Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4841 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

TOPPIE ORGANISATIE!!!!

We hebben een zeer goed advies gehad. Daarom ook maar meteen de keuken aangekocht.

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste mevrouw Heinsbergen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken en hartelijk bedankt voor uw top beoordeling met 5 sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2019

Top ervaring!

Prima adviseuse in de winkel, altijd bereikbaar voor vragen. Bezorging stipt op tijd, vriendelijke mannen.
monteur helemaal een topper, die heeft vakwerk geleverd, in zijn eentje en mij uitstekend geholpen.

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste mevrouw Van Erkelens,

Tevredenheid over onze adviseuse, de bezorging, de bezorgers en onze monteur. Kortom en top ervaring! Daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor deze top review en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 juni 2019

Prima service

Prima service! Enthousiaste vakmensen!

Geplaatst op 07 juni 2019

Beste meneer/mevrouw,

Een mooi korte maar krachtige en positieve beoordeling! Onze hartelijke dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 juni 2019

Goede Prijs/kwaliteit

Goede Prijs/kwaliteit

Geplaatst op 05 juni 2019

Beste meneer Bakels,

Dank u voor deze mooie 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 juni 2019

Vandaag tweede gesprek om keuken…

Vandaag tweede gesprek om keuken definitief te maken.vol goede moed ging ik met vrouw na kc.wat denk je ?
Wil me vrouw dit anders en dat anders kortom weer 3 uur binnen gezeten .(vrouwen)
In deze 3 uur zeer goed bijgestaan door de verkoper Talip Basan.Hij heeft ons goede raad gegeven en niks was hem te veel .nam uitgebreid de tijd om ons aan onze droom keuken te helpen .dit is hem zeker gelukt .
Onze dank hier voor!!.

Geplaatst op 05 juni 2019

Beste meneer Kleijburg,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u samen met mijn collega uw droomkeuken heeft samengesteld! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 juni 2019

Gigantische k#t klantenservice

Gigantische slechte klantenservice!!!!!! Heeft het helemaal verpest voor mij. Nooit meer bij Keukenconcurrent. Spoed.......duurt gewoon een week. keuken op vrijdag 24-05 geleverd, 25e geplaatst. bleek korfplug te missen,dus de spoelbak kon niet gebruikt worden. Monteur heetf meteen gemaild, maar ja op zaterdag niemand bereikbaar, lekker handig. Maandagmorgen meteen zelf gebeld, ja werd met spoed besteld......woensdagmiddag pas in huis. Ondertussen elke dag gebeld naar klantenservice en steeds de mededeling dat ik teruggebeld zou worden in de middag. Niet dus! Woensdagmiddag om 16.30 nog maar eens gebeld waar de servicemonteur bleef. Ja die is niet beschikbaar mijnheer en ivm Hemelvaartsdag wordt de plug op maandag 3 juni!!!! gemonteerd.Hoezo spoed? lekker van kastje naar de muur ja. Laatste missende onderdelen worden nu 27 juni geplaatst. topservice........maand later

Geplaatst op 05 juni 2019

Beste meneer Van Isselmuden,

Het is inderdaad heel erg vervelend dat niet alles direct of op heel korte termijn in orde gemaakt kon worden in uw keuken. Onze welgemeende excuses hiervoor. Uiteraard is het ook ons doel om de eventuele service aan een keuken zo snel mogelijk op te lossen.
Graag nemen we nogmaals contact met u op om uw klacht te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
---------------------------------------------------
05-06-2019

Beste meneer Van Isselmuden,

Vanuit onze klantenservice heb ik begrepen dat er vanochtend met u over uw klacht gesproken is en dat er afgesproken is dat we nogmaals contact met u opnemen wanneer uw keuken 100% naar tevredenheid opgeleverd is.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 juni 2019

Prima service

Prima service, duidelijke communicatie en als er iets niet goed is wordt het opgelost.

Geplaatst op 05 juni 2019

Beste meneer Wetzels,

Dank u wel voor deze mooie woorden voor onze service, daar doen we het graag voor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 juni 2019

Uitstekende service

Uitstekend geholpen, zeker een aanrader!
Keuken dient nog geleverd te worden.

Geplaatst op 05 juni 2019

Beste meneer Stegeman,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Dat u ons aanraadt dat horen we graag. Dank u wel hiervoor en voor het plaatsen van uw positieve review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 juni 2019

Prachtige keuken voor een prima prijs!

Prachtige keuken voor een prima prijs!

Geplaatst op 04 juni 2019

Beste meneer,

Wat een leuke beoordeling. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 juni 2019

Betrouwbaar, solide, kwaliteit.

2 maanden geleden begon de oriëntatie op een nieuwe keuken. In diverse zaken. Diverse tekeningen. Dieptepunt de keukenkampioen die met een zeer agressieve verkoper ons nog dezelfde dag probeerde een handtekening te laten zetten. Hoe anders was dat bij de keukenconcurrent in Utrecht. Fijne verkoper die goed meedacht. Die balans tussen budget en kwaliteit bewaakte. Het vervolgtraject was zeer prettig. We werden goed geïnformeerd over de voortgang en eventuele aanpassingen. Goede afstemming met het bedrijf van de leidingen. Vervolgens gisteren een topmonteur op bezoek gekregen. Een no nonsense vent die niet in problemen maar uitdagingen denkt. Die service hoog in het vaandel heeft staan. Resultaat? Wij hebben na 10 jaar een droomkeuken. Het was alle moeite waard. Thnx keukenconcurrent.

Geplaatst op 04 juni 2019

Beste meneer,

Heel graag gedaan, dank u voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen. Fijn dat wij uw nieuwe droom keuken mochten leveren en monteren! Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 juni 2019

erg klantvriendelijk

erg klantvriendelijk, prima montage van de keuken

Geplaatst op 04 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Faber,

Zoals u kan en mag verwachten van KeukenConcurrent. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 juni 2019

Je word op een eerlijke manier geholpen…

Je word op een eerlijke manier geholpen ,word geluisterd wat je wil en niet gepusht om iets duurder te pakken.
Goede uitleg

Geplaatst op 04 juni 2019

Beste meneer Kessel,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 juni 2019

de verkoper heeft ons super goed…

de verkoper heeft ons super goed geholpen, heeft verstand van zaken en meedenkend, top en thnx

Geplaatst op 03 juni 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat u zo super geholpen bent in onze showroom en dit beloont met 5 sterren!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 juni 2019

Wij zijn uitstekend en vakkundig…

Wij zijn uitstekend en vakkundig geholpen.

Geplaatst op 03 juni 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor uw mooie, korte en krachtige beoordeling! Dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 juni 2019

Zeer goed geholpen bij Keukenconcurrent…

Zeer goed geholpen bij Keukenconcurrent
Er werd goed mee nagedacht
Een aanrader

Geplaatst op 03 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Vergouwen,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Super om te vernemen dat wij geheel aan uw verwachtingen konden voldoen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×