Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4381 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 februari 2019

Bedankt Matthijs voor het helpen!

Bedankt Matthijs voor het helpen met het uitzoeken van onze keuken. Fijn dat je met ons mee dacht en op zoek ging naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. We mochten er rustig over nadenken en je gaf ons de tijd. Zelfs tot na de openingstijd. Super service met een lach! We zijn super blij met onze aankoop en zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat. Dus wordt vervolgd!

Geplaatst op 10 februari 2019

Beste meneer van Woudenberg,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken bij KeukenConcurrent. Wat leuk dat u ervoor heeft gekozen bij ons een kijkje te komen nemen en dat mijn collega u zo goed mocht adviseren.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 februari 2019

Zeer tevreden over het…

Zeer tevreden over het aankoopgesprek.Het nam wel heel wat tijd in beslag maar dat was achteraf gezien ook wel nodig.Audrey en Ton namen alle tijd om alles uit te leggen en te vergelijken.ook al was de openingstijd allang verstreken toch ging het gesprek gewoon door,zonder te jagen of te pushen onder het genot van een hapje en heel wat drankjes zijn we tot een mooie keuze gekomen.als alle volgende stappen ook zo perfect verlopen,zijn wij meer dan 5 sterren tevreden

Geplaatst op 10 februari 2019

Beste meneer/mevrouw van Wersch,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 februari 2019

goed geholpen in de winkel

goed geholpen in de winkel, tips gehad hoe het beter kon.
keukenmonteur goed en vriendelijk.
minpunt plint was te kort hier 6 weken op moeten wachten
moet eerder kunnen

Geplaatst op 10 februari 2019

Beste meneer/mevrouw van Rijswijk,

Wat spijtig om te vernemen dat uw keuken niet direct bij plaatsing 100% was. Uiteraard heeft dit ten alle tijden wel onze intentie. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2019

Goede adviezen

Goede adviezen. Levering volgens afspraak. Deskundige installatie door aardige monteurs.

Geplaatst op 10 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Stuart,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2019

Na aanleiding van goede recensies op aankoop nieuwe keuken van de keuken Concurent

Na aanleiding van goede recensies op het internet ben ik bij keukenConcurrent terecht gekomen.
Goed begeleiding in het uit zoeken van de keuken. Niet opdringerig van je kunt beter zus of zo. Nee ze luisteren goed wat je wil. En ik wist wat ik wilden. Het leveren van de keuken is prima gegaan. Ze bellen 10/15 min van tevoren. Ook het plaatsen de volgende dag. De monteur was er om 6.45 en om half 2 was hij helemaal klaar en kwam de loodgieter alles aansluiten. Het verhaaste mij dat het zo snel klaar was (geen kleine keuken) Ik kon eindelijk weer lekker koken. Bedankt Keuken Concurrent.....

Geplaatst op 09 februari 2019

Beste mevrouw Markese,

Heel erg graag gedaan! Het maakt ons ontzettend trots dat u ons het vertrouwen heeft gegeven voor de levering en montage van uw nieuwe keuken. Veel kookplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2019

We zijn netjes geholpen alles ging op…

We zijn netjes geholpen alles ging op rolletjes
de montage was super heel professioneel
alles netjes achtergelaten TOP

Geplaatst op 09 februari 2019

Beste meneer / mevrouw Heijden,

TOP dat is precies het woord dat past bij KeukenConcurrent.
Dank u wel voor deze 5 sterren review en veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2019

Prima koop

Goede aflevering en transport naar mijn 2e verdieping.
Monteur zeer vriendelijk en vakkundig.
Ben zeer tevreden !

Geplaatst op 09 februari 2019

Beste meneer / mevrouw Gerritsen,

Voor alle klanten doen we ons uiterste best. Ook al is het op de tweede verdieping.
Fijn dat de keuken netjes geplaatst is en dat u tevreden bent over de monteur. Ik ga uw mooie woorden overbrengen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2019

Keuken opgeleverd conform afspraken; daarnaast overtreft de keuken de verwachtingen ten aanzien van uitstraling en functionaliteit.

Keuken opgeleverd conform afspraken; daarnaast overtreft de keuken de verwachtingen ten aanzien van uitstraling en functionaliteit.

Geplaatst op 09 februari 2019

Beste meneer / mevrouw Nieuwland,

5 sterren! Daar doen we het allemaal voor.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over KeukenConcurrent. Ik wens u veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2019

Yes.... we hebben een nieuwe keuken gescoord.........

Wij hebben van de week een keuken wezen uitkiezen. Het is altijd een hele onderneming om over zoveel zaken na te denken en te moeten beslissen. In alle rust en genoeg de tijd nemend zijn we dik tevreden over de keuken die we hebben uitgezocht!! Prima service en goed meedenkend met ons als klant.
Wij zeggen het voort en sturen ze allemaal dor naar de keukenconcurrent......

Geplaatst op 08 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Voorwinden,

Een keuken uitzoeken is inderdaad niet makkelijk. U krijgt in hele korte tijd heel veel informatie en u moet heel veel keuzes maken. Fijn dat wij u daarbij konden adviseren en van dienst mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2019

De keuken is keurig geplaatst prima…

De keuken is keurig geplaatst prima gedaan

Geplaatst op 08 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Rebel,

Ik ga de mooie complimenten doorgeven aan mijn collega die uw keuken heeft gemonteerd. Dat zal hij leuk vinden om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2019

Boven verwachting efficiënt & adequaat…

Boven verwachting efficiënt & adequaat geholpen

Geplaatst op 08 februari 2019

Beste meneer,

Dat is een heel mooi compliment! Hartelijk bedankt daarvoor en voor de mooie 4 sterren.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2019

De manier hoe in de winkel wordt…Top keuken.

De manier hoe ik in de winkel werd behandel. Dat noem ik pas klantvriendelijkheid. Ze besteden veel tijd aan je wensen. Het plaatsen van de keuken was perfect, degene die de keuken heeft geplaatst wist precies wat hij moest doen. Ook voor hem mijn compliment. Het was een heel goede samenwerking met keukenconcurrent... ik ben heel erg blij met mijn keuken. Top klasse ....:).

Geplaatst op 08 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Rasma,

Een topklasse review ook, bedankt hiervoor! Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons vanaf het advies tot aan de montage.
Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en heel veel kookplezier toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2019

Prima levering

Prima levering, snel en correct gedaan.

Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer / mevrouw Bouma,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over KeukenConcurrent.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2019

Super keuken.

top verkopers !

Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer,

Bedankt voor uw 5 sterren review voor mijn top collega's.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2019

Hoge verwachting.

Het verkoopgesprek was aangenaam, gedegen en doelgericht. In de loop van het verdere traject zal gaan blijken of deze waardering van 4 sterren gehandhaafd kan blijven.
Als de gewekte verwachting waar gemaakt kan worden dan zijn we dik tevreden.

Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Leenders,

Voor nu alvast hartelijk bedankt voor de 4 sterren en de complimenten voor onze advisering. We zullen er voor zorgen dat de waardering minstens gelijk blijft!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×