KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8834 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2022

Goede en prettige verkoper

Een goed gesprek en hij hield overal rekening mee. Hij heeft geprobeerd rust en een goed lijnen spel in de keuken te brengen

Geplaatst op 29 juli 2022

Beste meneer/mevrouw Bochanen,

Dat zijn mooie woorden voor onze verkoper en zijn advies aan u. Goed om dat te horen van u, bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2022

Zeker geen aanrader, slechte klantenservice

Een keuken van bijna 8000 euro gekocht, blijkt bij montage schade te zijn aan keukenblad, waardoor een nieuw keukenblad geplaatst moet worden. Nu komen de kosten voor nieuw keukenblad bij mij zelf te liggen. Dit terwijl de schade al was voor het plaatsen van de keuken maar er getekend is voor de keuken gaan de kosten naar mijzelf. Telefonisch was het antwoord of ik geen rechtsbijstand had. Gaan niet op in dat er nog meer schade is op het blad (door waarschijnlijk zagen). Slechte service. Reageren niet op mails. Nadat ik uiteindelijk meerdere malen lang in de wacht heb gestaan, of ik zelf niet de leverancier kon bellen van het keukenblad.

Montage werd ook halve dag van te voren afgezegd. Inmeten was niet goed gegaan.

Samengevat: zeker geen aanrader, als er iets fout gaat kan je het wel vergeten


Addendum: Ik heb geen prive bericht ontvangen, maar ik heb jullie een mail gestuurd naar uw mail webcare.

Geplaatst op 29 juli 2022

Beste Michelle,

Het is uiteraard altijd bedoeling om onze klanten te helpen bij eventuele problemen. Wat er in uw situatie exact aan de hand is zouden we graag nazien in uw dossier. Zou u ons hiervoor svp uw (order)gegevens kunnen doorgeven via het privébericht van Tustpilot? Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 juli 2022

Zeer behulpzaam en mee denkend

Zeer behulpzaam en mee denkend

Geplaatst op 29 juli 2022

Beste heer/mevrouw Doorn,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling met de vier sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 juli 2022

Goede service

Goede service

Geplaatst op 28 juli 2022

Beste meneer Pijnenburg,

Een korte maar krachtige en positieve review. Daar zijn we blij mee, dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juli 2022

Koop hier nooit een keuken

Koop hier nooit een keuken, komen absoluut hun afspraken niet na.

Geplaatst op 27 juli 2022

Beste meneer Visser,

Dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ga uw review intern bespreken. Ik of mijn collega van de klantenservice neemt met u contact hierover op.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent
------------------------------------------------------
28-07-2022
Beste meneer Visser,

Begrijpelijk dat het erg vervelend is dat de montage op zo'n korte termijn verplaatst zou worden. Inmiddels hebben we u vanochtend telefonisch kunnen bereiken en hebben we alsnog de montage voor vandaag kunnen inplannen. We hebben ook begrepen dat onze monteur al bij u aan het werk is, fijn om dat te horen. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juli 2022

Prima, alleen maar lof

Ik kan alleen maar zeggen dat het een zeer correcte en prettige bestelling en levering van de keuken was.
Alles verlopen zoals afgesproken

Geplaatst op 27 juli 2022

Beste meneer, mevrouw Beumers,

Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juli 2022

Verkoper denkt goed mee en bespreekt…

Verkoper denkt goed mee en bespreekt ook mogelijkheden met collega.
Zij komen met alternatieven en zinvolle aanpassingen. Tot op heden zeker een goede ervaring.

Geplaatst op 27 juli 2022

Beste meneer/mevrouw,

Tot op heden hele goede ervaringen met onze verkoper. Dat horen we graag!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juli 2022

Zorgenloos en klantgericht. Erg fijn!

Prettig contact en heel goede afwikkeling allemaal. Klasse!

Geplaatst op 27 juli 2022

Beste Rob,

Een klasse beoordeling met vele mooie complimenten voor ons. Heel hartelijk bedankt hievoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juli 2022

Goede service

Ik ben heel goed geholpen en alles is naar tevredenheid gedaan en opgelost.

Geplaatst op 27 juli 2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de door ons verleende service. Dank u voor de waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juli 2022

Jammer genoeg slecht advies met…keukenblad

Jammer genoeg slecht advies met keukenblad. Nu verkeerde kleur die ik nooit had besteld als ik deze mee had mogen nemen. Van alles gedaan foto's laten zien hoe die in de winkel eruit zag en thuis. Fout niet toegeven bahh. Nu nieuw blad gekocht met coulance korting, maar nog steeds veel geld. Raad mensen jullie niet aan!

Geplaatst op 28 juli 2022

Beste meneer/mevrouw Boerboom,

Uiteraard begrijpen we dat het vervelend is als u niet tevreden bent over uw aangekochte blad. Vanuit onze klantenservice is met u besproken dat het geleverde blad het blad is zoals u het besteld heeft. Bij uw bezoek aan onze showroom om dit te controleren is u ook toegelicht dat dit inderdaad klopt.
Omdat we het vervelend vinden voor u, hebben we u een aanbod gedaan voor een nieuwe werkblad tegen een coulanceprijs.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juli 2022

Keuken volgens afspraak bezorgd bij…

Keuken volgens afspraak bezorgd bij vragen worden wij goed ter woord gestaan. De bezorgers doen hun best onze keuken netjes en goed af te leveren. Bij een verkeerde inschatting van de plaatser werd het goed afgehandeld ik ben zeer tevreden

Geplaatst op 26 juli 2022

Beste Rosita,

Zeer tevreden over de bezorging en de goede montage van uw keuken. Dat is fijn om te horen. Dank u wel hiervoor en veel kookplezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juli 2022

Vooraf moet je de keuken betalen maar na slechte montage geen respons

Vooraf moet je de keuken betalen maar na montage reageren Keukenconcurrent niet. Waardeloze organisatie waar tegen ik juridische stappen zal ondernemen

Geplaatst op 26 juli 2022

Beste mevrouw Swijgman,

Erg jammer om te horen dat u dit zo ervaart. Uit uw dossier maken we op dat onze klantenservice uw vragen in behandeling heeft. We gaan ervoor zorgen dat er hierover zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
-----------------------------------------------------------------
26-07-2022

Beste mevrouw Swijgman,

Vanuit onze klantenservice hebben we u inmiddels telefonisch gesproken over uw review en de nog openstaande service punten. We gaan deze zo snel mogelijk voor u oplossen.
Fijn om te horen dat u aangeeft dat we uw ontevreden gevoel in ieder geval weg hebben kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juli 2022

Goede service vriendelijk personeel

Goede service vriendelijk personeel

Geplaatst op 26 juli 2022

Beste Riny,

Wat een mooie complimenten en beoordeling, dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juli 2022

Wat een slechte ervaring

Wat een slechte ervaring, nooit meer een aankoop bij de keukenconcurrent!
Slecht/ geen contact te krijgen over het aanpassen van de leidingen terwijl de keuken binnen een paar dagen geplaatst moet worden. Hierdoor moest de loodgieter het werk 2 keer doen.
De kleur van de keuken wordt ineens veranderd nadat ik de keuken heb uitgezocht, hiervoor heb getekend en betaald. Als ik een paar weken later terugkom voor het aanpassen van de zijkanten zodat deze passen bij mijn groene keuken (dit ook zo besproken "dan past het bij de donkergroene keuken") maakt de verkoper een fout door de kleur van de hele keuken te wijzigen wat mij niet opgevallen was "paraaf hier, paraaf hier" terwijl ik denk alleen te tekenen voor bijpassende zijkanten. Geen enkel begrip "u heeft getekend".
Bij het monteren blijken poten, schroeven, greeplijsten en plinten te missen. Schroeven en poten worden gebracht. De rest komt 1,5 maand later zonder excuses of compensatie. Kastjes zijn wat scheef gemonteerd en er zitten er flinke krassen in de afzuigkap.
De monteur blijkt de keukenkraan met koud water aangesloten te hebben op de aanvoer van het warme water van de badkamer. Waardoor ik in de keuken alleen heet en in de badkamer alleen koud water heb. Dus maar loodgieters laten komen en veel geld betaald om dit weer recht te zetten.
Kortom, ze pushen om te verkopen en als er problemen zijn zoek je het maar uit. Geen begrip, medeleven of meedenken aan de telefoon. Ik ga een klacht indienen.

Reactie op de reactie: er komt mogelijk iemand op terug? Ik heb inmiddels een klacht ingediend. Hiervoor is blijkbaar alleen het algemene mailadres beschikbaar.

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste mevrouw,

Erg vervelend om te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft. Graag stem ik uw bericht intern af waarna ik of mijn collega hier mogelijkerwijs bij u op terug komt.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juli 2022

Heel goed geholpen bij de keuze,van het…

Heel goed geholpen bij de keuze,van het maken van de keuken.

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer/mevrouw Van Egmond,

Wat fijn om te horen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

×