Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 5368 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2019

Top geholpen in Leiderdorp

Top geholpen in Leiderdorp! Verkoper was enthousiast. geduldig en dacht mee en voelde goed aan hoe en wat ik wilde! Zie er naar uit als de keuken geplaatst is. Als dat ook naar tevredenheid is dan krijgen jullie 5 sterren!

Geplaatst op 11 december 2019

Beste meneer/mevrouw Dullaart,

Wij gaan altijd voor een mooie 5 sterren review en gaan zorgen dat u straks kunt genieten van een prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2019

Service

Mooie winkel en werd goed geholpen.
De keuken was geleverd met te langen pootjes door een fout bij keukenconcurrent intern. Als oplossing was het of een paar dagen wachten op de pootjes en dus niet door met het plaatsen van de keuken of de pootjes zagen.

Alle pas stukken moet je blijkbaar zelf zagen (niet heel erg). De greep lijst is tekort geleverd, beter geweest als ik die ook zelf moet inkorten. Gebeld en goed geholpen. De nieuwe lijst zou binnen 5 dagen geleverd kunnen worden. Dit is dus niet binnen 5 dagen maar duurt tot in het nieuwe jaar. Dus kan ik mijn keuken niet netjes afmaken en moet er weer een dag vrij genomen worden voor de levering van de greep lijst die ze niet bij een vestiging willen leveren zodat ik die zelf kan ophalen.

Conclusie.
Mooie keuken maar jammer van de service.

Update:
Contact gehad met keukenconcurrent. Ze kunnen niet voor de kerst vakantie leveren en in de vakantie werken ze niet. Gelukkig hebben ze wel mensen die producten in ontvast kunnen nemen en op te sturen in de vakantie zodat het maandag 6 januari geleverd word. Waar ik dan een hele dag vrij voor moet nemen want ik ontvang pas 1 dag voor levering bericht hoe laat ze komen.

Geplaatst op 11 december 2019

Best meneer,

Ik begrijp dat het vervelend is dat uw keuken niet geheel correct is geleverd. Wij hebben inderdaad een nieuwe greeplijst in bestelling staan, deze hebben wij niet op voorraad en dient geproduceerd te worden, vandaar de levertijd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak voor levering. Indien u in de tussentijd vragen heeft vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2019

Heel goed en leuk geholpen door ton de…

Heel goed en leuk geholpen door ton de jonge! Zeer enthousiaste medewerkers niks is teveel en alles is mogelijk! Ga iedereen die n nieuwe keuken gaat aanschaffen sturen naar hem ! Topper is t!

Geplaatst op 11 december 2019

Beste mevrouw,

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de aankoop van uw nieuwe keuken. Dat wordt straks heerlijk genieten.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2019

Toch een opmerking wat niet goed is…

Toch een opmerking wat niet goed is gegaan.
Namelijk wij hebben gekozen voor bovenkasten met een hoogte van 75 cm (voorheen 95 cm) nu is er een open bovenruimte gekomen van 20 cm en tijdens onze eerste gesprekken hebben wij dit kenbaar gemaakt dat er dan een bovenplint gemonteerd dient te worden, alleen men was vergeten dit te vermelden op de geplaatste order.
Met de consequenties dat er GEEN bovenplint is geleverd en gemonteerd. Hierover gereclameerd maar helaas niet thuis met de opmerking stond niet vermeld op de order.
Dat is jammer hoe dit gegaan is, maar ja ik trek toch aan het korstte eind.

Geplaatst op 10 december 2019

Beste meneer Van Der Heijden,

Wat spijtig om te vernemen dat de plaatsing van uw nieuwe keuken niet geheel naar wens is verlopen. Graag ga ik intern overleggen en kijken wat de mogelijkheden zijn omtrent dit probleem. U verneemt zo spoedig mogelijk van ons.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2019

top in orde vriendelijk en niet te…

top in orde vriendelijk en niet te duur, hopelijk is alles in orde wanneer we de keuken plaatsen in maart !

Geplaatst op 10 december 2019

Beste meneer/mevrouw Cock,

Wij gaan er voor zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!
Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2019

Heel tevreden over advies en aanbod

Heel tevreden over advies en aanbod

Geplaatst op 10 december 2019

Beste meneer,

Dank u voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen, dat vinden we leuk om te horen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2019

Prima service en meedenken met de klant.

Prima service en meedenken met de klant.

Geplaatst op 10 december 2019

Beste meneer Veenstra,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent, dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2019

Geen idee dat er zoveel bij komt kijken…

Geen idee dat er zoveel bij komt kijken bij het kopen van een keuken. De verkoper die ons heeft geholpen is vriendelijk, gastvrij en vooral deskundig. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om alle wensen door te nemen.

Geplaatst op 10 december 2019

Beste meneer/mevrouw Goedhart,

Het aankopen van een keuken is een kostbare aangelegenheid. Zowel financieel als qua tijd, daarom doen wij er alles aan om dit voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2019

yousef top gozer!!!

Ik ben Ontzettend goed geholpen bij keuken concurrent in Westpoort! Mijn broertje had daar zijn keuken gekocht en rade ons aan om daar ook te gaan voor onze keuken omdat hij daar een goeie ervaring mee had.
De verkoper zoo vriendelijk zo meedenkend zo lief en geduldig.
We hebben daar een hele mooie keuken kunnen kopen helemaal naar ons wensen en smaakt YOUSEFF ontzettend bedankt voor al je hulp en vooral meedenken

Geplaatst op 09 december 2019

Beste mevrouw Nizamoerddin,

Dank u voor het vertrouwen dat u heeft gesteld in KeukenConcurrent! Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2019

Eigenlijk geen ster

1 ster omdat je iets moet invullen.
Personeel in filiaal denkt mee, is erg vriendelijk.
Alleen via klantenservice naar de bedrijven waar de keuken apparaten vandaan komen is het compleet slecht.
We zitten met een kookplaat wat ons aangeraden is,hij staat prachtig hoor!
1 pit doet het niet...pannen vallen er af...levensgevaarlijk!!! Omdat de pannendragers fragiel zijn.
Aangegeven dat we wat anders willen, wat stevigere pannendragers.
Service bekeken, of we iets gecompenseerd kunnen krijgen. Dit gaat blijkbaar niet...
Verschil willen we gerust bij betalen.
Nu moeten we aan een geheel nieuwe kookplaat...Dit moeten we zelf gaan bekostigen!!!
Erg jammer hoor,deze service!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste Twan Hoekstra,

Bedankt voor uw reactie.
Zoals eerder aangegeven vindt ik het niet erg om een bedrag te betalen voor een andere type kookplaat.

Deze voldoet totaal niet aan onze wensen, is wel aangeraden maar is ook gewoonweg gevaarlijk.
U kunt niet verwachten dat ik het volledige bedrag moet betalen voor een ander soort kookplaat.
We zijn in de winkel overeen gekomen dat een Siemens kookplaat een stuk degelijker lijkt en beter in kwaliteit.
Deze kookplaat kost gemiddeld 500 euro, de kookplaat die ons is aangeraden kost 350 euro.
Het verschil van 150 willen we gerust betalen om meer kookplezier uit onze keuken te halen.

Kunt u deze oplossing voorleggen?
Ik wordt alleen maar verdrietig van onze keuken op deze manier.
Erg jammer.

Ik hoor het graag,
Mvg Marjolein Sneeboer

Geplaatst op 11 december 2019

Beste meneer/mevrouw Sneeboer,

Bedankt voor het plaatsen van uw terugkoppeling. In uw dossier zie ik dat er inderdaad hierover al het een en ander besproken is. Ik ga hierover intern overleggen om te kijken hoe we u hierin kunnen helpen. U hoort hierover zo snel mogelijk meer.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
_____________________________________________________________________________________________
11-12-2019

Beste meneer/mevrouw Sneeboer,

Betreffende de defecte pit van uw gaskookplaat hebben we eerder met u besproken dat we voor de reparatie hiervan een melding naar de leverancier kunnen maken. We vinden het daarnaast erg vervelend dat de kookplaat niet aan uw verwachting voldoet. Een gebruikte kookplaat kunnen we niet terugnemen maar we hebben u wel een aanbod gedaan voor een andere kookplaat, dat is echter wel tegen kosten. Mocht u hiervan of van de reparatie van de defecte pit gebruik willen maken dan vernemen we dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Vriendelijke en deskundige…

Vriendelijke en deskundige behandeling.Afspraakbetrouwbaar! Houdend aan het opgegeven budget

Geplaatst op 09 december 2019

Beste meneer/mevrouw Budel,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

zeer goed geholpen bij keuken…

zeer goed geholpen bij keuken Concurrent Breda.

Geplaatst op 09 december 2019

Beste meneer/mevrouw van Deuren,

Dank u voor het delen van uw positieve review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

zeer professioneel gemonteerd

zeer professioneel gemonteerd

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten uiteraard! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Zeer tevreden over het filiaal in Heerlen

Zeer tevreden over het filiaal in Heerlen. Medewerkers, behulpzaam, meedenkend. Tussen aankoop en levering/plaatsing wordt je regelmatig gebeld of de oorspronkelijke levering/plaatsing nog altijd de afgesproken datum is. Ze hebben altijd ruimte om de levering nog op te schuiven. Per mail wordt je op de hoogte gebracht over de tijdstippen van leveringen en plaatsing keuken. Zeker ook zeer tevreden over het montagebedrijf dat mijn keuken heeft geplaatst.

Een dikke verdiende 10 voor keukenconcurrent Heerlen

Geplaatst op 08 december 2019

Beste mevrouw Dubois,

Een dikke tien, dat vinden we super om te horen natuurlijk! Dank u voor de mooie complimenten, wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Alles goed verlopen van bestellen en…

Alles goed verlopen van bestellen en telefonisch contact, en zeker Wesley van de keukenman heel netjes geplaatst ,een zeer goede montage monteur!!
H. Thijsse Scheveningen

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer Thijsse,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u nu lekker kunt gaan genieten en dat de montage geheel naar wens is gegaan.
Wij wensen u veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×