Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4640 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 april 2019

De Keukenconcurrent huldigt het…

De Keukenconcurrent huldigt het principe om voor de aangekochte apparatuur geen aansluit materiaal te leveren. Deze wordt alleen (geleverd) aangesloten tegen meerprijs. De verkoper van onze Keuken heeft hier tijdens de aankoop van de keuken Niets over gezegd.

Geplaatst op 08 april 2019

Beste meneer/mevrouw Bakker,

Wat spijtig om te vernemen dat u hier niet van op de hoogte was, dit betreuren wij ten zeerste, excuus hiervoor. Wij vermelden deze voorwaarden op de koopovereenkomst echter had de verkoper u hier ook op moeten attenderen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 april 2019

De ervaring met de Keukenconcurrent en…

De ervaring met de Keukenconcurrent en met Stefanie is uitstekend! We zijn bij haar geweest voor meerdere keukens nu al, omdat we zo tevreden zijn! Goed meedenken, snel geschakeld over tekeningen, ze weet wat we willen en de communicatie gaat heel goed! Bovendien ben ik ook bij concurrenten geweest om het te vergelijken. Bij Stefanie bij de Keukenconcurrent ben je het beste uit met beste prijs-kwaliteit verhouding!

Geplaatst op 08 april 2019

Beste meneer Ziskoven,

Bedankt voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen, met name in mijn collega. Wij gaan zorgen dat uw nieuwe keuken een pronkstuk wordt!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 april 2019

Super geholpen in de aankoop van onze…

Super geholpen in de aankoop van onze nieuwe keuken prachtige showroom,en alle tijd kunnen nemen.

Geplaatst op 07 april 2019

Beste meneer/mevrouw Driel,

Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 april 2019

Super vriendelijke, professionele medewerkers!

Super gemotiveerde, vriendelijke en professionele medewerkers! Van telefonistes tot service monteur één en al coöperatieve mensen.
Ons probleem heeft ivm derden (leverancier apparatuur) langer bestaan, maar de eigen mensen zijn super!

Geplaatst op 07 april 2019

Beste meneer,

Wat een mooie beoordeling! Dat maakt ons meer dan trots. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw keuken toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 april 2019

afspraak is afspraak

afspraak is afspraak
alle werkzaamheden volgen elkaar goed op.

Geplaatst op 05 april 2019

Beste meneer de Jong,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent, wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 april 2019

10 jaar geleden hebben wij de keuken…

10 jaar geleden hebben wij de keuken ook bij de Keukenconcurrent gekocht nu voor ons nieuwe huis zijn we weer bij de Keukenconcurrent prima geslaagd goede service en vriendelijke medewerkers voor iedereen aantebevelen.

Geplaatst op 05 april 2019

Beste meneer/mevrouw Van der Groef,

Wat leuk om te horen dat u wederom bij ons geslaagd bent en zo tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze collega's. Dat horen we heel graag natuurlijk.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken en alvast heel veel woonplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 april 2019

Beoordeling

Professioneel
Behulpzaam
Oplossingsgericht

Geplaatst op 04 april 2019

Beste meneer/mevrouw Peelen,

Dat zijn mooie steekwoorden die helemaal passen bij KeukenConcurrent! Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 april 2019

In vestiging Apeldoorn vriendelijk en…

In vestiging Apeldoorn vriendelijk en kundig geholpen. Ook de inmeter van de keuken was een kundig man en dacht mee.

Geplaatst op 04 april 2019

Beste mevrouw Verhoef,

Ik ga deze mooie complimenten doorgeven aan mijn collega's, dat zullen ze leuk vinden om te horen!
Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 april 2019

het proces van aankoop t/m levering en…

het proces van aankoop t/m levering en service verliep prima. wat ons betreft een aanbeveling.

Geplaatst op 03 april 2019

Beste mevrouw,

Dat vinden we ontzettend leuk dat u zo tevreden bent dat u ons aanbeveelt . Geniet lekker van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 april 2019

Linda Kremers

Ik wil graag Linda Kremers in het bijzonder bedanken voor de goede en snelle aflevering voor een nieuwe spoelbak. Ze is heel klantvriendelijk en heeft een goed luisterend oor. Zo ga je met mensen om. ????
Mvg.
Silva

Geplaatst op 03 april 2019

Beste mevrouw,

Dat zijn hele mooie complimenten voor onze collega en deze zullen we zeker aan haar overbrengen!
Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 april 2019

Prima service met een klein minpuntje

Bij de aankoop van de keuken werd ik goed geadviseerd, bij het meten bleek uiteindelijk met de radiator in mijn keuken geen rekening gehouden te zijn maar dit is netjes opgelost.
Bij de levering was een van de bezorgers een beetje onprettig in zijn verwoording toen ik aangaf dat ik niet wist dat de muren voor montage droog mochten zijn aangezien ik dit niet in de papieren gelezen had.
De keuken is netjes gemonteerd en er werd met mij overlegd indien nodig, de dag van te voren kreeg ik netjes bericht hoe laat de monteur er zou zijn, dus hopelijk heb ik de komende jaren veel plezier van deze keuken.

Geplaatst op 02 april 2019

Beste mevrouw Wittenberg,

U geeft in uw review aan met name tevreden te zijn. Echter vind ik het wel erg vervelend te moeten lezen dat u de benadering van onze bezorgen als onprettig heeft ervaren, excuus hiervoor! Dit gaan wij uiteraard intern bespreken, fijn dat u dit aangegeven heeft.
Veel plezier met uw nieuwe keuken en mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 april 2019

De verkoper was netjes en correct en…

De verkoper was netjes en correct en mee denkend en niet opdringerig
Samen er netjes uit gekomen de levering top nette mensen en oplettend
Keuken zelf gezet ging perfect en alles klopte
Kan keuken concurrent zeker aanbevelen

Geplaatst op 02 april 2019

Beste meneer/mevrouw Verheul,

Wat goed dat u zelf de keuken heeft gemonteerd, fijn dat alles geheel naar wens was geleverd. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw mooie nieuwe keuken!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 april 2019

We zijn zeer tevreden met het…

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Mijn ervaring over keukenconcurrent is heel goed. Ik vind de service van de medewerkers super. Nette bezorging die ook op tijd was. Het installeren van de keuken ging vlot en vakkundig. Dus al met al een aanrader.

Geplaatst op 02 april 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u ons aanbeveelt, dat vinden we natuurlijk super om te horen.
Geniet lekker van uw nieuwe droom keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 april 2019

Verkoper was zeer behulpzaam

Verkoper was zeer behulpzaam had ook tijd voor uitleg.
Hij was er voor de verkoop maar wilde er zeker van zijn dat ik tevreden was. Ook later toen ik nog vragen had was hij heel behulpzaam en nam alle tijd om de vragen te beantwoorden.

Geplaatst op 02 april 2019

Beste mevrouw Van den Berg,

Onze adviseurs zijn u ten alle tijden graag van dienst, fijn om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft.
Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 april 2019

Goede centrale receptie

Goede centrale receptie, vlotte afhandeling.

Geplaatst op 02 april 2019

Beste meneer Jansen,

Bedankt voor uw positieve bericht, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×