Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4841 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 juni 2019

Helaas is de inductieplaat al 6 maanden…

Helaas is de inductieplaat al 6 maanden kapot. Tot op heden nog steeds geen oplossing. Er is al drie keer een monteur geweest en nog is het niet opgelost. Is het vreemd dat je dan je geld terug wil? Zeker als blijkt dat er met deze plaat veel problemen zijn. Keukenconcurent onderneem nu eens actie. Dit is geen reclame.
4931xm33

Geplaatst op 12 juni 2019

Beste mevrouw Van der Stelt,

Dat is inderdaad niet zoals ook wij graag willen dat dit verloopt, hiervoor mijn oprechte excuses. Graag zou ik met u mee willen kijken in uw dossier. Kunt u hiervoor alstublieft uw ordernummer doorgeven? Alvast hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 juni 2019

Keurig geholpen

Keurig geholpen. Geen onzin verhaal. Gehouden wat beloofd was. Plaatsing van de keuken was snel en erg professioneel.

Geplaatst op 12 juni 2019

Beste mevrouw,

Dank u wel voor deze krachtige en mooie complimenten voor onze collega's van de verkoop en montage, daar zijn we heel erg blij mee! Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

De verkoper gaf de doorslag voor de aankoop!

Het advise in de winkel was erg duidelijk, alle zaken werden puntsgewijs behandeld. Tijdens de voorbereidingen hadden we wat vragen over de leidingen en de verkoper die de keuken aan ons had verkocht was niet aanwezig. De persoon was wat minder vriendelijk.
De montage van de keuken was dik in orde, we zijn tevreden.

Geplaatst op 12 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Maas,

Goed om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met uw nieuwe keuken, gefeliciteerd met deze aankoop! Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling met de mooie woorden voor uw adviseur en onze montage. Uw opmerking over het contact over de leidingen gaan we zeker intern nog opnemen met het filiaal.
Wij wensen u nog veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

heel tevreden

heel tevreden

Geplaatst op 11 juni 2019

Beste meneer Pex,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

wat transparanter zijn in de prijzen

wat transparanter zijn in de prijzen. Geen loze beloftes doen want dat valt dan tegen bij het tweede gesprek

Geplaatst op 11 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Melis,

Dank u voor uw kritische review, dit gaan wij zeker intern bespreken. Indien wij u ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen we dit graag van u!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

deskundige

deskundige, goede en correcte advisering

Geplaatst op 11 juni 2019

Beste meneer,

Leuk dat u ons beoordeelt met 5 mooie sterren, dat vinden we super om te horen! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

Wij zijn zeker tevreden over de…

Wij zijn zeker tevreden over de levering en plaatsen van de keuken van de KeukenConcurrent. De communicatie is goed verlopen zowel via de mail als telefonische. Ook de monteur heeft alles netjes geplaatst.

Geplaatst op 11 juni 2019

Beste meneer van Spaandonk,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het gestelde vertrouwen in KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2019

Mooie keuken, vakkundig geplaatst, aardige mensen

Levering en montage ging zeer soepel en vakkundig. De monteurs waren vriendelijk.

Geplaatst op 11 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Nugu,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk dat u dit met ons deelt in deze 4 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 juni 2019

zeer tevreden klant

Goed geholpen in de winkel, ook na het aanpassen voor de levering. Aflevering was netjes op tijd, van tevoren aangekondigd en schade werd direct gemeld. Montage ging prima, service na het afleveren ook toen er nog een lekkage werd geconstateerd.

Geplaatst op 10 juni 2019

Beste meneer,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent. Dank u dat wij uw nieuwe droom keuken mochten leveren!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 juni 2019

goed geholpen door Amir uit Leiderdorp

goed geholpen door Amir uit Leiderdorp

Geplaatst op 10 juni 2019

Beste meneer Sharma,

Dank u voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 juni 2019

mooie keuken

Mooie keuken gekocht en zeer goed geholpen. Denken mee in alles! Monteurs waren erg goed en snel ook. Zeer tevreden met deze keuken,aanrader.

Geplaatst op 08 juni 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw positieve review en voor het vertrouwen wat u heeft in KeukenConcurrent. Dat horen wij erg graag. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

Keuken moet nog geplaatst worden maar…

Keuken moet nog geplaatst worden maar het voortraject is prima gelopen. Prima service en geen moeite is teveel.

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Vries,

Ons is inderdaad geen enkele moeite teveel, wij zijn u heel graag van dienst. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

Een keuken uitzoeken is nog best lastig

Ons eerste bezoek aan het filliaal in Amersfoort was een dagvullend programma. Er is zoveel om uit te kiezen.De uiterst vriendelijke verkoper die in eerste instantie wat chaotisch en nerveus op ons overkwam heeft ons goed geadviseerd met goede tips van een vrouwelijke collega uit het noorden van het land.We hebben de verkoper tijdens ons 2e gesprek gemeld dat hij nerveus en chaotisch op ons overkwam. Na 1000x excuses van de kant van de verkoper(het was zeker niet zijn bedoeling om zo over te komen) hebben we er alle vertrouwen in dat het allemaal goed komt.We zijn er van overtuigd dat de geweldig mooie keuken die we hebben uitgezocht met de grootste zorg wordt geïnstalleerd in oktober.

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste meneer Garama,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Indien u in de tussentijd nog vragen heeft kunt u altijd nog terecht in onze showroom, mijn collega is u daar graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

Fantastisch geholpen door Jan in…

Fantastisch geholpen door Jan in Alkmaar!!
Denkt echt mee en kwam met goede suggesties....Blij mee!

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega in de showroom, dat zal hij leuk vinden om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

service

HET DRAAI PLATEAU VAN DE PANNENKAST WAS KAPOT GEGAAN .KEUKEN CONCURRENT STUURDE ONS GRATIS EEN NIEUW PLATEAU + DEUR + DEUR HANDGREEP .
WE VONDEN DAT EEN GEWELDIGE SERVICE !
T . SPAAN

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste meneer/ mevrouw Spaan,

Fijn om te horen dat we u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen met het vervangen van het draaiplateau, dat horen we heel graag!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×