Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5011 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

Goede communicatie

Goede communicatie, goede en nette plaatsing. Tevreden over alles????

Geplaatst op 04 augustus 2019

Beste mevrouw,

Tevreden over alles, dat horen wij heel erg graag! Hartelijk dank voor uw mooie positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 augustus 2019

Tot nu toe prima verlopen

Tot nu toe prima verlopen. dank aan Brigitte hopelijk verloopt het hele vervolgtraject zo, zoals het tot nu toe is gegaan.

Geplaatst op 04 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Maas,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 augustus 2019

Super tevreden en blij met onze keuken

Wij zijn super blij en tevreden met onze keuken.
De hulp bij het uitzoeken was heel goed. De bezorging was correct en op tijd. De monteur heeft de keuken keurig gezet en geïnstalleerd . Hij werkte ook keurig netjes

Geplaatst op 03 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Dooren,

Wat een ontzettend mooie complimenten over onze verkoop levering en montage! Dat maakt ons meer dan trots! Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 augustus 2019

Zeer netjes geholpen en erg duidelijke…

Zeer netjes geholpen en erg duidelijke uitleg over alles. Mag nog voor definitieve aankoop ook nog dingen wijzigen aan de keuken en dat ook zeer fijn.

Geplaatst op 01 augustus 2019

Beste mevrouw Van der Pal,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze fijne review te schrijven, hier zijn wij enorm blij mee! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe droomkeuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets
Keuken Concurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 augustus 2019

wacht al heel erg lang voor iets heel simpels

Ik ben al bijna ruim 4 maanden in contact met DE keukenconcurrent.
eerst over een lekkage van m`n cooker, dat is inmiddels na veel heen en weer bellen, ( alleen van mijn kant, nooit anders om.)
opgelost. alleen hadden de monteurs de stekken van de over vergeten weer in het stop contact te doen. heb ik zelf gedaan, maar daarbij wel een aantal plint clipjes moeten stuk trekken omdat ze deze vaster hebben gezet.
meteen over gebeld en ze zouden een aantal naar mij toe sturen. 5 weken verder en heb nog steeds niks. gebeld en de een zegt dat ze op voorraad zijn de ander weer van niet.. en nu net weer gebeld. moeten ze nog bij de leverancier besteld worden. die overigens dicht zijn nu..
dus DE keukenconcurrent is naar mijn idee een heel slecht bedrijf.. prijs is wel goedkoop maar service is gewoon heel slecht.
laatste keer dat ik daar een keuken koop..

Geplaatst op 01 augustus 2019

Beste Meneer Jong,

Wij begrijpen dat het heel vervelend is dat uw plintclipjes kapot zijn. Zeker omdat wij zijn vergeten de stekker van de oven terug te plaatsen. De plintclipjes die u nodig heeft, zijn inderdaad niet voorradig. Omdat de maatvoering van u plint anders is dan bij andere leveranciers, hebben we de clips nodig van deze specifieke leverancier. We hebben deze op 9/7 in bestelling gezet, echter hanteert de leverancier een vakantiesluiting. Om deze reden worden ze nu niet aan ons geleverd. De leverancier heeft aangegeven de clips op 16-8 aan ons te leveren, waarna ze direct uw kant op worden gestuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Stephan Smeets
KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 31 juli 2019

We zijn heel fijn geholpen door de…

We zijn heel fijn geholpen door de verkoper nu nog even afwachten op de keuken

Geplaatst op 31 juli 2019

Beste meneer/mevrouw,

Proficiat met de aankoop van uw nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2019

Prima prijs voor een standaard keuken

Prima prijs voor een standaard keuken.

Helaas zat er zichtbare beschadiging op de afzuigkap en zat er een lek in de geleverde kraan. Erg jammer..

Hierna gelijk gebeld met de klantenservice en zij hebben ons een nieuwe afzuigkap + kraan geleverd.

Kortom, prima keuken voor een goede prijs, goede klantenservice maar zonde dat er dingen kapot waren.

Geplaatst op 30 juli 2019

Beste mevrouw De Jong,

Wat spijtig om te horen dat er beschadigingen zat op de afzuigkap en dat er een lek in de kraan zat. Het liefste willen wij natuurlijk ook dat alles onbeschadigd is en dat er niks kapot gaat. Wij zijn wel blij dat alles nu goed opgelost is voor u en dat u nu kunt genieten van uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2019

Ruime keus uit de beste Siemens…

Ruime keus uit de beste Siemens apparatuur , goede adviezen van de verkoper en verrassende oplossingen.
Waardoor jou keuken ontwerp een persoonlijk tintje krijgt mede door wat kleuren ( ruime keus ) te kiezen kan je een onderscheidende zeer functionele keuken creëren met een optimaal gebruiks gemak.

Geplaatst op 30 juli 2019

Beste meneer De Bruin,

Graag wil ik u bedanken voor deze prettige review. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om deze te plaatsen en wensen u veel kookplezier in uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2019

Ik ben zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden!!! Prachtig keukenVriendelijk en professioneel personeel.

Geplaatst op 30 juli 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling. Zeer tevreden, daar zijn wij trots op. Wij wensen u veel plezier met uw prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2019

Super service

Super service. Aardige mensen duidelijke uitleg en een lekker hapje erbij. Na het tekenen van het contract zelf een zelfgemaakte cocktail om het te vieren!

Geplaatst op 30 juli 2019

Beste meneer/mevrouw Maas,

Uw 5 sterren beoordelen, waarderen wij enorm. Bedankt voor het schrijven van deze review en veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juli 2019

????????????

Vakkundig en alle tijd

Geplaatst op 30 juli 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en dat u deze review heeft geschreven. Wij wensen u alvast veel kookplezier in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2019

goed geregeld

goed geregeld, prima begeleiding, mooie keuken

Geplaatst op 29 juli 2019

Beste meneer Leenders,

Wat goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent en dat u nu een mooie nieuwe keuken heeft! Veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juli 2019

Zeer goede en snelle service.

Zeer goede en snelle service.

Geplaatst op 29 juli 2019

Beste meneer Mevis,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, hier zijn wij erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 juli 2019

Keukenconcurrent Westpoort

Bij keukenconcurrent Westpoort een keuken uitgezocht. Deskundig geholpen door Arend. Veel mogelijkheden en een zeer scherpe prijs.

Gr. Max

Geplaatst op 29 juli 2019

Beste meneer,

Wat fijn dat u een nieuwe keuken heeft uitgezocht met de hulp van mijn collega Arend. Wij wensen u alvast veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 juli 2019

voldoende keukens om een keus te maken

voldoende keukens om een keus te maken, tegen een redelije prijs,en vriendelijk personeel

Geplaatst op 28 juli 2019

Beste mevrouw Jansen,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe keuken! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×