Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 5368 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

zeer professioneel gemonteerd

zeer professioneel gemonteerd

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten uiteraard! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Zeer tevreden over het filiaal in Heerlen

Zeer tevreden over het filiaal in Heerlen. Medewerkers, behulpzaam, meedenkend. Tussen aankoop en levering/plaatsing wordt je regelmatig gebeld of de oorspronkelijke levering/plaatsing nog altijd de afgesproken datum is. Ze hebben altijd ruimte om de levering nog op te schuiven. Per mail wordt je op de hoogte gebracht over de tijdstippen van leveringen en plaatsing keuken. Zeker ook zeer tevreden over het montagebedrijf dat mijn keuken heeft geplaatst.

Een dikke verdiende 10 voor keukenconcurrent Heerlen

Geplaatst op 08 december 2019

Beste mevrouw Dubois,

Een dikke tien, dat vinden we super om te horen natuurlijk! Dank u voor de mooie complimenten, wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Alles goed verlopen van bestellen en…

Alles goed verlopen van bestellen en telefonisch contact, en zeker Wesley van de keukenman heel netjes geplaatst ,een zeer goede montage monteur!!
H. Thijsse Scheveningen

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer Thijsse,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u nu lekker kunt gaan genieten en dat de montage geheel naar wens is gegaan.
Wij wensen u veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2019

Super!

Ondanks dat alles niet even goed gegaan is met de levering van de keuken en wat incorrectheden van het inmeten / voorbereiden.
Was de monteur begripvol en creatief om alles op te lossen, zeer tevreden!

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Fijn om te horen dat onze monteur u zo goed van dienst kon zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2019

vriendelijk uitgelegd over de aankoop.

vriendelijk uitgelegd over de aankoop.

Geplaatst op 08 december 2019

Beste meneer/mevrouw Eeden,

Dank u voor het delen van uw positieve 4 sterren review. Super om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2019

goede,respectvolle bejegening en prima…

goede,respectvolle bejegening en prima geholpen door deskundig personeel.

Geplaatst op 06 december 2019

Beste meneer/mevrouw Bemelmans,

Uw mooie complimenten gaan we zeker doorgeven aan onze collega's, dank u wel hiervoor en voor de vijf sterren score!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2019

Prima geholpen met het uitzoeken van…

Prima geholpen met het uitzoeken van onze keuken.

Geplaatst op 06 december 2019

Beste meneer/mevrouw De Jonge,

Dat is ook onze bedoeling! Fijn dat het uitzoeken van uw nieuwe keuken in uw geval ook prima verlopen is.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2019

Helemaal goed

Helemaal goed

Geplaatst op 06 december 2019

Beste meneer/mevrouw Groenewoud,

Dat is een mooie korte maar krachtige review, dank u wel hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2019

Review keuken

Goede service, fijne mensen. En natuurlijk een mooie nieuwe keuken.

Geplaatst op 06 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor deze mooie woorden voor onze collega's en voor onze keukens zelf! Dat horen we heel erg graag .

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2019

slecht service

Wat een slechte service erna 10 maanden verder en nog mijn keuken niet compleet en mijn 2.de candy inductieplaat die niet werkt 4 kastje beschadigd na 10 keer al een afspraak te hebben nu nog geen oplossing en wordt zelf mijn mail niet meer beantwoord dus met een kapotte inductie 4 kapot kastje en doorgaande kastplank en kan nog wel doorgaan zeer ontevreden zelfs geen 1 ster waard mijn nummer bij jullie is 20364991560 niet dat het uitmaakt want is geen oplossing dus ben bij de.DAS een aanvraag aan het doen

Geplaatst op 13 december 2019

Beste mevrouw Van Wijnbergen,

Gezien uw klacht zouden we graag met u mee willen kijken in uw dossier. Kunt u ons hiervoor alstublieft uw ordernummer doorgeven? Alvast onze hartelijke dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
-----------------------------------------------------------------------------
13-12-2019

Beste mevrouw Van Wijnbergen,

Inmiddels hebben we contact met u gehad over uw bovenstaande review. Het oplossen van de openstaande zaken is voor u opgepakt waaronder de kookplaat welke omgeruild mag worden.
Goed dat we dit zo voor kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2019

Goede service en prachtige keuken

Goede service en prachtige keuken. Erg tevreden over het meedenken van medewerkers in de showroom, aan de telefoon en tijdens montage.

Geplaatst op 04 december 2019

Beste meneer/mevrouw Buis,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2019

Prijs/actie goed

Prijs/actie goed. Keukenconcurrent Zwolle....slechte ervaring met verkoper. Keukenconcurrent Utrecht waar ze natuurlijk gewoon dezelfde keukens verkopen :-) fantastisch geholpen.

Geplaatst op 04 december 2019

Beste mevrouw,

Wat vervelend dat uw eerste ervaring in onze showroom in Zwolle niet naar wens was, dit gaan wij zeker met hen bespreken. Gelukkig heeft u vertrouwen gesteld in KeukenConcurrent en kunnen wij nu toch een prachtige keuken bij u komen leveren, dank u hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2019

Alles soepel verlopen

Alles soepel verlopen, nette vriendelijke bezorgers en monteurs met aandacht voor uw keuken, geen haastklus maar alles netjes afgewerkt..

Geplaatst op 04 december 2019

Beste meneer van Laar,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2019

Tevreden klant

Tevreden klant, kundig personeel

Geplaatst op 04 december 2019

Beste meneer/mevrouw Velde,

Dank u voor deze mooie complimenten!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2019

Keuken gekocht

Keuken gekocht, werd netjes geplaatst in de afgesproken week. Zeer vriendelijke monteur. Alleen de granieten achterwand was er nog niet ivm het inmeten van de stopcontacten. Heeft de monteur netjes opgemeten en doorgegeven aan het kantoor. Gevraagd hoelang het meestal duurt voor de wand geplaats kan worden kreeg ik te horen meestal een dag of 3 later. Dat is acceptabel vond ik. Toen totale stilte over het plaatsen van de wand. Nadat ik verschillende malen heb gebeld kon er uiteindelijk een afspraak ingepland worden 5 !!! weken later. Op de bewuste dag, heb ik vrij genomen en de monteur voor de achterwand zou tussen 10 en 2 uur komen. Word je rond kwart voor 11 gebeld dat de monteur om prive redenen niet kan komen. Ok dat kan gebeuren. Dus vraag gelijk wanneer kan er dan geplaatst worden. Dat konden ze niet zeggen. Wordt u over gebeld door de planning krijg je dan te horen. Dus hetzelfde verhaal als hiervoor. Ik gelijk gaan bellen en nu dus weer te horen gekregen na 3 !!! keer bellen dat ze pas over een week of 5 kunnen komen. Dus zit nu met de feestdagen met een onafgemaakte keuken, de electricien kan ook niet verder en ga zo maar door. Dus ik moet mijn gasten ontvangen in een onafgemaakte keuken. Nu hopen dat er toch nog een plek is voor de feestdagen. Ook nog een beschadiging in het blad doorgegeven, hiervoor foto's gemaakt en netjes opgestuurd. Bevestiging van gekregen, maar ook niets meer over gehoord. Weer aangekaart bij de klantenservice en moet weer foto's maken en opsturen. Ik weet niet wat ze daar doen. Werk zelf in de bouw en wij moeten als we iets niet kunnen doen het zsm wel doen en een afspraak ervoor (laten) maken. Ook kom je niet verder voor het maken van een concrete afspraak dan de klantenservice. Zou nu wel eens iemand van de planning willen spreken.

Update:
Vanochtend is volgens afspraak de achterwand afgeleverd. Nu is het wachten op de monteurs.

Geplaatst op 06 december 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dat de genoemde zaken ervoor zorgen dat u niet tevreden bent kunnen we ons zeker voorstellen. Het is uiteraard onze bedoeling dat u dat wel bent. We gaan hiervoor in ieder geval nu zo snel mogelijk alsnog contact opnemen om uw opmerkingen te bespreken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
6-12-2019

Beste meneer/mevrouw,

Inmiddels hebben we u gisteren kunnen spreken over uw review. Daarnaast is met u besproken dat we vandaag bij u langs komen om de openstaande service alsnog bij u op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent


Terug
Sluiten
×