Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5011 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 augustus 2019

keuken professioneel geplaats

keuken professioneel geplaats, alles correct afgeleverd en gemonteerd op de afgesproken tijden........ Er waren een paar kleine dingetjes die de puntjes op de "i" moesten zetten maar ook dit netjes, snel en goed hersteld

Geplaatst op 09 augustus 2019

Beste mevrouw,

Bedankt dat u deze beoordeling heeft geschreven. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over uw keuken. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 augustus 2019

Al vele malen telefonisch contact gehad…

Al vele malen telefonisch contact gehad en altijd vriendelijk te woord gestaan maar gisteren had een mevrouw er duidelijk geen zin in. Jammer

Geplaatst op 07 augustus 2019

Beste mevrouw Claassen,

Wat spijtig om te lezen dat u niet zo vriendelijk ter woord bent gestaan. Mijn excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 augustus 2019

Super service en Top keuken!!

Onze keuken met 'bijzondere eisen' is helemaal TOP geleverd en gemonteerd. En de beschadigde deur? Die wordt kosteloos vervangen! Er werd goed meegedacht tijdens de montage/afwerking en alles werd vooraf goed overlegd. Wij zijn SUPERBLIJ met onze keuken!!

Geplaatst op 07 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Het is fijn om te lezen dat u superblij bent met uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 augustus 2019

Keurige winkel vriendelijk en…

Keurige winkel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geplaatst op 06 augustus 2019

Beste heer Renes,

Het is altijd fijn om complimenten te krijgen. Dank u wel voor de mooie woorden.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

Komt keuken ooit af

Grootste gedeelte van keuken laten plaatsen, op verzoek, ivm plaatsing achterwand. Deze zou samen met afwerklijst bovenkasten besteld worden na prijsopgaaf. Inmiddels 5 weken verder en nog steeds geen reactie, na herhaaldelijk contact/mail.
Droevig, al zouden ze maar aangeven dat het wat langer duurt, maar helemaal niks......
Voorlopig zitten we nog steeds met een onafgewerkte keuken à €15.000

Geplaatst op 09 augustus 2019

Beste meneer Van Veluwen,

Wat spijtig om te horen dat uw keuken nog niet als wens is opgeleverd. Helaas kan ik uw gegevens niet vinden door middel van uw order nummer. Kunt u ons uw postcode en huisnummer geven, dan kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

----------------------------------------------------------------------------------
09-08-2019

Beste meneer Van Veluwen,

Zojuist van mijn collega begrepen dat er contact is geweest met u. Ze hebben de offerte gemaakt en wordt zo snel mogelijk naar u toe verzonden.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

Het was even flink puzzelen om onze…

Het was even flink puzzelen om onze wensen te integreren in onze nieuwe droomkeuken.
Dit was niet gelukt zonder de hulp van de specialist van KeukenConcurrent,
Wij zijn geweldig, professioneel en vakkundig geholpen.
Mijn complimenten!

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Raets,

Wat een mooie woorden! Dat maakt ons heel erg trots en blij! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

Zeer netjes en goed geholpen door…

Zeer netjes en goed geholpen door iemand met kennis.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste meneer Philipsen,

Dank u wel voor het mooie compliment aan het adres van mijn collega!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

probleem met comby oven dit is zeer…

probleem met comby oven dit is zeer snel en correct verholpen.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost en dat u weer gebruik kan maken van de oven.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

super

super. hele nette meneer die mjn keuken kwam zetten. werd niks afgeraffeld. in een word super.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste mevrouw,

Fijn om te horen dat het plaatsen van uw keuken naar wens is verlopen. Graag wil ik u veel kookplezier wensen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

We zijn super goed geholpen met de koop…

We zijn super goed geholpen met de koop van onze keuken.
De verkoper, Wesley, heeft heel goed meegedacht en alle tijd voor ons genomen.
Hij gaf goede adviezen.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste mevrouw De Croon - Sanders,

Dank u wel voor deze mooie 5-sterren review. Uw complimenten richten mijn collega Wesley zal ik zeker doorgeven.

Alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 augustus 2019

Trekken ruimschoots de tijd voor je uit…

Trekken ruimschoots de tijd voor je uit en zijn natuurlijk benieuwd naar de uitvoering

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Schenk,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

Het was een feestje!

De adviseur van keukenconcurrent was zeer professioneel, meedenkend en betrouwbaar. Zo wordt het echt een feestje om een keuken te kopen.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste mevrouw,

Professioneel, meedenkend en betrouwbaar. Dat maakt ons trots! Wat leuk om te lezen dat de aanschaf van uw mooie nieuwe keuken een feestje is.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

nagenoeg alle afspraken nagekomen

nagenoeg alle afspraken nagekomen, dus prima!

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste meneer van Os,

Prima, daar doen wij het voor! Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

Helemaal Top prima zaak in zwolle in…

Helemaal Top prima zaak in zwolle in de puntjes alles prima geregeld bezorging v/d keuken tot de montage v/d keuken Top

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Hanekamp,

Wat fijn om te lezen dat u alles tot in de puntjes prima heeft ervaren! Dat maakt ons heel erg blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

Goed advies en medewerking van…

Goed advies en medewerking van medewerkers. Personeel dat praktisch met je meedenkt en goede tips geeft.

Geplaatst op 05 augustus 2019

Beste mevrouw,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×