Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5601 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 februari 2020

Er wordt met zoveel geduld en liefde…

Er wordt met zoveel geduld en liefde alles voor je bij elkaar gezocht en goede informatie over het artikel wat je koopt.
Wij zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.
Nogmaals onze dank hiervoor.

Geplaatst op 09 februari 2020

Beste meneer, mevrouw Schortinghuis,

Wat een mooie beoordeling voor mijn collega's in het filiaal. Dat de keuken met geduld en liefde is samengesteld, hoor ik erg graag! Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2020

Wij zijn fijn geholpen en er werd goed…

Wij zijn fijn geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Wij zijn heel erg blij met de aankoop.

Geplaatst op 08 februari 2020

Beste mevrouw Stada,

Wat een mooie beoordeling voor KeukenConcurrent en dan in het bijzonder door de verkoper. Fijn dat u samen een mooie keuken heeft samengesteld.
Ik wens alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2020

KeukenConcurrent Arnhem Woonboulevard

Wij zijn door de medewerkers van KeukenConcurrent in Arnhem zeer goed en klant vriendelijk geholpen. Zeer goede advies gekregen en ze hadden alle tijd voor ons. Je kon iedere moment je aanpassingen voor de keuken met hun bespreken. Ze namen alle tijd voor je en de klant is koning, zoals de bekende spreekwoord luidt.
Daarnaast ook zeer vriendelijke bezorgers en montagemedewerker Mathieu.
KEUKENCONCURRENT VERDIENT MEER DAN EEN 10!!

Geplaatst op 08 februari 2020

Beste mevrouw Salim,

Hartelijk bedankt voor uw zeer positieve beoordeling.
Wat leuk dat u samen met de verkoper een mooie keuken heeft samengesteld. Dat horen wij graag! Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2020

Wij zijn zeer tevreden over de…

Wij zijn zeer tevreden over de keukenconcurrent! Van verkoop tot aan de laatste vraag tijdens de montage! De servicemonteurs hebben verstand van zaken. En werken blijkbaar voor de gehele Mandemakers groep! Top!

Geplaatst op 08 februari 2020

Beste meneer Claessen,

Wat een mooie beoordeling voor KeukenConcurrent.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2020

Wij zijn terechtgekomen bij het filiaal…

Wij zijn terechtgekomen bij het filiaal in Almere en zijn daar uitstekend geholpen. Met zijn enorme bevlogenheid heeft Jermain de Wit ons geholpen met een prachtige keuken. Sowieso, iedereen was daar super vriendelijk. Hulde, vasthouden EN DOOR!!!!!!!!!

Geplaatst op 08 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Eemnes,

Dank u voor deze mooie complimenten in deze positieve 5 sterren review. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 februari 2020

Bezorging en plaatsen van keuken naar…

Bezorging en plaatsen van keuken naar volle tevredenheid,

Geplaatst op 08 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Vaags,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2020

Goede voorlichting gehad en uitstekend…

Goede voorlichting gehad en uitstekend geholpen met dank aan Arend Boxelaar van Keukenconcurrent Westpoort Amsterdam.

Geplaatst op 07 februari 2020

Beste mevrouw De Haan - Hebinck,

Vijf sterren en mooie complimenten voor onze collega Arend. Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 februari 2020

goed geholpen en duidelijk

goed geholpen en duidelijk

Geplaatst op 07 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Dokkum,

Een korte en krachtige beoordeling! Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2020

Hebben geduld en zéér netjes geholpen…

Hebben geduld en zéér netjes geholpen wij zijn in Barendrecht geweest ???????????????? Geholpen door dizai bekhal aanrader v fam jaspers Barendrecht

Geplaatst op 07 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Jaspers,

Dank u wel voor uw complimenten voor onze collega. Daar zijn we heel blij!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 februari 2020

Vakkundig advies

We werden vakkundig geholpen door de opgewekte verkoopmedewerkster van KeukenConcurrent. Binnen twee uur lag er een goed plan klaar.

Geplaatst op 06 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Bakker,

Een mooie positieve beoordeling voor onze medewerkster. Bedankt voor het delen van uw ervaringen!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 februari 2020

Heel prettig geholpen elles naar wens…

Heel prettig geholpen elles naar wens geregeld

Geplaatst op 05 februari 2020

Beste mevrouw van Esch,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2020

Onze keuken is klaar

Onze keuken is klaar. De monteur stond klokslag 7 uur voor de deur het was geen prater maar wel een deskundige harde werker. Toen hij weg ging hebben wij onze nieuwe keuken bewonderd, hij is precies zoals wij hem samen met Debora de verkoopster uit Kaatsheuvel hebben samengesteld.Alles werkt en tot nu toe zijn wij zeer tevreden.
Keukenconcurrent bedankt.

Geplaatst op 05 februari 2020

Beste meneer Verhagen,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw adviseur en de monteur die de keuken gemonteerd heeft! Geniet er lekker van!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2020

Nam overal ruim de tijd voor

Nam overal ruim de tijd voor
Konden alles zien in de winkel

Geplaatst op 04 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Donders,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u zo tevreden bent over de door ons geboden service. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2020

Keuken montage met stompe hoek

Monteurs kwamen op tijd;
Netjes gewerkt; Rommel verzameld en steeds tussendoor stofgezogen; Eindresultaat ziet er prachtig uit!

Geplaatst op 04 februari 2020

Beste meneer,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 februari 2020

Openheid

Openheid, eerlijkheid, kundigheid, geduld en goed advies zijn tijdens ons bezoek aan deze zaak de trefwoorden.

Geplaatst op 04 februari 2020

Beste meneer Van Der Linden ,

Wat een mooie complimenten, dank u! Super om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×