Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4381 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2019

Keurige en vakkundige montage

Keurige en vakkundige montage, maar al het werk in een dag proberen te persen leidde aan het eind van een zeer lange dag tot een fout bij het aansluiten van een apparaat. Het is beter om een eventueel restant aan werk de volgende dag af te maken. De service organisatie was echter vervolgens zeer behulpzaam om het probleem op te lossen.

Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer Drupsteen,

Bedankt voor uw positieve 4 sterren review. Jammer dat alles niet helemaal correct in 1 dag gemonteerd kon worden maar goed om te horen dat dit goed opgelost is door onze service. We nemen uw tip in ieder geval mee in onze interne verbetertrajecten.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Prettige ervaring bij de aankoop van de…

Prettige ervaring bij de aankoop van de keuken. Verder zeer tevreden over de plaatsing en het loyale gedrag van de de keukenmonteur en installateur.
In het gebruik is de keuken precies wat we ervan verwacht hadden.

Geplaatst op 07 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Nijssen,

Wauw, dat horen we graag natuurlijk. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de aankoop, montage en gebruik van uw nieuwe keuken. Daar doen we het allemaal voor. Geniet lekker van uw mooie keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Goede service

Goede service, vriendelijk personeel zowel in winkel, klantservice en bezorging.

Geplaatst op 06 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Honcoop,

Wat een ontzettend mooi compliment! Dat maakt ons blij. Veel kookplezier met uw nieuwe keuken toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Heel erg prettig geholpen in winkel…

Heel erg prettig geholpen in winkel door dhr. Goudriaan!

Geplaatst op 06 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Uffelen,

Bedankt voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij zeker leuk vinden om te horen.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Prima geholpen door Awinash Bandhoe

Prima geholpen door Awinash Bandhoe, hoop dat de plaatsing net zo soepel verloopt.

Geplaatst op 06 februari 2019

Beste mevrouw Elzenaar - Van der Velde,

Een mooi compliment voor onze collega Awinash, bedankt hiervoor! We gaan er voor zorgen dat de plaatsing net zo soepel verloopt.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Uitstekende medewerker gehad

Uitstekende medewerker gehad

Geplaatst op 06 februari 2019

Beste mevrouw,

Een korte maar zeer krachtige en heldere beoordeling voor onze collega. Hartelijk bedankt hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2019

Het kopen/bestellen van de keuken

Het kopen/bestellen van de keuken was fantastisch goed geregeld. Ook het inmeten ging vlot, en was een vriendelijke jongen. De keuken moet nog geplaatst worden dus dat is afwachten.

Geplaatst op 06 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Sikkema,

Heel goed om te lezen dat de aankoop en het in meten van uw keuken zo naar tevredenheid verlopen zijn. We zullen er voor zorgen dat de plaatsing ook zo gaat verlopen! Bedankt voor uw review en gefeliciteerd met uw keuken aankoop.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 februari 2019

Soepele levering en montage

De levering en montage verliep nagenoeg zonder problemen, en volgens planning. Er zijn wel wat punten, zoals een verbogen fornuis knop. Maar waar gehakt worden vallen spaanders, en het gaat er voornamelijk om dat de klantenservice mij daarna goed en vriendelijk te woord gestaan heeft, en ik het idee heb dat het voortvarend opgepakt gaat worden.

Voornaamste tegenvaller is het afval, karton en plastic, wat achterbleef. Dit moeten wij nu zelf weggooien en/of naar de stort rijden. Voor een keuken van duizenden euro hadden wij wel verwacht dat het vuil meegenomen zou worden.

Reply: wij waren niet op de hoogte van een (betaalde) mogelijkheid om het papier en plastic op te laten halen. Afhankelijk van de kosten willen we hier gebruik van maken.

Het papier en plastic ligt momenteel wel buiten, omdat het zoveel is lag het binnen in de weg.

Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn.

Geplaatst op 05 februari 2019

Beste meneer,

Ik kan me voorstellen dat u het niet afvoeren van het afval als negatief heeft ervaren. Graag leg ik dat aan u uit. Onze monteurs vertrekken vanuit huis om een keuken te gaan monteren, na het plaatsen van een keuken rijden zij ook weer naar huis. Dit doen zij 5 a 6 dagen per week. Helaas komen zij tussendoor niet op een depot om het afval te deponeren. Zoals u wellicht kunt begrijpen zijn zij dus niet in de gelegenheid het afval mee retour te nemen.
Wel had de verkoper u het alternatief aan moeten bieden, tegen kosten had een koerier het afval op kunnen komen halen. Indien u dit alsnog wenst vernemen we dit graag van u. Wij gaan zorgen dat u zo snel mogelijk optimaal kunt genieten van uw nieuwe keuken door de openstaande service op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 februari 2019

Goedkoopste van Nederland

Goedkoopste van Nederland, toch nog wat discussiëren met de offerte van de concurrent in de hand. en moeite moeten doen om die prijs te halen, zijn 500 euro duurder uit dan bij concurrent ondanks laagste prijs garantie, het is dat we het de verkoper gunden, anders waren we naar de ander gegaan. dus verschil plus 10% werd niet waargemaakt! Ook kado zat in de prijs en kregen we dus niet meer....

Geplaatst op 05 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Sloot,

Wat fijn om te horen dat u toch gekozen heeft voor de service van KeukenConcurrent. Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 februari 2019

Met de goed gevoel de deur weer uit.

Zeer aardige verkoper. Gaf ons het gevoel van 'welkom' zijn. Opties werden besproken, goede alternatieven werden geboden. Meedenken, binnen ons budget.
Met een goed gevoel de deur weer uit.

Geplaatst op 05 februari 2019

Beste mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent, dat is natuurlijk ook helemaal de bedoeling bij KeukenConcurrent.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2019

Keuken Concurrent Heerlen

Ik ben geholpen door Samantha Hoogstra bij Keuken Concurrent Heerlen.
Zeer vriendelijk personeel en nemen alle tijd om een keuken met je te ontwerpen en uit te zoeken. Van 2d tot 3d tekening en het uitzoeken van de soort keuken en keukenblad. Daarnaast zorgvuldig bekeken welke apparatuur er in de keuken geplaatst moest worden.
Echt de moeite waard om daar je keuken te bestellen.

Tijdens het ontwerpen en uitzoeken zelfs verwend met koffie/thee, cake en pizza. Echt een verwend dagje uit.

Geplaatst op 04 februari 2019

Beste meneer Charpentier,

Dank u wel voor uw mooie woorden over de aanschaf van uw nieuwe keuken! Erg fijn dat u dit als een verwendagje heeft ervaren! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2019

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, goede advies.
En wij hopen dat het monteren van de keuken net zo goed verloopt,

Geplaatst op 04 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Engelen,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u een goed advies heeft gehad en heel fijn geholpen bent. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2019

Alles verliep volgens plan.

Alles verliep volgens plan.

De bezorging was op tijd, en alles was compleet.
De montage werd uitgevoerd door een zeer bekwame man, en verliep vlekkeloos.

Ik zou het zo nog een keer doen!

Geplaatst op 04 februari 2019

Beste meneer Vader,

Gelukkig kunt u nu eerst gaan genieten van deze mooie nieuwe keuken. maar mocht het ooit nodig zijn bent u natuurlijk ten alle tijden van harte welkom in een van onze showrooms.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2019

we zijn erg goed geholpen en als er…

we zijn erg goed geholpen en als er iets was werd het goed en snel opgelost , dus zeker aan te raden !!!

Geplaatst op 04 februari 2019

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw aanbeveling, dat vinden we natuurlijk super om te horen!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2019

Erg vriendelijk geholpen

Erg vriendelijk geholpen

Geplaatst op 04 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Dragt,

Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×