Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 5493 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 januari 2020

Van bestellen tot plaatsen...

Van bestellen tot plaatsen alles perfect gegaan. In de winkel met veel zorg geholpen, inmeten ging goed. Bezorgers waren heel aardig. Het parkeer terrein voor het huis lag open en ze hebben niet een keer er over gemopperd maar met veel geduld en een glimlach op hun gezicht respectvol alles gedaan. Plaatsen van de keuken was ook tot in de puntjes met zorg en liefde gedaan. Je kon zien dat de monteur passie heeft voor z’n werk. Heel erg bedankt voor alles ????????.
PS: Keuken concurrent heeft de beste mensen in dienst.

Geplaatst op 21 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Chahal,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor! Wat een mooie complimenten aan het adres van de chauffeur, die ga ik zeker overdragen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 januari 2020

De keuken moet nog geplaatst worden.

De keuken moet nog geplaatst worden.
Verkoperster heeft ons goed geholpen

Geplaatst op 21 januari 2020

Beste mevrouw Roskam,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

heb een nieuwe keuken bij hun gekocht…

heb een nieuwe keuken bij hun gekocht en ging al fout voor plaatsing, want ik wou een 5 pits gastoestel maar de tekenaar had maar ruimte getekend voor een 4 pits. ook de afzuigkap en oven waren dus voor een 4 pits. er kon geen nieuwe tekening gemaakt worden want alles was al in de maak dus of ik even een 4 pits wou uitzoeken. (na veel gezeik en een kleine korting eindelijk toch maar gedaan FOUT DUS had er gewoon nooit mee eens moeten zijn,want als je kookt mis je ruimte voor je pannen.) hun excuus was tekenaar is nieuw maar ik vind dat geen excuus omdat hij ook gecontroleerd word door de manager, dus beide weten niet wat ze verkopen. ook was mij verteld dat ik een gat voor afzuigkap moest hebben maar bij plaatsing kreeg ik te horen dat ze dat niet gingen doen vanwege een special filter die de afzuiger heeft dus had ik een onnodig gat in mijn plafond.deze keuken heb ik ongeveer nu een jaar en vriend van me keek begin dit jaar naar afzuigkap en deze had gewoon een gat voor afzuiging naar buiten, voel me dus dubbel genaaid omdat ik eerst kosten maak voor gat en weer dichtmaken nu zou ik weer gat kunnen maken om het aan te sluiten en ik heb niet de keuken die ik wou maar die hun het beste uit kwam nadat hoofdkantoor de fout had ontdekt, dus ik persoonlijk zou daar dus nooit meer heengaan.

bedankt voor de reactie het stond idd niet op tekening maar verkoper zei dat er ergens al 1 moest zitten en anders kon het op de dag zelf nog gemaakt worden dus dat heb ik aangepast maar je spreekt geen woord over de slecht opgeleide verkoper(wel vriendelijk) en zijn manager want dat is mijn ergste klacht wat ik wou is 5 pits daar heb ik voor getekend, ik als leek weet niets van maten enzo daar zijn jullie voor en daar zijn jullie erg de fout ingegaan de tekenaar en de manager die de tekening heeft gecontroleerd. hoef ook geen vergoeding of excuses wil mensen dus eigenlijk waarschuwen dat als jullie een fout maken ze niet akoord moeten gaan met een vergoeding en een ander apparaat, maar gewoon of opnieuw tekenen of ontbinden niet de fout maken die ik heb gedaan en dus ontevreden over mijn keuken

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Heel erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over ons. We hebben uw order bekeken en uw afzuigkap heeft inderdaad een koolstoffilter, waardoor er geen afvoer naar buiten nodig. Voor het aanleggen van leidingen en afvoeren heeft u een leidingadvies ontvangen. Hierop is niet aangegeven dat er voor de afzuigkap een afvoer naar buiten nodig is. Het spijt ons dat hierover onduidelijkheid bij u is ontstaan.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

Alles volgens plan verlopen klant…

Alles volgens plan verlopen klant vriendelijk van begin tot de plaatsing super

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Berends,

Dank u voor deze mooie 5 sterren review. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

Prima zaak, montage is niet je het

Verkoopmedewerker was top. Het blijft een verrassing wanneer de monteur klaar is je nog geen gebruik kan maken van de keuken. Bijna alle apparatuur alsmede het water moet je zelf nog aansluiten. In mijn wereld betekent het dat wanneer montage gereed is het product ook gereed is voor gebruik. Helaas is dat hier dus niet het geval.

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Lankair,

Wat spijtig om te horen dat uw verwachting anders was van de montage van uw nieuwe keuken. Indien u hier nog vragen over heeft vernemen wij dit graag van u. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

Heel vriendelijk geholpen door sharon…

Heel vriendelijk geholpen door sharon de verkoopster is Oss super

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Gijsbers,

Dank u voor de mooie complimenten, dat zal mijn collega leuk vinden om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

vriendelijk ontvangst

vriendelijk ontvangst, kundige uitleg, alles begrijpelijk en overzichtelijk.

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Weenk,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

Prijs in relatie tot prestatie is…

Prijs in relatie tot prestatie is prima!
Inmiddels de afgelopen 10 jaar 5 keukens gekocht voor diverse renovaties.
Telkens goede ervaring!

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Hendriks,

Dank u voor het vertrouwen dat u stelt in KeukenConcurrent. Leuk om te horen dat wij u steeds weer van dienst mogen en kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 januari 2020

Ik ben zeer tevreden over hoe het is…

Ik ben zeer tevreden over hoe het is verlopen, nog niet alles is naar wens, maar er volle vertrouwen in dat dit goed komt. Er was ook een verkeerde wasbak geleverd maar dit is binnen 1 dag opgelost! Geweldig. Ook als ik een vraag heb wordt hier zeer adequaat op gereageerd. Tot nu zeer tevreden.

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw van Marlen - Pranger,

Wij gaan zorgen dat zo snel mogelijk de puntjes op de i worden gezet. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 januari 2020

good service

I visited today KeukenConcurrent and received very good service, the kitchen designers has eye for the detail and provided many valuable inputs. The quality of the kitchen hardware is also found quite good.

Geplaatst op 20 januari 2020

Dear mr/mrs Patil,

Thank you very much for this positive review. I'm very pleased to hear that we could be of such great service!

With kind regards,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 januari 2020

tot nog toe positief ervaren.

tot nog toe positief ervaren.
levering en montage moet nog plaatsvinden.

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Klein-Hulze,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Leuk dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij KeukenConcurrent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 januari 2020

vooral voorbereidingswerken als…

vooral voorbereidingswerken als veranderen van elektra en nieuwe meterkast plaatsen was goed gecoordineerd en verliep vlotjes.
alleen verschillende dingen niet volgens afspraak geleverd .jammer !

Geplaatst op 20 januari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Wat spijtig om te vernemen dat niet alles geheel volgens afspraak is geleverd. De beheerder van uw keuken neemt hier zeker nog contact over met u op.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent


Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 januari 2020

Van het begin tot de oplevering van de…

Van het begin tot de oplevering van de keuken alle lof voor alle medewerkers die dit mogelijk gemaakt hebben.
Nogmaals Chapeau!

Geplaatst op 18 januari 2020

Beste mevrouw ten Have,

Alle lof, dat maakt ons meer dan trots! Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 januari 2020

We voelden ons op ons gemak in de…

We voelden ons op ons gemak in de winkel.
De verkoper nam alle tijd om onze ondeskundige vragen deskundig te beantwoorden. Dat we keukenartikelen hebben ingekocht, terwijl we alleen voor vragen kwamen, geeft aan dat we alle vertrouwen hebben in de geleverde ondersteuning en producten.

Geplaatst op 17 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Teuben,

Deskundigheid en vertrouwen, dat is heel erg mooi te horen!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling met de maximale vijf sterren.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 januari 2020

Demian van filiaal Beverwijk is een…

Demian van filiaal Beverwijk is een topper! Wij gaan nu de 2e keuken kopen bij Demian.

Geplaatst op 17 januari 2020

Beste Anna,

Wat leuk dat u wederom uw nieuwe keuken bij ons heeft gekocht, een mooier compliment kunnen we ons niet wensen!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×