Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4127 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 december 2018

Prima ervaring

We waren van plan om ons in keukens te gaan oriënteren , de bedoeling was bij verschillende firma's ons te laten voorlichten. Een collega zei dat zij goede ervaring had met keukenconcurrent.
In Hoogeveen zijn wij zo goed voorgelicht dat we eigenlijk voor de prijs bekend was dachten "dit voelt goed".
Dankzij de uitstekend meedenkende verkoper en de topkwaliteit keuken gingen we zonder dat we dat hadden verwacht naar buiten na 2 uur met een deal voor een topprijs bovendien.
Een tweede bezoek aan een concurrent keukenfirma was niet meer nodig.
Service was dus top in Hoogeveen.

Geplaatst op 05 december 2018

Beste meneer,

Heel erg fijn om te horen dat u bij onze collega's in Hoogeveen zo'n goed gevoel heeft en dat zij samen met u uw top keuken hebben kunnen samenstellen! En dat ook nog voor een top prijs. Graag feliciteren wij u met uw mooie nieuwe keuken en wensen u nu alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 05 december 2018

Fijne aankoop

Fijne aankoop

Geplaatst op 05 december 2018

Beste meneer/mevrouw Venmans,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keukenaankoop! Goed om te horen dat u tevreden bent over deze aankoop.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2018

super!

alles in 1 x uitstekend geleverd en geplaatst.

Geplaatst op 05 december 2018

Beste meneer/mevrouw,

Dat horen we heel graag en daar doen we het ook allemaal voor. Fijn dat alles in een keer uitstekend geleverd en geplaatst is. Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2018

hele goede mee denkers als je koopt.

hele goede mee denkers als je koopt.
ik heb met plezier een keuken gekocht

Geplaatst op 04 december 2018

Beste meneer/mevrouw Bezemer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk om te horen dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent.
Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2018

Zeer vriendelijke medewerkers

Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam zorgzaam en begripvol.
Ze zorgen dat je tevreden bent over de compromis en met een smile op je gezicht naar huis vertrekt , alles wordt naar wens geregeld ????????

Geplaatst op 04 december 2018

Beste meneer/mevrouw Raissouni,

Zoals het hoort uiteraard! Bedankt voor het gestelde vertrouwen in KeukenConcurrent, leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden zijn.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2018

zeer goede service

zeer goede service, een aanrader - ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe keuken

Geplaatst op 04 december 2018

Beste meneer Jacobs,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Wij wensen u veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 04 december 2018

Alles netje gelopen

Alles netje gelopen

Geplaatst op 04 december 2018

Beste meneer/mevrouw Jootje,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat u ons beoordeeld met deze mooie 4 sterren review.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 december 2018

De verkoper dacht heel fijn mee met wat…

De verkoper dacht heel fijn mee met wat voor mijn rugklachten de beste keuken zou zijn, en bv de vaatwasser waarvan het bordenrek met een lift omhoog kan. Zeer vriendelijk en behulpzaam ????

Geplaatst op 03 december 2018

Beste meneer / mevrouw Waanders,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te vernemen dat de verkoper zo goed meegedacht heeft met het samenstellen van uw keuken.
Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 december 2018

Echt een super service

Echt een super service. Luisterend, begrijpend, uitvoerend en meedenkend. Dit is mijn derde keuken en ook mijn beste keuze tot aan nu.
Blij verrast met de ontvangst en de kunde.

Geplaatst op 03 december 2018

Beste meneer / mevrouw Scholten,

Wat leuk om te lezen dat u voor de derde keer geslaagd bent bij KeukenConcurrent. Fijn dat de service u zo goed bevalt.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 december 2018

De ontvangst en verdere uitleg was…

De ontvangst en verdere uitleg was prima. Toen we vrij snel onze keuze hadden gemaakt, werden we goed voorgelicht over de mogelijkheden en onmogelijkheden en verliep de afhandeling prima, in afwachting van het inmeten, hetgeen vervolgens deskundig verliep en we goede adviezen kregen.

Geplaatst op 03 december 2018

Beste meneer/mevrouw Nijssen,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Bedankt voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 december 2018

ik geef liever mening als de keuken…

ik geef liever mening als de keuken staat

Geplaatst op 03 december 2018

Beste meneer Mantel,

Dat zouden we ontzettend fijn vinden. Alvast bedankt voor de positieve 4 sterren review die u ons tot nu toe heeft gegeven.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 december 2018

Vol lof

Ik vond de verkoper(s) echt heel enthousiast en ze waren zeer bekwaam. Ze deden goede suggesties en probeerden ook de prijs zo laag mogelijk te houden! Veel keuze in deuren, grepen, bladen en kleuren. Wij zijn super tevreden!

Geplaatst op 02 december 2018

Beste meneer / mevrouw Zentveld,

Wow wat een leuke beoordeling voor mijn collega's in het filiaal. U heeft een mooie keuken samengesteld zo te lezen. Ik wens u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 december 2018

Na 2 jaar begon onze keukenkraan te…

Na 2 jaar begon onze keukenkraan te lekken. Na reparatie bleek dit niet verholpen te zijn. Opnieuw afspraak gemaakt en ik kreeg een geheel nieuwe kraan. Een hele mooie service dus. Weer een jaar later is er waterschade ontstaan door een externe factor. De keukenconcurrent heeft het gehele kastje vernieuwd en daar alleen maar materiaalkosten voor berekend. Dit terwijl de, vriendelijke, monteur 3,5 uur bezig is geweest. Hij heeft dit ook bijzonder netjes uitgevoerd (deken op de grond, ter bescherming van mijn vloer, enz). Goede ervaringen met keukenconcurrent dus.

Geplaatst op 02 december 2018

Beste meneer / mevrouw van Neste,

Fijn om te vernemen dat u zo tevreden ben over de geboden service van KeukenConcurrent. Daar staan wij voor. Fijn dat u dat ook zo ervaren heeft.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 december 2018

gewoon prima geregeld allemaal

gewoon prima geregeld allemaal

Geplaatst op 02 december 2018

Beste heer / mevrouw Vaalen,

Bedankt voor deze kort maar zeer krachtige review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 december 2018

Correcte aanpakt van De Heer Jan-Willem…

Correcte aanpakt van De Heer Jan-Willem uit Hulst. Gedetailleerde informatie , meedenken , tips, Ben zeer tevreden , en zeker met de kortingen die ik gekregen heb. Toch een mooie keuken voor een schappelijke prijs.

Geplaatst op 02 december 2018

Beste mevrouw Robberecht,

Wat een mooie review. Dank u wel voor deze 5 sterren. Mijn collega Jan Willem zal dit zeer op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×