en goede levering en montage. De service in de winkel had beter gekund.

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Broer,

Wat spijtig om te horen dat u niet de beste service heeft gehad in de winkel. Dit mag u zeker niet van ons verwachten. Bedankt voor uw review en veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Geweldige ervaring!

Geweldig geholpen door Richard in Rotterdam Alexandrium locatie. Professioneel, beleefd, meedenken, bleef ons helpen na sluitingstijd, een mooi offerte, wat meer wil je hebben.

Top marks!

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer Forrest,

Dat zijn hele mooie woorden over mijn collega Richard. Hij zal hier erg blij mee zijn! Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Mijn ervaring met de Keuken Concurrent…

Mijn ervaring met de Keuken Concurrent was geweldig

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Perfect!

De hele keten, van verkoop in de winkel, inmeten, afleveren en installeren is prima verzorgd. Goede communicatie met moderne middelen - email en pdf van documenten. Top!

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw de Haas,

Top! Daar doen wij het voor. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Na een moeilijke start met een niet…

Na een moeilijke start met een niet deskundige verkoper is d.m.v. een andere verkoper alles supergoed opgelost. Ons advies naar toekomstige kopers is: neem een lijst mee bij de aankoop met al je wensen.

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer in 't Veld,

Fijn dat alles supergoed is opgelost. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kan genieten van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 augustus 2019

Raymond snijders

Beste.

Heel goede service van Raymond Snijders gehad.
Veel tips en praktische info meegekregen. Dankzij Raymond met heel wat goede ervaring topkeuken droomkeuken besteld.
Een echte aanrader!

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Een echter aanrader! Dat maakt ons meer dan trots. Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe droomkeuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×