Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5604 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2020

prima keuken

prima keuken! Goed advies gehad in de winkel. Snel en netjes geplaatst. Enige minpuntje is dat er stukjes van de rand van het werkblad af zijn. Hier is wel snel door de service afdeling iemand voor langs geweest. Maar is helaas niets aan te doen.

Geplaatst op 11 februari 2020

Beste meneer Nelen,

Wat spijtig om te vernemen dat u dit heeft met uw werkblad. Indien u hier nog vragen over heeft vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2020

Erik dacht met ons mee

Erik dacht met ons mee, deed goede voorstellen. Enige minpuntje was dat we meteen moesten beslissen omdat anders de gratis montage verviel. We waren helemaal weg van de keuken, maar als we zoveel geld uitgeven, slapen we er liever een nachtje over. Dat zou zo wel een erg duur nachtje worden...

Geplaatst op 11 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Heezius,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Fijn om te horen dat mijn collega u zo goed van dienst kon en mocht zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 februari 2020

Wij zijn heel goed geholpen bij de…

Wij zijn heel goed geholpen bij de keukenconcurrent, vriendelijk en deskundig. We hebben een droomkeuken voor een zeer scherp tarief. De keuken moet nog geplaatst worden daarom ik vind deze review eigenlijk iets te vroeg maar ik ga er vanuit dat er nog wel een mogelijkheid zal komen om onze ervaring te delen, zodra alles geplaatst en in gebruik is.

Geplaatst op 11 februari 2020

Beste mevrouw,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken daar kunt u van op aan! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 februari 2020

We zijn erg tevreden

We zijn erg tevreden. Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten tot en met montage en oplevering. De gemaakte afspraken worden nagekomen, de service is vriendelijk en klantgericht. Het hele proces wordt goed begeleid. Kortom prima.
Daarnaast snelle, accurate en vakkundige reparatie van een probleempje na de oplevering.

Geplaatst op 10 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Oosting,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring die u heeft gehad bij KeukenConcurrent. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 februari 2020

Van A tot Z

Van A tot Z, goed verzorgd, begeleid en uitgevoerd

Geplaatst op 10 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Eerens,

Leuk om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Bezorging op de aangegeven tijd werden…

Bezorging op de aangegeven tijd werden zelfs een kwartier voor levering gebeld perfect.De volgende dag plaatsen van 7.00 tot 21.30 uur gewerkt alles gecontroleerd en uitgelegd compliment voor de monteur hij heeft plezier in zijn vak.

Geplaatst op 10 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Kerkhof,

Wat fijn dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent en ons beoordeelt met 4 sterren.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Keukenconcurrent Eindhoven

Keukenconcurrent Eindhoven. Tijd om zelf te kijken maar toen we hulp nodig hadden waren ze er. Voor ons een prettige benadering en een fijn overleg met goeie tips.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste Denise,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons en dat wij u mochten helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe keuken. Dank u wel voor de mooie review.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

top monteur en levering

De aflevering ging top
De monteur was een topper niks was hem teveel en alles ging heel netjes en goed(keurig neergezet)
alles is netjes opgehaald het afval

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste heer Groot,

Dank u wel voor de mooie complimenten voor onze monteur. Hij gaat dit zeker op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

alles is netjes verpakt en op tijd…

alles is netjes verpakt en op tijd geleverd.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste heer / mevrouw Luyt,

Kort maar krachtig! Dank u wel voor het geven van 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Goede sfeer bij het binnenkomen. Niet opdringerig maar wel laten merken dat ze openstond voor vragen.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste heer Prins,

Dank u wel voor de mooie review. Fijn om te vernemen dat u het bezoek aan ons als positief heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

prima verloop bij keukenconcurrent

verkoop niet opdringerig en meegedacht. levering, netjes en op tijd en de montage is vlot en professioneel verlopen.
we hebben een mooie keuken staan.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste heer / mevrouw De Vette,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent ober ons. Dit horen wij graag. Dank u wel voor de mooie 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Prima ervaringen met en zeer tevreden over de KeukenConcurrent

We hebben bij de KeukenConcurrent een keuken besteld en gekocht en zijn daar dik tevreden over. Zowel de uitleg in de winkel door de verkoper, als het afleveren en het plaatsen van de keuken is prima verlopen. Vanaf het moment dat de keuken was besteld tot het tijdstip van plaatsing zijn we zowel schriftelijk (mail) als telefonisch op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles is volgens planning verlopen en alle mensen waarmee we te maken hebben gehad waren zeer deskundig en klantgericht.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste heer / mevrouw Dautzenberg,

Wat een mooie beoordeling heeft u geschreven. Dank u wel hiervoor en voor het delen van uw positieve ervaring. Heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

De verkoper had snel door wat ik zocht…

De verkoper had snel door wat ik zocht en gaf nuttige tips. Zuinige apparaten, niet de duurste. De vervolgafspraak was helaas niet bij de zelfde maar ook zij hielp mij deskundig.
De afspraken waren goed geregeld en zowel het voorwerk als de montage verliepen vrijwel probleemloos en als eventuele problemen werden door hen opgelost. Helaas was 1 kast gevallen waardoor de keuken iets later kwam, de kapotte kast bleek ook bij de levering te zitten, de monteur loste ook dit snel op.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste Anja,

Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen voor het plaatsen van deze mooie en uitgebreide review. Goed om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en u nu kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Aankoop

Aankoop, levering en montage prima verlopen zoals afgesproken.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste Perre,

Dank u wel voor de mooie woorden. Dit horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Trots op onze nieuwe keuken

In oktober zijn we voor het eerst naar een nieuwe keuken gaan kijken.
Allereerst in de 3 keukenwinkels naast elkaar in Hulst.
Bij de tweede keer zagen we de keuken van onze dromen bij Keukenconcurrent.
We zijn daar heel erg goed, vriendelijk en deskundig geholpen door Jan-Willem Dooms.
Hij gaf ons goede tips en wees ons op punten waar we zelf niet aan gedacht hadden.
Na lang wachten werd op 4 februari de keuken afgeleverd en op 5 februari gezet.
Wat zijn we blij met onze keuken!!
Keukenconcurrent bedankt!
Jan-Willem Dooms bedankt!

Fam. de Jong uit Hulst

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste meneer, mevrouw de Jong,

Mooie woorden voor mijn collega Jan-Willem. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw beoordeling.
Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×