Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5775 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 april 2020

Great support and guidance with a smile

I was impressed by the way Youssef, at KeukenConcurrent in Amsterdam Westpoort, supported me with the purchase of my new kitchen. Why? Because not only did he listen well to support my vision, but he also guided and advised the best solutions specifically for me. He has the patience of an angel, and was happy to show me various options and possibilities before I settled on a kitchen which I'm absolutely certain I shall enjoy for many-a-years. Thank you Youssef!

Geplaatst op 19 april 2020

Dear mr/mrs,

Thank you very much for your nice review.
Nice to read that you are so satisfied with KeukenConcurrent. I wish you a lot of cooking pleasure.

With kind regards,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 april 2020

Prima geholpen.

Prima geholpen.

Geplaatst op 17 april 2020

Beste heer / mevrouw Koca,

Prima geholpen! Dat is een mooie korte en krachtige beoordeling, dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 april 2020

Boven verwachting!

Het uitzoeken en aankopen en inmeten ging erg soepel en was na 2 bezoeken geregeld. De bezorging was exact op tijd en alles werd keurig op de juiste plaats neergezet door vriendelijke bezorgers. Wel is het moeilijk te zien of de keukenonderdelen compleet zijn aangeleverd, terwijl je er wel voor moet tekenen.
De montage werd door 1 persoon uitgevoerd waardoor we zelf hebben moeten assisteren met het tillen/plaatsen van de 2 zware granieten bladen...!. Verder verliep de montage snel en vakkundig en alles was compleet en aanwezig.
Het enige minpuntje is dat na de montage, de verpakkingen van de kasten en apparaten niet werd meegenomen/afgevoerd en we met een hele berg karton, plastic en piepschuim, etc. bleven zitten.

Geplaatst op 15 april 2020

Beste heer / mevrouw Van der Horst,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en het geven van feedback. Ondanks het minpuntje hoop ik dat u toch kunt genieten van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 april 2020

Top Adviseur!!

We hadden onlangs onze droomkeuken gekocht en Youssef heeft ons daarbij geholpen.
Wij waren al bij verschillende keukenboeren geweest, maar Youssef heeft alle keukenadviseurs overtroffen!!
Hij heeft ons op een paar hele handige opties gewezen waar andere keukenadviseurs ons nooit hadden gewezen.
We zijn bij Youssef met een goed gevoel weggegaan.
Onze complimenten naar Youssef, en willen hem bedanken voor zijn geduld en het meedenken.
Hij luisterde heel goed naar onze wensen!!
Als je in Westpoort naar keukenconcurrent gaat zul je geen spijt krijgen!

Grtjes Zahra

Geplaatst op 14 april 2020

Beste meneer/mevrouw Sellak,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen! Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 april 2020

Na 10 jaar laten alle geplakte fronten…

Na 10 jaar laten alle geplakte fronten los. En dus erge lucht blazen reactie valt niet meer onder de garantie ben je dus mooi klaar mee met je nog nieuwe keuken
NOOIT AAN BEGINNEN DUS
Gr Jaap

Geplaatst op 14 april 2020

Beste meneer Van Berge,

Het is erg jammer om te horen dat u problemen heeft met uw fronten. Het is helaas zo dat de garantie na 10 jaar inderdaad verlopen is. We kunnen uiteraard voor u kijken of we u een oplossing kunnen aanbieden, heeft u hierover al contact gehad met ons? Als dat niet zo is dan vernemen we graag uw (oder)gegevens en telefoonnummer zodat we u hierover kunnen contacteren. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 april 2020

nu alleen afwachten hoe de diverse…

nu alleen afwachten hoe de diverse beschadigen wordt afgehandeld wordt

Geplaatst op 14 april 2020

Beste meneer Stam, '

De beschadigde onderdelen staan reeds voor u in bestelling. Zodra we weten wanneer deze binnen komen nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak! Indien u in de tussentijd vragen heeft vernemen we dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 april 2020

onze keuken bijna 5 jaar oud

onze keuken bijna 5 jaar oud, koelkastdeur krom getrokken en is keurig vervangen. complimenten aan de servicemonteur.een erg vriendelijk en net persoon.

Geplaatst op 10 april 2020

Beste meneer/mevrouw Willems,

Heel erg goed om te horen dat we we u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de service aan uw koelkastdeur.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 april 2020

Zeer goed geholpen

We hebben een keuken gekocht bij de vestiging in Amsterdam-West en zijn zeer goed geholpen door Youssef. Hij hielp ons vlot en kundig en hij was erg vriendelijk.

Geplaatst op 08 april 2020

Beste meneer Beijert,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat super leuk om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 april 2020

dikke prima!

Uitstekende service!
Ze luisteren écht naar de klant. 10000x beter dan keukenkampioen!

Geplaatst op 07 april 2020

Beste meneer/mevrouw Van Breemen,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 april 2020

vriendelijk geholpen

3 keer geweest in Den Bosch erg geen agressieve verkoop.

Geplaatst op 05 april 2020

Beste heer / mevrouw Bronk,

Dank u wel voor het compliment en wat fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons bent geweest.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 april 2020

Perfecte service

Perfecte service

Geplaatst op 05 april 2020

Beste meneer, mevrouw,

Wat een mooie review.
Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 april 2020

Keuken concurrent in Groningen is…

Keuken concurrent in Groningen is prima. Klantvriendelijk en meedenkend. Men probeert oplossingen voor problemen te bedenken.
Het hoofdkantoor is echter minder betrouwbaar. Daar maakt men veel fouten, zoals niet terugbellen en vergeten om gemaakte afspraken door te zetten naar uitvoerenden.

Geplaatst op 03 april 2020

Beste meneer Groen,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review voor KeukenConcurrent.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over het filiaal. Dat horen wij graag. Uw feedback over her hoofdkantoor ga ik intern bespreken. Ik wens u veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Tot heden goed tevreden

Tot heden goed tevreden

Geplaatst op 01 april 2020

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor de mooie 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Top service denken goed met je mee!

Top service denken goed met je mee!
Echt een aanrader
Denhaag megastores top zaak !

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Dank u voor deze mooie complimenten, super om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Heel blij met onze nieuwe keuken!!

In November onze keuken besteld bij Mitchel in Zoetermeer. Hij heeft ons echt top geholpen meerdere malen terug gekomen om weer iets te veranderen door onze besluitenloosheid. Maar het geduld bleef bij Mitchel. Uiteindelijk een super mooie keuken besteld maar toch spannend tot de keuken daadwerkelijk binnen komt. Vorige week is de keuken bezorg en geplaatst en hij is nog mooier dan we gehoopt hadden en dat allemaal mede dankzij Mitchel!!

Ook de monteur Peter en zijn zoon super aardig en een super team samen in een paar uur stond de hele keuken afgewerkt en al en alles netjes opgeruimd.

Bedankt!!

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer/mevrouw Ginger,

Heel graag gedaan! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken en dat wij deze voor u mochten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×