Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4841 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 juni 2019

De contacten tijdens en na de verkoop…

De contacten tijdens en na de verkoop zijn uitstekend.

Geplaatst op 03 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Peters,

Dank u voor uw positieve 5 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 juni 2019

ga hier zeker kijken en word ook een…

ga hier zeker kijken en word ook een tevreden klant.

Geplaatst op 03 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Wierckx,

Zo te zien bent u ook een tevreden klant! Dat vinden we super leuk om te horen, dank u voor uw aanbeveling!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 juni 2019

Mijn volgende keuken koop ik er weer!

Begin dit jaar een keuken gekocht bij de keukenconcurrent.
En mijn volgende zou ik er zeker weer kopen!
Onderhandelingen bij aanschaf blijf ik niet correct vinden, maar dat Is bij alle keukenbedrijven.
Service, kwaliteit zijn bij de KC zeer goed op orde. Er waren wat foutjes en kleine storingen, maar deze werden snel en vakkundig opgelost. Een grote plus is het communiceren van hun klantenservice

Geplaatst op 02 juni 2019

Beste meneer de Geus,

Wat een ontzettend mooi compliment aan het adres van onze klantenservice, dat horen wij graag! Wij wensen u heel veel kookplezier toe met uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 juni 2019

Goed geholpen

Goed geholpen, aanrader

Geplaatst op 02 juni 2019

Beste meneer / mevrouw Willemsen,

Dank u wel voor uw mooie kort maar zeer krachtige review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 juni 2019

Simon bedankt!

Gister blind naar keuken concurrent in cruqius gegaan. We hadden een afspraak maar hadden werkelijk waar geen idee hoe en wat. Een lieve gozer Simon heeft ons fantastisch geholpen. Hij was eerlijk dat hij nog bezig is met zijn opleiding dus alles ging in overleg met de manager. Maar hij deed het super! En gewoon een gezellig fijn gesprek,, dat scheelt al de helft! Samen met de manager hebben ze ons ervan overtuigd om de keuken te kopen voor een top prijs !! Wij zijn zeer tevreden en voldaan na 4 uur lang babbelen naar huis gegaan. Geen 4 sterren nog gegeven ivm de montage etc. Dat moet allemaal nog gebeuren,, hopelijk gaat dat net zo fijn als de aanschaf van de keuken!

Geplaatst op 01 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Roelen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Erg fijn te vernemen dat u zeer tevreden bent! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 juni 2019

Goede service verkoper denkt mee

Goede service verkoper denkt mee, prima monters

Geplaatst op 01 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Beuving,

Dank u wel voor het mooie compliment! Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 31 mei 2019

Keuken Concurrent is DE SPECIALIST in…

Keuken Concurrent is DE SPECIALIST in het adviseren, meedenken, afleveren, plaatsen en aansluiten van de prachtige functionele van alle moderne gemakken voorziene keuken die je altijd al wilde. Ook wanneer je met vragen zit over gebruik of over schoonmaak en onderhoud dan staat Keuken Concurrent voor je klaar via hun Servicedesk en Servicemonteurs! Wij bevelen Keuken Concurrent aan iedereen aan als je wilt kokkerellen in het hart van je huis waar je met je hele familie kunt samenkomen en genieten.

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste mevrouw Louer,

Wow wat een mooie review. Wat leuk dat u zo tevreden bent over KeukenConcurrent!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en veel kookplezier gewenst in uw prachtige keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 31 mei 2019

zijn goed geadviseerd over de…

zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste meneer/mevrouw Van der Voort,

Dank u wel voor het delen van uw ervaringen in deze review met de maximale 5 sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 31 mei 2019

Zeer vakkundig geholpen.

Zeer vakkundig geholpen.
Op rustige manier alle mogelijkheden en keuzes uitgelegd.
Op alle vragen kregen we uitgebreid antwoord.
Zo hebben we uit alle keuzes een goede keuken kunnen kiezen.
We voelen ons daar ook goed onder.

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste meneer/mevrouw Scholten,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze 5 sterren review met de mooie woorden voor onze adviseur(s) en de uitgebreide keuze aan keukens. Fijn te horen dat u zich daar goed onder voelt!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

Alles is gegaan zoals afgesproken

Alles is gegaan zoals afgesproken. Aanrader!

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste meneer Melendez,

Een aanrader en alles gegaan zoals afgesproken. Daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

ben zeer goed en heel goed voor gelicht…

ben zeer goed en heel goed voor gelicht en heb niets te klagen top gedaan keukenconcurrent

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste meneer/mevrouw Mudde,

Zeer goed voorgelicht en niks te klagen over de KeukenConcurrent, meer kunnen we ons niet wensen! Dank u wel voor deze mooie positieve review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

Vandaag bij Keukenconcurrent in Westpoort

Vandaag bij Keukenconcurrent in Westpoort geweest en een keuken gekocht. Youssef heeft me fantastisch geholpen. Hij was zeer professioneel, dacht goed mee en zocht naar passende oplossingen. Ik kwam hier op aanraden van een vriendin en raad een ieder aan om ook bij deze vestiging langs te gaan (en dan naar Youssef te vragen).

Geplaatst op 31 mei 2019

Beste mevrouw Breij,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Bedankt voor uw positieve woorden en aanbeveling van onze collega Youssef, dat zal hij leuk vinden om te horen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

De koop van mijn keuken verliep prima…

De koop van mijn keuken verliep prima ontvangst in de showroom prima goede info ze denken met je mee inmeten verliep goed tekening klopte precies aflevering om 06.45 in de ochtend vondt ik wel erg vroeg maandag de installatie erg deskundig gedaan ging allemaal volgens wens dank je wel keukenconcurent

Geplaatst op 30 mei 2019

Beste meneer de Louw,

Oeh dat is inderdaad erg vroeg dat ben ik geheel met u eens.
Fijn om te vernemen dat alles zo goed is verlopen, nu kunt u lekker gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

Top van A-Z

Kort en krachtig

Van A-Z is alles goed verlopen en we hebben een prachtig resultaat

Verkoop - levering - montage alles was gewoon top!!

Geplaatst op 30 mei 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dat klinkt als een super ervaring bij KeukenConcurrent, wat leuk dat u dit met ons deelt in deze review.
Geniet lekker van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 mei 2019

Witte hoogglans keuken

Als je mooie, goedkope keuken wil dan moet je hier zijn. De winkels zien er niet zo aantrekkelijk uit, maar je krijgt veel keuken voor je geld. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Terug
Sluiten
×