Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4127 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2018

Het keukenavonteur begint in Deventer.

Het keukenavonteur begint in Deventer, samen met Jeroen (de bedrijfsleider) gaan wij in gesprek en Laten ons adviseren. Een nieuwe woning een nieuwe keuken, pijn in je buik is standaard als je eindelijk je keuze hebt gemaakt en de dag van levering en plaatsing is aangebroken. Een keuken gaat natuurlijk nooit in 1x goed , altijd is er wel iets vergeten, niet compleet en noem het maar op. Nu komt de grote clou, de keuken is niet alleen prachtig geworden ook is de keuken in 1 dag geplaats zonder ook maar een foutje, gebreekje of beschadiging. Dus mensen het kan echt wel ik zeg gelukkig maar voor je altijd duur betaalde keuken maar dat is bij iedereen zo.. ????????Bedankt keukenconcurrent (Jeroen)

Geplaatst op 09 december 2018

Beste meneer Fennebeumer,

Wat fijn om te horen dat alles geheel naar wens is verlopen. Wij streven er ten alle tijden naar om een keuken op dag van montage 100% op te leveren.
Geniet lekker van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 december 2018

Goed geholpen

Goed geholpen; ze nemen de tijd voor je. Het was ook geen probleem om het volgend jaar de keuken pas af te nemen en daardoor konden we dit jaar nog van de actie profiteren. Bovendien kunnen we nog bijbestellen en valt dit ook nog onder de actie.

Geplaatst op 09 december 2018

Beste meneer/mevrouw de Groen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2018

Werkblad

Ik heb in augustus aan boord van mijn schip een nieuwe keuken laten plaatsen. Daar hoorde een stenen werkblad bij. Het was hun beslissing om deze niet direct te leveren en een noodblad te plaatsen. Het stenen blad ging nog 6 weken duren. Tot nu toe is het nog steeds niet geleverd omdat ze niet snel kunnen inplannen en mijn schip niet kan gaan liggen wachten. Nu heb ik ruim 10 dagen van te voren gezegd dat ik in week 51 tijd heb. Als antwoord komt dat er pas volgend jaar tijd is. Men gaat er dus vanuit dat ik ook tijdens de feestdagen met een noodblad ga zitten. En dat met een keuken van boven de €10.000.-. Een schande

Geplaatst op 12 december 2018

Beste meneer Boon,

Mijn excuses voor de ongemakken welke zijn ontstaan. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest uw keuken op deze manier op te leveren. Graag overleg ik uw bericht met mijn collega en komen wij hier na het weekend bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent
_______________________________________________________________________________________________________________________________
12-12-2018

Beste meneer Boon,

Vanuit onze klantenservice hebben we u helaas niet telefonisch kunnen bereiken om een eerdere afspraakdatum te bespreken. We hebben u hierover vervolgens een mailbericht gestuurd en willen u verzoeken om hierop uw reactie te geven. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2018

keuken is netjes geplaatst waren wat…

keuken is netjes geplaatst waren wat kleine puntjes deze zijn netjes verholpen erg tevreden over keuken concurrent

Geplaatst op 08 december 2018

Beste meneer/mevrouw Janssen,

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service door KeukenConcurrent.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2018

Keukenconcurrent Alkmaar bedankt voor…

Keukenconcurrent Alkmaar bedankt voor jullie goede advies, en super goed service, ik zou iedreen de Keukenconcurrent in Alkmaar willen adviseren.

Geplaatst op 08 december 2018

Beste meneer Vrieze,

Graag gedaan namens mijn collega's in Alkmaar, zij waren u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 december 2018

Tot nu toe is het zeer goed gegaan.Maar…

Tot nu toe is het zeer goed gegaan.Maar de keuken moet nog geplaatst worden in maart 2019.We wensen Nel van Peenen een welverdiende pensioen.

Geplaatst op 08 december 2018

Beste meneer/mevrouw Otten,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

Keuken kopen verliep goed.

Keuken kopen verliep goed.
We zijn zeer tevreden : mooie keuken en apparatuur voor een goede prijs.
Hopen dat het plaatsen ook goed verloopt.

Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer / mevrouw Visschers,

Bedankt voor deze fantastische 5 sterren review. Ik ga er vanuit dat het plaatsen van uw keuken net zo goed verloopt als het samenstellen hiervan in de winkel.
Alvast veel plezier met uw nieuwe keuken.


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

we werden prettig geholpen,

we werden prettig geholpen,
er werd ruim de tijd genomen
er werd meegedacht
we werden direct gebeld toen er aanpassingen plaats moesten vinden.
bij het definitief inmeten werd ook goed werk verricht
werden goed geïnformeerd zowel mondeling en digitaal.
KeukenConcurent te groningen bevelen wij aan.

Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer / mevrouw Feringa,

Wat een leuke beoordeling voor mijn collega's van het filiaal in Groningen. Zij zullen uw mooie woorden zeer op prijs stellen!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

Tot nu toe erg tevreden

Tot nu toe loopt alles goed. Ontwerp en begeleiding erg goed. Na het sluiten van de deal ook gewoon goed contact en veranderingen etc worden goed overlegt en eventuele alternatieven worden ook aangedragen. Tot nu toe erg tevreden, kijken hoe het met leveren en monteren verloopt.

Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer / mevrouw Niessen,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw mooie keuken. Ik ga er vanuit dat de levering en plaatsing net zo goed zal verlopen.
Bedankt voor deze review en alvast veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

als er moeilijkheden zijn luisteren ze…

als er moeilijkheden zijn luisteren ze en zoeken naar een oplossing

Geplaatst op 07 december 2018

Beste mevrouw Blankert,

Goed om te horen dat we uw moeilijkheden zo naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bedankt voor deze mooie 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

Inbouwkeuken

Prima service,goed advies,super nette afwerking van de keuken

Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer/mevrouw Ederveen,

Prima service, goed advies en nette afwerking. Bedankt voor deze complimenten, daar zijn we heel blij mee!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 december 2018

Prima keuken voor nette prijs, prima service.

Prima geholpen in de winkel. Duidelijke uitleg. Prima keuken. Goed geinformeerd over de gang van zaken. Helemaal prima.
Een verbeterpunt is het afstemmen rondom hoe je de keuken moet opleveren voor de montage. Ik dacht dat ik dat helemaal goed had afgestemd, ook nog foto's gedeeld. Toen de monteur kwam bleek toch dat een aantal punten anders had gemoeten, bijvoorbeeld het leidingwerk en de electra. Ik had het fijn gevonden als me dat eerder zou zijn verteld, bijvoorbeeld tijdens het inmeten.
Let erop dat montage exclusief al het aansluit werk is, dus als je niet handig bent moet je nog een loodgieter/ electricien in huren om dat af te maken.

Geplaatst op 07 december 2018

Beste meneer/mevrouw Van der Schelling,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze review. Heel goed om te lezen dat u helemaal tevreden bent over de hulp in de winkel en over de keuken zelf. Uw tips met betrekking tot de oplevering en de aansluiting gaan we zeker meenemen als verbeterpunten, bedankt hiervoor. Rest ons u van harte te feliciteren met uw mooie nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2018

Keuken is perfect geplaatst door een…

Keuken is perfect geplaatst door een zeer deskundig personeel.

Geplaatst op 06 december 2018

Beste mevrouw Horstman,

Zoals het hoort natuurlijk! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij KeukenConcurrent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 december 2018

zeer goede zaak

zeer goede zaak

Geplaatst op 06 december 2018

Beste meneer/mevrouw van Seeters,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review, leuk dat u uw ervaring met ons wilde delen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 december 2018

Wij zijn geholpen door Cees in de…

Wij zijn geholpen door Cees in de vestiging Wateringen. Cees nam álle tijd voor ons. Hij stelde kritische vragen en wilde dat alles tot in details naar wens was. Uiteindelijk zijn we tot een mooie deal gekomen. Bedankt Cees!

Geplaatst op 06 december 2018

Beste mevrouw Elens,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×