Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4129 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 december 2018

Prima service

Prima service! Uitermate tevreden met de zeer snelle levering, we moesten binnen 4 weken verhuizen en de keuken is voor de verhuizing geplaatst. Een paar afwerkstrips ontbraken, maar dat wordt in het nieuwe jaar opgelost. Snelle installatie, we moeten nog verhuizen, maar we zijn erg blij met de keuken.

Geplaatst op 13 december 2018

Beste meneer/mevrouw Huibert,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken, dat wordt heerlijk genieten als u straks in uw nieuwe woning woont.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 december 2018

Keuken gekocht…

Vorige week de winkel in Roosendaal bezocht en ontzettend goed geholpen door Ron! Fijn dat er nog zulke verkopers zijn die met je mee denken en zo vriendelijk zijn. Zeker een aanrader om in Roosendaal een kijkje te nemen.

Geplaatst op 12 december 2018

Beste mevrouw Van Elst,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze 5 sterren beoordeling! Heel fijn te horen dat u zo goed bent geholpen bent door onze collega Ron, daar zal hij blij mee zijn.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 december 2018

prima afhandeling van alles

prima afhandeling van alles

Geplaatst op 12 december 2018

Beste meneer/mevrouw Van Leeuwen,

Alles prima afgehandeld, meer kunnen we ons niet wensen! Bedankt voor deze review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Keukenadvies door Dominic Rousse

Keukenadvies door Dominic Rousse - Afgelopen vrijdag langs geweest op aanraden van een vriendin van ons. We werden hartelijk ontvangen en kregen de gelegenheid om eerst op ons gemak alle keukens te bekijken. Vervolgens hebben wij de keuken van onze keuze besproken en gereserveerd. We werden goed geholpen en geadviseerd.

Geplaatst op 11 december 2018

Beste meneer Vroegindeweij,

Mooie complimenten voor onze adviseurs en werkwijze, dat horen we heel graag natuurlijk. Fijn dat u zo tevreden bent over ons en bedankt voor uw mooie beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Erg blij met quincy

Vandaag ontzettend goed geholpen in wateringen door Quincy. Leuke keuken gekocht, ze nemen echt de tijd voor je. Goede kennis in huis en een mooie prijs. Thanks mannen!

Geplaatst op 11 december 2018

Beste meneer van Rooijen,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze beoordeling en voor het toekennen van de 5 sterren. Daar zijn we heel blij mee!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Fijne ervaring????

Fijne ervaring door goede en duidelijke comunicatie.
Zijn ook heel prettig geholpen om een goede keuze te maken.
Wij hebben er een goed gevoel bij top????

Geplaatst op 11 december 2018

Beste mevrouw Aalders,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor het gestelde vertrouwen in KeukenConcurent.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Prettig advies en veel keuze

Prettig advies en veel keuze

Geplaatst op 11 december 2018

Beste meneer / mevrouw Jonkman,

Bedankt voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Gisteren is de keuken in ons…

Gisteren is de keuken in ons nieuwbouwappartement geplaatst. We zijn zeer tevreden over Keukenconcurrent vanaf de advisering door Bekhal Dizai, de bezorging tot en met het plaatsen van de keuken door een vakkundige en zeer secure monteur. (ik ben zijn naam helaas vergeten). Keukenconcurrent = TOP!

Geplaatst op 11 december 2018

Beste meneer van der Burg,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken, wat heerlijk dat u nu lekker kunt gaan genieten.
Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 december 2018

Wij zijn zeer geduldig en professioneel…

Wij zijn zeer geduldig en professioneel geholpen door Alie van de keukenconcurrent. Ze nam de tijd voor ons en middels een computerprogramma gaf ze een duidelijk beeld van alle wijzigingen en hoe de keuken er uiteindelijk uit zou zien. Alie voorzag ons tevens van goede adviezen wat betreft details en inrichting. Aanrader dus!

Geplaatst op 11 december 2018

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw aanbeveling en de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2018

Zeer te vrede over de verkoper…

Zeer te vrede over de verkoper ,afbreken uitstekend , bij plaatsing
graag wat meer informatie, graniet achterwand uitstekend.
Eind resultaat goed.

Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw Beerden,

Dat het eind resultaat goed is, daar doen wij het voor! Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2018

Tweede keuken in aantocht.

Nu voor de tweede keer een keuken gekocht, goed advies, meedenkend en een mooie prijs.

Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw Keijzer,

Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in KeukenConcurrent, dat vinden we ontzettend fijn om te horen!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 december 2018

Alles goed opgelost

Alles goed opgelost

Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw Hokke,

Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden zijn. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2018

Ben bij meerdere keukenzaken geweest

Ben bij meerdere keukenzaken geweest, doch de KEUKENCONCURRENT
vond ik toch wel de beste. Ook doen ze meer meedenken over je keuken. Zelfs waar jij niet aan denkt, komt er bij de KEUKENCONCURRENT eruit. Ze brengen je echt op andere gedachten. Soms kost het wat meer, maar dan heb je ook wat. Je moet er wel 15 jaar mee doen. En in Helmond waren ze erg gastvrij en vriendelijk. Je komt er niet weg zonder een kopje cappuccino.

Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw van Gerwen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u bent geslaagd bij KeukenConcurrent in Helmond.
Fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2018

goede uitleg en fijn contact

goede uitleg en fijn contact , neemt de tijd , veel mogelijkheden om keuken samen te stellen

Geplaatst op 10 december 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring in deze mooie 5 sterren review.
Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service door KeukenConcurrent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2018

Zeer vriendelijke ontvangst

Zeer vriendelijke ontvangst, goed ingeschat dat wij serieus waren en daarna professioneel en vakkundig geholpen.

Geplaatst op 09 december 2018

Beste meneer/mevrouw de Jong,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u geslaagd bent bij KeukenConcurrent.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×