Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5145 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 oktober 2019

Erg tevreden over het plaatsen van de…

Erg tevreden over het plaatsen van de keuken. Monteur Tymen erg netjes en vriendelijk naar de klant toe.

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Geest,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 oktober 2019

Super tevreden!

Heel goed geholpen door Raymond Snijders, verstingsmanager in Hulst! Heel klantvriendelijk en goede uitleg. Onze nieuwe keuken wordt vast prachtig door de hulp van Raymond. Bedankt keuken concurrent!!
Groetjes Mario en Loes

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste mevrouw Kerkhofs,

Wij gaan er uiteraard voor zorgen dat u straks een prachtige keuken geleverd krijgt! Dank u voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen en de mooie complimenten in deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 oktober 2019

Vandaag een keuken gekocht

Vandaag een keuken gekocht, met de juiste adviezen van Sander! Met een mooi resultaat en een grote glimlach lopen wij de deur uit! Dank je wel Sander voor je geduld en het meedenken.

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste meneer Bastiaens,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent! Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 oktober 2019

Iets duur

Iets duur, maar wel Prachtig resultaat :>)

Geplaatst op 06 oktober 2019

Beste meneer Falconi,

Wat fijn dat u nu heerlijk kunt genieten van een prachtige nieuwe keuken! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 oktober 2019

We hebben de keuken gekocht die we…

We hebben de keuken gekocht die we wilde, vanaf het bezoek aan de keukenconcurent in Venlo, tot het leveren van de keuken werd alles netjes gecommuniceerd.
Met twee bezoeken aan het filiaal in Venlo de definitieve bestelling gedaan en het hele proces van uitzoeken, inmeten en maken was doorgaans heel duidelijk.

Wij zijn SUPER tevreden met onze nieuwe aanwinst, mede mogelijk gemaakt door Mike die duidelijk en no nonsense voor en nadelen van ideeën met ons besprak. Zo zijn we tot een mooie keuken gekomen die helemaal naar onze zin is geplaatst.

Geplaatst op 06 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Zieren,

Mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Het maakt ons erg trots dat wij uw nieuwe droom keuken bij u hebben mogen leveren en wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 oktober 2019

Droomkeuken

Droomkeuken
De adviseur Sander, neemt alle tijd, geeft deskundig advies en geeft je keuzes om je eigen droomkeuken samen te stellen. We verheugen ons op de installatie!!
Marlies Spapens

Geplaatst op 06 oktober 2019

Beste mevrouw Brouns,

Dat kan ik me heel goed voorstellen! Wat heerlijk dat u bent geslaagd voor uw nieuwe droomkeuken bij KeukenConcurrent! Dat wordt genieten straks.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 oktober 2019

Ze zijn heel gastvrij

Ze zijn heel gastvrij, en denken met je mee.

Geplaatst op 06 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Stuivenberg,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten uiteraard. Wat fijn om te horen dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 oktober 2019

met deze firma is goed zaken doen

met deze firma is goed zaken doen, wij raden het
iedereen aan.

Geplaatst op 05 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw Meertens,

Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review.
Fijn om te vernemen dat u KeukenConcurrent aanraad. Dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 oktober 2019

Prettige manier van uitzoeken van onze…

Prettige manier van uitzoeken van onze keuken

Geplaatst op 05 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over het uitzoeken van uw keuken.
Dank u wel voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 oktober 2019

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Van het bestellen in de showroom tot de levering en montage van de keuken. Alles vlekkeloos en snel verlopen. Kundige en vriendelijke medewerkers. Volgende keer weer keuken concurrent

Geplaatst op 05 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw Bons,

Wat een mooie beoordeling voor KeukenConcurrent.
Wat leuk dat u de volgende keer weer voor ons kiest. Daar doen we het allemaal voor.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 oktober 2019

Alles top geregeld ????????????????????????

Alles top geregeld ????????????????????????

Geplaatst op 05 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw Wittebrood,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
Fijn dat alles top geregeld is, dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 oktober 2019

je word goed geholpen

je word goed geholpen

Geplaatst op 04 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Bouw,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten. Fijn om te horen dat wij u geheel naar wens van dienst konden zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 oktober 2019

Mondelinge montage begeleiding naar…

Mondelinge montage begeleiding naar klant toe kan beter.

Geplaatst op 04 oktober 2019

Beste mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van uw review met 4 sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 oktober 2019

Prachtige keuken van Keukenconcurrent Heerlen

Bij Keukenconcurrent Heerlen geweest. Hier hebben ze mij een keuken verkocht , maar bovendien ben ik hier heel goed geholpen. ik heb enorm goed advies gekregen van Ton en Audrey. Ton en Audrey hebben enorm met mij meegedacht omtrent de indeling en kleurkeuzes voor mijn ruimte, hierdoor mag ik nu genieten van mijn prachtige nieuwe keuken waar ik nu veel meer ruimte in heb.Je wordt eerlijk geadviseerd en er op attent gemaakt als je een bv apparaat kiest met meerdere functies die je eigenlijk niet gaat gebruiken in jouw situatie je beter een andere keus kunt maken die beter bij je past ook al is dit apparaat dan goedkoper dan het apparaat wat ik voor ogen had.Kortom mensen ga vooral naar Keukenconcurrent Heerlen als u op zoek bent naar een nieuwe keuken dit is echt een zaak waar je goed geholpen wordt en zeker een bezoek waard! Ton en Audrey super bedankt voor de nieuwe keuken en uiteraard ook het hele team Heerlen bedankt! Met vriendelijke groet, Robert

Geplaatst op 04 oktober 2019

Beste meneer Dijkmans,

Wat een mooie positieve beoordeling om te lezen zeg, heel hartelijk bedankt hiervoor! Uw complimenten gaan we zeker doorgeven aan het filiaal en aan Ton en Audrey. Wij wensen u heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 oktober 2019

Goede service en nette behandeling.

Goede service en nette behandeling.

Geplaatst op 03 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw van Dongen,

Dank u wel voor deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×