KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8828 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juli 2022

Uitstekende service all-round

Van keuken uitzoeken, bestellen, levering en installatie, alles dik in orde. Vaatwasser was bij levering niet in orde. Monteur heeft foto's gemaakt en naar keuken concurrent opgestuurd waarna een maand later de nieuwe al weer geleverd werd. Uitstekende service op alle fronten!

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer Zijderveld Muñoz,

Uitstekende service, daar doen wij het natuurlijk voor!

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juli 2022

super medewerker zoeken ook na…

super medewerker zoeken ook na oplossingen en perfect meedenkent
altijd klantvriendelijk en hopelijk eind september een goeie levering!!

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer/mevrouw Veth,

Wij gaan zorgen dat u straks kunt genieten van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juli 2022

Alles perfect afgehandeld

Levering goed gegaan
Alles compleet
Goed gemonteerd en aangesloten
Afwerking uitstekend

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer Van den Oever,

Tevreden over het hele proces. Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Hartelijk dank voor de vele complimenten.

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juli 2022

Zijn super geholpen tijdens de aanschaf…

Zijn super geholpen tijdens de aanschaf van de keuken, ook zeer goed en vriendelijk behandelt.
Helaas vinden wij wel dat de technische kennis van de mensen in de winkel te laag is en als advies zouden wij dan ook zeggen loop met een monteur mee.

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste Roelof,

Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juli 2022

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring! Inmiddels 2 jaar geleden onze keuken al aangekocht, maar door omstandigheden deze onlangs pas laten plaatsen. Tussentijds nog alles, zonder probleem, kunnen updaten en aanpassen. Afspraak voor levering en montage was zo gemaakt en alles is volgens afspraak keurig verlopen. We zijn enorm te spreken over de service, vriendelijkheid en expertise van de medewerkers, van in de showroom tot aan het monteren, super! De enige opmerking is dat, degene die het heeft aangesloten, heeft bij ons niet alles gecontroleerd of het werkt.
Wij zouden zeker aanbevelen om hier je keuken te kopen!

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer Verdegen,

Dank u wel voor uw mooie positieve beoordeling. Indien u hier nog vragen over heeft horen wij dit graag van u.
Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juli 2022

Vriendelijk

Vriendelijk, goed geluisterd naar onze wensen, voldoende tijd genomen, eindprijs naar tevredenheid

Geplaatst op 25 juli 2022

Beste heer/mevrouw Bayens,

Dat zijn hele mooie woorden die u plaatst in deze vier sterren review. Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Margo Ketels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juli 2022

Prima samenwerking gehad vanaf begin…

Prima samenwerking gehad vanaf begin tot eind. Zowel levering als montage alles prima! Heel blij met onze nieuwe keuken!

Geplaatst op 24 juli 2022

Beste meneer, mevrouw Dijk,

Wat een prachtige review. Dank u wel!
Ik wil u veel plezier wensen met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

Heel klant vriendelijk

Heel klant vriendelijk . Je kunt eerst rustig alle keukens bekijken die er staan voordat iemand je benadert .Nadien wordt je goed voorgelicht . Samen de keuken indelen . Perfect.

Geplaatst op 24 juli 2022

Beste meneer, mevrouw Boltjes,

Dat klinkt als een fijne ervaring bij KeukenConcurrent. Dank u wel voor uw prachtige review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

Fijn dat ook na 2 jaar problemen worden…

Fijn dat ook na 2 jaar problemen worden opgelost

Geplaatst op 24 juli 2022

Beste meneer, mevrouw,

Dat is precies waar onze service voor staat. Fijn dat het u ook bevallen is. Bedankt voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

Alle afspraken correct nagekomen

Alle afspraken correct nagekomen

Geplaatst op 24 juli 2022

Beste meneer, mevrouw Wijnands,

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

KeukenConcurent is een aanrader en…

KeukenConcurent is een aanrader en hebben de beste vaklui in dienst. Mandemakers heeft de keuken welles geplaatst en moet zeggen super ga zo door!

Geplaatst op 24 juli 2022

Beste meneer, mevrouw Wisgerhof,

Wat een fijne review om te lezen. Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

Erg blij met onze nieuwe keuken

Erg blij met onze nieuwe keuken. Monteur Koen is een topper. Denkt in oplossingen.

Geplaatst op 23 juli 2022

Beste meneer/mevrouw van Hes,

Dat is nog eens een mooi compliment aan het adres van mijn collega! Dat maakt ons trots en blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juli 2022

Maandag 18 juli werd de keuken geleverd…

Maandag 18 juli werd de keuken geleverd op 1 kookonderkast na. Jammer dat we dit van de chauffeur te horen kregen en niet van te voren van het service kantoor in Waalwijk. We hebben in mei contact gehad met het servicekantoor omdat we nog een los stekbord heen nabesteld, gevraagd of de keuken er al was en er werd gezegd dat die al helemaal voor ons klaar stond. Als de keukens bij ons binnenkomen tot aan de datum dat het bij u bezorgd wordt dan wordt er regelmatig gecontroleerdwerd er gezegd. Woensdag 20 juli gemonteerd door Daniel en Mike. Leuke amikale knullen die hun vak verstaan. Daar mag het bedrijf trots op zijn. De ontbrekende kast wordt nog nageleverd,daar moeten we helaas nog 6 weken op wachten.

Geplaatst op 23 juli 2022

Beste Schell,

Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juli 2022

Bezorgen prima op tijd en geven van…

Bezorgen prima op tijd en geven van tevoren bericht wanneer ze komen leveren. Vriendelijke bezorgers die mijn keuken netjes hebben afgeleverd.

Geplaatst op 23 juli 2022

Beste meneer/mevrouw Zwart,

Dank u wel voor uw mooie positieve 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juli 2022

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel! Rustig rondkijken, daarna kijken wat mogelijk is en de wensen zijn. Prima geholpen, zoals we verwacht hadden.

Geplaatst op 22 juli 2022

Beste heer/mevrouw Jansen,

Fijn dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan ons filiaal. Dank u wel voor de mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

×