Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5145 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 oktober 2019

Op zoek naar een nieuwe keuken zie je…

Op zoek naar een nieuwe keuken zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Bij Keukenconcurrent Oss werden we gastvrij ontvangen, van deskundig advies gezien op een leuke manier. Er werd met ons meegedacht en naar klantgerichte oplossingen gezocht.
Uiteindelijk binnen een tijdsbestek van 2 uur een nieuwe keuken gekocht helemaal afgestemd op onze wensen.

Geplaatst op 03 oktober 2019

Beste meneer,

Gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken. Fijn om te vernemen dat u deskundig geholpen bent.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 03 oktober 2019

we zijn ontzettend fijn geholpen

we zijn ontzettend fijn geholpen. Daar waren we heel blij mee.
De keuken hebben we nog niet maar we kijken er heeeel erg naar uit.
degene die ons hielp, dacht helemaal mee met onze ideeen en opperde zelf ook opties waar we helemaal achter stonden. Nog dank je wel daarvoor Appie [Abdul] uit Uden. Ook de manager Wesley

Geplaatst op 03 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw van Haandel,

Wat heerlijk dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Leuk om te horen dat u bij KeukenConcurrent bent geslaagd voor uw nieuwe keuken. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 oktober 2019

Afspraak thuis niet mogelijk

Op de website van Keukenconcurrent staat dat er een adviseur thuis kan komen. Dat vonden we een goed idee, omdat keuken geen standaard indeling heeft. Dan konden we meteen bespreken wat mogelijk is, We hebben het formulier ingevuld. Vervolgens nam niemand contact met ons op, we moesten zelf bellen. Daarna nam het filiaal Almere contact op met de melding dat een afspraak thuis ten zeerste werd afgeraden. Dat het geen zin had om te komen. Maar het was duidelijk dat ze niet wilden komen. De optie voor een afspraak thuis is dus een wassen neus. Pech voor Keukenconcurrent, want we gaan de keuken nu bij een ander bedrijf kopen. Gelukkig is er genoeg keuze.

Geplaatst op 07 oktober 2019

Beste meneer,

Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat de afspraak niet gemaakt is zoals u graag wenste. Graag nemen we hier persoonlijk contact over met u op! Kunt u mij aub in een mail uw tel.nmr doorgeven? U kunt mailen naar webcare@keukenconcurrent.nl

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent
-----------------------------------------------------------------
7-10-2019

Beste meneer,

Gelukkig hebben we u hierover inmiddels kunnen spreken en is er in overleg met u een afspraak gepland op 18 oktober.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 02 oktober 2019

zeer tevreden

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en creatief meegedacht. Afspraken werden nagekomen. Blij met onze keuken, hopelijk gaat met de plaatsing over 3 maanden ook alles naar volle tevredenheid!

Geplaatst op 02 oktober 2019

Beste mevrouw Vincent,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Goed om te horen dat we u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen en we gaan er voor zorgen dat de plaatsing ook naar uw tevredenheid verloopt!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 oktober 2019

Kijk vooral verder!!

Kijk vooral verder!!

Helaas hebben wij de fout gemaakt om voor een keuken met deze partij zaken te doen. Na een aflevering met wat voeten in de aarde ging het enige tijd goed met de keuken.

Maar helaas, nu een onderdeel stuk is kom je terecht in het kastje en muur verhaal.
Waarbij je in posities word gedwongen tussen filiaal en planning waar je als klant al niet tussen hoort.
Uiteindelijk na dreigen van afzeggen van order kon het uiteindelijk binnen een dag hersteld worden.
Iedereen blij zou je zeggen, maar helaas het "nieuwe" onderdeel welke geïnstalleerd is werkt ook niet zoals het moet.
Er word weer contact opgenomen met de planning. We hebben geluk en binnen een week komt er een monteur kijken of wij wel snappen hoe een keuken werkt. En wat blijkt dat doen wij wel dus is het echt een kapot apparaat. Dit word wederom gemeld naar kantoor en er zal contact op worden genomen.

En weer gaat er een week voorbij en besluit ik te informeren na de status, hier is uiteraard hard aan gewerkt maar een duidelijk antwoord krijgen wij niet. En dan ineens een dag later een mail van een andere partij dat er zojuist een melding is gedaan van een defect welke hun op gaan pakken.

Conclusie: de keuken is mooi om naar te kijken, maar of hij ooit weer werkt ... wie weet

---------------------------------------------
Update 15-10-2019
---------------------------------------------

Afgelopen donderdag is er een monteur langs geweest die de kookplaat komt repareren, en wederom helaas.

Van de 2 onderdelen welke vervangen zouden moeten worden is er helaas maar 1 besteld deze word geïnstalleerd en de monteur vertrekt weer, in plaats van de kapotte plaat te vervangen.

Dus wederom kan er weer niet gekookt worden.

Over de vervolg stappen word ook niets gemeld, hier moet je zelf weer achteraan.
Wanneer je dat doet word je geïnformeerd van oja we gaan een onderdeel bestellen, levertijd? Weten we niet, we nemen tzt wel weer eens contact op.....

Dus tot nu toe moet je direct het volle pond betalen en krijg je nog niet eens een half apparaat, onderhand ben je instaat dat ding te retourneren

Geplaatst op 03 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het doorgeven van uw ordergegevens. Ik ga er voor u uitzoeken wat de status is en we komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent
____________________________________________________________________
3-10-2019

Beste meneer/mevrouw,

Inmiddels hebben we contact met u en met de leverancier gehad. Er zijn onderdelen besteld en u wordt gebeld vanuit de leverancier voor het plannen van een nieuwe afspraak. Fijn dat het voor u opgepakt is.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 september 2019

Vriendelijke zakenkundige mensen die…

Vriendelijke zakenkundige mensen die een goed advies geven.

Geplaatst op 01 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Staden,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de aankoop van uw nieuwe keuken, leuk dat wij deze voor u mogen leveren.
Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 september 2019

Voorbeeld hoe een grote onderneming als…

Voorbeeld hoe een grote onderneming als een geolied machientje kan lopen

Geplaatst op 30 september 2019

Beste meneer/mevrouw Gerrits,

Dank u wel voor het mooie compliment, dat horen wij graag! Wij wensen u heel veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 september 2019

Perfect.

allemaal uitstekend verlopen; van keuken kijken, kopen en afleveren.

Geplaatst op 30 september 2019

Beste meneer/mevrouw Cuijpers,

Wat leuk u ons beoordeelt met 5 sterren, dat vinden we super leuk om te horen! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 september 2019

Kort lijstje

We werden goed geholpen in de winkel in Alkmaar.
Levering ging volgens planning, monteurs waren aardige gasten en werkten netjes.
Het is dat een afwerklijst 23 mm te kort was (deze wordt binnenkort vervangen) anders had ik de vijfde ster eraan geknoopt.

Geplaatst op 30 september 2019

Beste meneer de Nijs,

Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. 8 oktober komen we het laatste puntje op de i zetten en zal de greeplijst gemonteerd worden door onze servicemonteur!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 september 2019

zeer goed behandeld en we hebben goed…

zeer goed behandeld en we hebben goed kunnen kopen
ben benieuwd hoe de rest verloopt

Geplaatst op 30 september 2019

Beste meneer/mevrouw Martinali,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken, daar kunt u van op aan!
Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 september 2019

perfect, met maar 1 minpunt

perfect, van keuken uitzoeken tot en met plaatsen.
1 minpunt; we kwamen er de dag na plaatsing achter dat de koelkast deur tegen het frame schuurt bij openen .
Dit kan natuurlijk gebeuren, jammer dat het dan 2 weken moet duren voordat er een monteur kan komen om dit te herstellen. het deurtje beschadigt hierdoor alleen maar.

Geplaatst op 30 september 2019

Beste meneer/mevrouw Wijnen,

Ik kan me voorstellen dat u dit als vervelend ervaart. Er staat een begrenzer in bestelling welke op de koelkastdeur gemonteerd moet worden. Deze dient vanuit de leverancier binnen te komen, vandaar dat we u helaas niet eerder kunnen bezoeken daar we moeten wachten op dit onderdeel. Ook komt er via de post ook nog een bestekbak uw kant op. Indien u vragen heeft vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 september 2019

Prima keuken en zeer goede monteur bij…

Prima keuken en zeer goede monteur bij installeren. Enige nadeel is de wat langere levertijd.

Geplaatst op 29 september 2019

Beste meneer / mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaringen!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 september 2019

Ontzettend fijn en goed geholpen.

Ontzettend fijn en goed geholpen.

Geplaatst op 29 september 2019

Beste meneer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 september 2019

Super fijn geholpen.

Super fijn geholpen.
En ik denk dat we een showkeuken krijgen!

Geplaatst op 28 september 2019

Beste mevrouw Visser,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wellicht dat u een foto kunt sturen als de keuken klaar is, dat vinden we altijd erg leuk!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 september 2019

Bij de start van het project kwam Ruben…

Bij de start van het project kwam Ruben van de vestiging Zoetermeer met een door ons nooit bedacht idee voor de vormgeving. Helaas was het inmeten niet helemaal goed gedaan, maar onze installateur Jerry vond overal een oplossing voor en heeft alles perfect opgelost. Je hoort veel horrorverhalen over een nieuwe keuken, het heeft bij ons twijfel gebracht, maar dit is echt prima gegaan zo.

Geplaatst op 27 september 2019

Beste meneer / mevrouw Lageveen,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over KeukenConcurrent. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×