Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4381 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Montage van de keuken ging uitstekend!

Montage van de keuken ging uitstekend!

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer,

Uitstekende montage, meer kunnen we ons niet wensen. Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en heel veel kookplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Een mooie keuken voor een nog mooiere prijs

Eerst in alle rust rondgekeken en voor onszelf voors-en tegens bekeken, een goed adviesgesprek gehad met de ene verkoper, vervolgens nogmaals afwegingen gemaakt en toen de keuken zoals wij die willen laten samenstellen door een andere verkoper voor een prijs die uiteindelijk reuze meeviel.
Duidelijke afspraken over inmeten en tussentijds bijstellen wensen en wanneer vervolgens te leveren en plaatsen.
Tot zover zeer tevreden en benieuwd naar wat het eindresultaat zal worden.

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer Bakker,

Tot zover zeer tevreden! Daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor uw mooi woorden over het advies en over de gemaakte afspraken. We gaan er voor zorgen dat het eindresultaat ook helemaal naar tevredenheid zal zijn en feliciteren u graag nogmaals met uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 februari 2019

Verkoper wist goed in te spelen op onze…

Verkoper wist goed in te spelen op onze wensen en goed te verwoorden/ uittekenen in de 3D visie.
Voordeel was dat wij van het snelle beslissen zijn. Tussen binnenkomst in de winkel en verlaten, na het tekenen van het koopcontract zat nog geen 2,5 uur.
Hadden achteraf misschien nog langer moeten rekken/ onderhandelen over de uiteindelijke prijs.
Als het vervolgtraject ook zo loopt, zijn we zeer tevreden.!

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer Lips,

Bedankt voor uw mooie complimenten voor onze verkoper en gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. We zullen er voor zorgen dat het vervolg ook helemaal naar tevredenheid zal verlopen!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 februari 2019

Zeer vriendelijk personeel en goed…

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen bij het maken van een geschikte keuze met de daarbij behorende eerlijkheid van de verkoper

Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Broos,

Een maximale score van 5 sterren! Daar zijn we blij mee. Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen bij het maken van de keuzes voor uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 februari 2019

goed advies denken mee fijne ervaring

goed advies denken mee fijne ervaring

Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en onze dank voor deze mooie woorden!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 februari 2019

Top heel goed en fijn geholpen

Top verkoper farhad dacht heel goed mee! Ga naar filiaal Arnhem voor een keuken zoude wij aanbevelen!

Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Doeveren,

Bedankt voor uw complimenten aan het adres van onze collega Farhad, die zullen we zeker aan hem overbrengen!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 februari 2019

Prima

Prima , snel geholpen

Geplaatst op 13 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Dat is kort, bondig, duidelijk en positief! Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 februari 2019

koopt met een gerust hart bij de keuken concurrent

Bij de keuken concurrent mijn keuken gekocht, ben er bijzonder vriendelijk geholpen, goed geadviseerd, mooie apparatuur gekocht, en er wordt alle tijd voor je genomen, de koffie was ook nog lekker,
Als de installatie zo verloopt als dat ik ben geholpen is het plaatje compleet.

Geplaatst op 12 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Uiteraard streven wij ernaar om dezelfde kwaliteit door te voeren tijdens levering en montage van onze mooie keukens. Ook na levering en of plaatsing van uw keuken kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 februari 2019

Keukenconcurrent houten: Stefan!

Keukenconcurrent houten :Stefan????????

Een paar weken terug binnengestapt bij Keukenconcurrent Houten. We kwamen binnen om te " kijken " en zijn nu "geëindigd " met een prachtige complete keuken ! Dankzij Stefan die vanaf het moment dat je binnen komt je met zijn humor, behulpzaamheid maar vooral zijn expertise te woord staat, echt top en een geweldige verkoper ! Als de montage en bezorging net zo gaan als de service bij Stefan dan is binnenkort mijn hele familie klant bij Keukenconcurrent! Ik raadt iedereen aan een bezoek te brengen aan Keukenconcurrent Houten en te vragen naar Stefan! Bedankt voor de perfecte service ????????

Geplaatst op 12 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u bent geslaagd bij mijn collega Stefan en dat hij u zo goed van dienst kon en mocht zijn.
Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 februari 2019

Top service!

Wij zijn zeer goed geholpen door Monique! We hebben samen met haar onze droom keuken gevonden! Keuken concurrent is goed voor ieder buget. Je kan het zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt.

Geplaatst op 12 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Siegel,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent. U kunt inderdaad bij ons terecht met iedere budget!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 februari 2019

Wij zijn zeer professioneel geholpen en…

Wij zijn zeer professioneel geholpen en hebben een goede voorlichting en advies gehad. Later hebben we nog op vragen een klantvriendelijke service ontvangen waardoor wij bij dit bedrijf zeker terug zouden komen

Geplaatst op 12 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Haven,

Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service, daar doen we het allemaal voor. Indien wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn kunt u altijd contact opnemen met de afdeling klantenservice. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2019

Top geholpen

Top geholpen

Geplaatst op 11 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Perik,

Bedankt voor het delen van uw positieve review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2019

Een tegenvallertje gehad met de…

Een tegenvallertje gehad met de plint-montage. Wel stoffig bij aflevering. Sanitair aansluiting onder spoelbak is ook niet vlekkeloos afgeleverd. Heb ik later zelf verholpen. Verders is alles prima gegaan.

Geplaatst op 11 februari 2019

Beste meneer/mevrouw van Gerwen,

Wat spijtig om te vernemen dat niet alles geheel naar wens is verlopen, dat is natuurlijk nooit de bedoeling.
Bedankt voor het delen van uw kritische review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2019

De totale procedure van uitleg tot…

De totale procedure van uitleg tot uiteindelijke aankoop was gedegen deskundig en vriendelijk. Alleen de laatste fase van deze procedure was minder transparant, wat oppervlakkig en soms goochelend met
cijfers.De offerte geeft ook alleen maar een eindbedrag aan en geen specificaties m.b.t. bedragen van de individuele onderdelen. Verder zijn wij niet ontevreden.

Geplaatst op 11 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Krajenbrink,

Bedankt voor het delen van uw kritische review. Uw punt van kritieke zullen wij intern bespreken en kijken of we hier meer duidelijkheid voor de klant in kunnen creëren.
Gelukkig kunt u nu lekker genieten van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2019

Netjes en goed gegaan

Netjes en goed gegaan

Geplaatst op 11 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Zwijnenburg,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de geboden service door KeukenConcurrent. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken en danken u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×