Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 4938 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juni 2019

Erg goed door verkoper geholpen

Erg goed door verkoper geholpen. Er wordt echt met je meegedacht en alles wordt dubbel gecheckt zodat je niest vergeet! Ook 2e gesprek waarbij de puntjes op de i worden gezet is fijn verlopen. Er wordt aan alles gedacht en de keuken wordt op korte termijn al geleverd. Kortom erg fijne kennismaking met KeukenConcurrent gehad met als resultaat een hele mooie keuken!

Geplaatst op 02 juli 2019

Beste meneer,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over uw bezoek aan onze mooie showroom. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam -KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juni 2019

Service en vriendelijkheid waren goed.

Service en vriendelijkheid waren goed.
Onze complimenten.

Geplaatst op 30 juni 2019

Beste meneer / mevrouw Greet,

Onze complimenten naar u!
Bedankt voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in KeukenConcurrent.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juni 2019

Uitstekende montage en levering van de…

Uitstekende montage en levering van de keuken

Geplaatst op 30 juni 2019

Beste meneer van Dijk,

Dank u wel voor deze uitstekende 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juni 2019

Vriendelijke en behulpzame mensen zowel…

Vriendelijke en behulpzame mensen zowel in de winkel als bij de klantenservice.
Mannen van de montage werken netjes en hebben kennis.
Ook bij tegenslag nemen ze gelijk actie om dit zo snel mogelijk te herstellen.

Geplaatst op 30 juni 2019

Beste mevrouw Schelfhout,

Wat een mooie beoordeling voor mijn collega's.
Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 juni 2019

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd, zeer te vreden over de montage door Nick. Het was super

Geplaatst op 30 juni 2019

Beste meneer / mevrouw de Tollenaer Visser,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling.
Mijn collega Nick zal deze review erg op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juni 2019

Super netjes en perfect geplaatst

Super netjes en perfect geplaatst! Wij zijn zeer tevreden!!

Geplaatst op 02 juli 2019

Beste meneer/mevrouw Van der Horst,

Dat is voor ons het aller belangrijkste, tevreden klanten! Dank u voor het delen van uw positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam -KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 juni 2019

Keukenconcurrent Hulst

Gisteren voor een tweede keer naar Keukenconcurrent Hulst geweest. Wij zijn super goed geholpen geweest door Ramon. Hij denkt met je mee over de mogelijkheden die binnen je keukenontwerp passen en ze nemen ook echt de tijd voor je. Wij zijn heel erg tevreden over de service die we hebben gekregen en kijken alvast uit naar de levering van de keuken.

Geplaatst op 02 juli 2019

Beste mevrouw,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 juni 2019

Fijne keuken als eindresultaat

Mooie keuken samen gesteld en helemaal naar wens. Hier en daar liepen we tegen kleine problemen aan maar deze zijn allemaal uitstekend opgelost.

Geplaatst op 28 juni 2019

Beste meneer / mevrouw Greven,

Wat fijn dat de keuken geheel naar wens bij u is opgeleverd.
Ik wens u veel kookplezier toe en wil u hartelijk bedanken voor deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juni 2019

Wij zijn goed geadviseerd bij het…

Wij zijn goed geadviseerd bij het uitzoeken van onze keuken,ze hadden alle tijd voor ons,voor dat alles afgerond was,was het al sluitingstijd maar ze bleven rustig en maakten het keurig af,top!!

Geplaatst op 03 juli 2019

Beste meneer/mevrouw Nijhof,

Dank u wel voor het toekennen van het maximaal aantal sterren. Heel erg fijn om te horen dat u zo naar tevredenheid geholpen bent in onze winkel! Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juni 2019

het bleek dat de achterwand vd keuken…

het bleek dat de achterwand vd keuken niet in 1 deel geleverd kon worden maar in 2 delen. in het 'verkoopfiliaal' is dat veel later na de bestelling verteld maar er werd beloofd dat de 2 delen naadloos op elkaar aan zouden sluiten. dit bleek bij levering helemaal niet te realiseren. overigens geen kwaad woord over de monteur die meer dan zijn uiterste best heeft gedaan. de voorlichting bij de verkoop had beter gekund.

Geplaatst op 28 juni 2019

Beste meneer Jagerman,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze review. We nemen uw tip voor onze verkoop mee als punt van verbetering en danken u voor de complimenten voor onze monteur.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juni 2019

Klantenservice om te janken!

Op dit moment echt heel maar dan ook heel erg slecht.. De service in Deventer was prima, top geholpen door verkoper Jeroen! Alles naar wens!
Vervolgens is onze keuken geplaatst vorige week woensdag. Bij twee kasten misten een stukje, wasbak was afgekit en te snel drooggeveegd waardoor we nu lijnen hebben lopen.. Kookeiland staat scheef en nu het mooie, afzuigkap zit een deuk in. Monteur Dirk was ronduit onbeschoft.. Met z'n 26jaar ervaring. Hij had de afzuigkap verkeerd geplaatst en toen wij hem hierop wezen werd hij kwaad.. Moeilijk doen en zuchten, meneer wou om half 3 naar huis.. Uiteindelijk is hij verplaatst maar heeft hij hem op de latten van de verlaagd plafond geschroefd ipv eronder en ook nog wat latten doorgezaagd. Het monteren van de afzuigkap is zo lomp gedaan waardoor wij nu met deuken zitten. Hier heb ik afgelopen vrijdag contact over gehad met de klantenservice. Ik zou weer gebeld worden.. Je raad het al, tuurlijk niet! Vervolgens heb ik afgelopen maandag, dinsdag, woensdag En vandaag gebeld... Ik ben geen steek verder! Morgen bel ik waarschijnlijk voor dag 6 zonder resultaat! Echt te bagger voor woorden. Je wordt afgescheept met dat ze het niet weten, persoon niet aanwezig is of je wordt gebeld / gemaild. Niks van dit alles gebeurd helaas. Wij zitten nu met stagnatie en kosten lopen hoog op doordat verlaagd plafond niet dichtgemaakt kan worden en zo kunnen we niet verder.
Ik mag dan ook hopen dat ik hier WEL enig bericht over krijg al is mijn vertrouwen totaal weg. Erg jammer want in de winkel was alles top. Het is om te janken, dit ziet er niet uit.....

Geplaatst op 09 juli 2019

Beste mevrouw,

Wat ontzettend vervelend te vernemen dat u deze ervaring heeft. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Ik zal er zorg voor dragen dat er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen wordt om de situatie te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
09-07-2019

Beste mevrouw,

Ik heb vernomen dat onze monteur u op 15 juli komt bezoeken en een nieuwe afzuigkap voor u mee neemt. Ook de overige punten zal hij ter plaatse beoordelen/oplossen. Indien u nog vragen heeft kunt u deze ten alle tijden stellen aan de klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 juni 2019

Prima geholpen

Prima geholpen. Goede voorlichting, goed advies. Klantvriendelijk
Uitermate tevreden.

Geplaatst op 27 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Strolenberg,

Uitermate tevreden over de hulp, het advies, de voorlichting en onze klantvriendelijkheid dat zijn nog eens mooie woorden! Heel hartelijk bedankt hiervoor, meer kunnen we ons niet wensen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juni 2019

Na fout tot een goede oplossing gekomen...

8 jaar geleden een keuken gekocht bij de keukenconcurent. Dit jaar wilde wij de keuken uitbreiden dus terug naar de keukenconcurent. En ja hoor dezelfde keuken kon geleverd worden alleen niet in dezelfde kleur, vonden wij niet erg dus dan een mooie contra kleur. Leuke verkoper. Alles ging op tijd granieten keukenblad netjes geleverd. Ineens werd de keuken gemonteerd, wij dachten wat een service vast een actie geweest waar wij ons niet van bewust waren. Na montage zagen wij dat er een hele andere keuken gemonteerd was. Wij gebeld, wat bleek de montage was service omdat de door ons bestelde keuken niet leverbaar was dus er was een keuken besteld zonder overleg die het meeste overeen kwam met de door ons bestelde keuken. Daar waren wij natuurlijk niet blij mee. Na redelijk wat mail/ bel verkeer probeerde de verkoper oplossingen aan te dragen die voor ons niet acceptabel waren uiteindelijk tot een door ons aangedragen oplossing gekomen. Wij vonden op de site namelijk dezelfde keuken als die wij besteld hadden maar was deze van een andere fabrikant. Maar dat was geen probleem. De keuken werd netjes na 2 maanden gedemonteerd en de nieuwe gemonteerd. Wij zijn er erg blij mee. Dank je wel! Het was natuurlijk 5 sterren geweest als de keuken gelijk goed was ;-)

Geplaatst op 27 juni 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wat een ontzettende vervelende situatie met betrekking tot de kleur van uw nieuwe keuken. Gelukkig konden we deze situatie goed voor u oplossen en kun u nu lekker genieten van uw nieuwe aankoop.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 juni 2019

Keuken Concurrent Westpoort - Yoessef

Yoessef is een aardige en toegankelijke vestigingsmanager die altijd met je probeert mee te denken. Ondanks meerdere afspraken met hoogte en dieptepunten heeft hij altijd in oplossingen proberen mee te denken en bleef hij rustig. Mede hierdoor zijn we er vandaag uiteindelijk toch in geslaagd om een keuken naar wens samen te stellen. We kijken uit naar vlekkeloze en succesvolle levering in ons nieuwbouw huis in 2020.

Geplaatst op 27 juni 2019

Beste meneer Vermeer,

Wat een spanende tijd zal dat worden, nieuw huis, nieuwe keuken. Wij gaan zorgen dat u straks in ieder geval lekker kunt gaan genieten in uw mooie keuken van KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

Aanrader!

Goede afspraken. Keurige bezorging en vakkundige, voorzichtige montage

Geplaatst op 25 juni 2019

Beste meneer,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×