Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4637 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 april 2019

De heer Quint Pimentel heeft ons…

De heer Quint Pimentel heeft ons uitstekend geholpen bij het meedenken over een nieuwe keuken. Niet alleen bij de keuze van gas/inductiefornuis, koelkast, kranen etc, maar ook bij het uitkiezen van een werkblad (marmer, kunststof, composiet) en de voor- en nadelen van bepaald materiaal, ook over de kleuren (contrast of niet?) zei hij zinvolle dingen die onze keuze vergemakkelijkten. Nergens drong hij zich op en geen enkele keer bemoeide hij zich met onze definitieve keuzes. Hij maakte het ons alleen gemakkelijker om bepaalde knopen door te hakken. De uiteindelijke prijs en het ''plaatje'' (hoe gaat onze nieuwe keuken eruit zien) waren tot ons genoegen. Een zeer prettige, zakelijke en effectieve begeleiding!

Geplaatst op 11 april 2019

Beste meneer/mevrouw Boomsma,

Dat zijn nog eens mooie complimenten voor onze collega Quint, deze zullen we zeker aan hem overbrengen! Erg fijn om te lezen dat u met grote tevredenheid over het adviseren uw nieuwe keuken heeft kunnen samenstellen. Onze hartelijke dank voor het delen van uw positieve ervaringen in deze review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 april 2019

Droomkeuken

In December onze droomkeuken uitgekozen bij keukenconcurrent Utrecht, heel fijn advies en we werden gelijk serieus genomen, terwijl we bijandere 'concurrenten' totaal niet serieus genomen werden. Nu is onze keuken helemaal perfect geplaatst en nog mooier dan we dachten! BEDANKT!

Geplaatst op 10 april 2019

Beste mevrouw Brinkman,

Dat klinkt als een super ervaring bij KeukenConcurrent, dat vinden we erg leuk om te horen.
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 april 2019

Gewoon een prima zaak

Gewoon een prima zaak. De opvolging na de aankoop is ook zeer correct !

Geplaatst op 10 april 2019

Beste meneer,

Bedankt voor uw positieve woorden. Onze klantenservice is u inderdaad ten alle tijden graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 april 2019

Duur maar Kwaliteit is Goed

Duur maar Kwaliteit is Goed

Geplaatst op 10 april 2019

Beste meneer/mevrouw Warya,

Een positieve review met een beoordeling van 4 sterren! Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 april 2019

goede service

goede service

Geplaatst op 10 april 2019

Beste meneer/mevrouw Vd Velde,

Hartelijk bedankt voor uw korte maar zeker krachtige en positieve beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

blij met onze droom keuken

Een best wel prijzige keuken aangeschaft, inclusief installatie door de KeukenConcurrent. In eerste instantie twee missers: afzuigkap te laag geplaatst en defecte verkeerde boiler geleverd. (toch een pluim voor Donovan die in een dag in z'n uppie de hele keuken heeft gemonteerd) Daarna wat missers bij het installeren van de boiler. Maar eind goed al goed, mede door de inspanning van Leandra van de klantenservice is alles (na drie weken en vijf afspraken verder) toch helemaal tot onze volle tevredenheid goed gekomen. Conclusie: Je kunt gerusrt je keuken bij de Keuken Concurrent kopen...........komt uiteindelijk helemaal goed!

Geplaatst op 10 april 2019

Beste meneer/mevrouw Goeij,

Erg leuk om te van u te horen dat na een niet perfecte start we alles alsnog naar volle tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u. Bedankt voor uw mooie woorden en we zullen onze collega hierover ook zeker berichten. We wensen u heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

Warme Douche

in 2015 kochten wij een keuken bij Keukenconcurrent in de Cruquius.
ca 2 jaar geleden ging er iets mis met een kraan. Deze hebben ze toen al keurig hersteld. ondanks het verlopen van de garantie. 3 weken geleden constateerden wij een probleem met de frontjes. Ondanks dat de keuken al bijna 4 jaar geleden is geplaatst, hebben zij vandaag keurig alle fronten van de keuken vervangen. Als er nog een "warme douche" bestaat, dan is deze zeker voor deze zaak. Complimenten

Geplaatst op 10 april 2019

Beste meneer/mevrouw Gerritsen,

Heerlijk om een warme douche te ontvangen! Erg mooie complimenten voor onze service, daar zijn we blij mee. Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

Uitbreiding van bestaande keuken (2…

Uitbreiding van bestaande keuken (2 jaar oud) besteld. Wederom aardig en deskundig advies van keukenspecialist Ton Verpoort (Heerlen).

Geplaatst op 09 april 2019

Beste meneer/mevrouw Donlou,

Wat fijn dat wij u wederom naar alle tevredenheid van dienst konden zijn. Hopelijk heeft u nog vele jaren plezier van uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

top service bij keukenconcurrent Houten

bij keukenconcurrent in Woerden een aantal jaar geleden een keuken gekocht bij Stephan kemp. Deze is keurig in 1 keer goed geleverd en gemonteerd .
Als je dan na al die jaren weer wat accessoires nodig hebt zoek je de verkoper op . Die staat nu in Houten. Stephan bedankt voor de goede service en levering van de extra accessoires

Geplaatst op 09 april 2019

Beste meneer Kraan,

Wat fijn dat we u wederom van dienst konden zijn. Hopelijk heeft u nog vele jaren plezier van uw mooie KeukenConcurrent keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

een nieuwe keuken zonder gedoe

wij zijn zeer goed en vooral leuk en eerlijk geholpen door Lars bij keukenconcurrent Deventer.
Lars heeft vooral goed mee gedacht en alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen
Eind resultaat is dan ook geweldig en zonder noemenswaardige problemen en of gezeur.
Kortom om gewoon goed en aan te bevelen.
Lars bedankt voor je goede en vooral spontane hulp.

Geplaatst op 09 april 2019

Beste meneer/mevrouw Bourgonje,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken, wat heerlijk dat u nu lekker kunt gaan genieten.
Ik ga de mooie complimenten overdragen aan mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

Chapeau

Chapeau super goed behandeld

Geplaatst op 09 april 2019

Beste mevrouw Smeets,

Dank u voor uw positieve 4 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 april 2019

Keurig het gehele proces van aankoop…

Keurig het gehele proces van aankoop tot aflevering.

Geplaatst op 09 april 2019

Beste meneer,

Zoals het hoort natuurlijk! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 april 2019

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goede afstemming over de planning en wat wel en niet te doen

Geplaatst op 08 april 2019

Beste meneer/mevrouw Klop,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze showroom, leuk dat u uw ervaring met ons deelt.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 april 2019

prima ervaring bij de keukenconcurrent

prima ervaring bij de keukenconcurrent. afspraken nagekomen, punctueel en alles keurig geleverd en afgemonteerd.

Geplaatst op 08 april 2019

Beste mevrouw,

Zoals het hoort en u van KeukenConcurrent mag verwachten. Wat lekker dat u nu kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 april 2019

Prima service.

Prima service.

Geplaatst op 08 april 2019

Beste meneer/mevrouw Blok,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×