Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5063 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 augustus 2019

Keuken

Zeer correct en neemt de tijd voor de klant super

Geplaatst op 20 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Berends,

Dank u voor het delen van uw positieve 5 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 augustus 2019

Levering en montage zonder problemen

Levering en montage zonder problemen. Meedenken in oplossingen bij aankoop. Vakman die keuken heeft geplaatst.

Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste meneer,

Uw woorden maken ons meer dan trots! Dank u wel voor uw mooie, positieve terugkoppeling.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 augustus 2019

Prima service en advies

Prima service en advies, keurig volgens afspraak foutloos geleverd !

Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste meneer,

Dank u wel voor het mooie compliment! Wij horen natuurlijk graag dat de service advies en levering fijn zijn verlopen.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 augustus 2019

Ik ben enorm goed geholpen door Pascal…

Ik ben enorm goed geholpen door Pascal in hulst! Er werd geluisterd naar wat ik wilde, en mijn budget werd ook in de gaten gehouden! Top service!!!

Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste mevrouw,

Top service, daar doen wij het voor! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 augustus 2019

Een aanrader voor iedereen die een…

Een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken wil hebben.

Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Wolters,

Dank u voor uw aanbeveling dat vinden we super leuk om te horen!
Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 augustus 2019

Wij moeten de keuken nog krijg maar tot nu toe zeer tervreden.

Wij moeten de keuken nog krijg maar zeer tevreden over de begeleiding tot nu toe.Wij moeten er nog even op wachten tot we hem krijgen we kijken er erg naar uit en hopen na plaatsing 5 sterren te kunnen geven.

Geplaatst op 19 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wij gaan er voor zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 augustus 2019

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen…

Dit bedrijf is zeker aan te bevelen goed geholpen goede uitleg , de verkoper is op de hoogte van zijn producten .

Geplaatst op 18 augustus 2019

Beste mevrouw Wijnberg,

Wat leuk dat u KeukenConcurrent aanbeveelt. Dat horen wij erg graag. Dank u wel voor uw mooie review en alvast veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 augustus 2019

Goed geholpen

Goed geholpen

Geplaatst op 18 augustus 2019

Beste meneer / mevrouw Yildirim,

Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 augustus 2019

Erg aardige adviseur

Erg aardige adviseur, niet opdringerig, heel behulpzaam

Geplaatst op 18 augustus 2019

Beste meneer / mevrouw Middendorp,

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de adviseur.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 augustus 2019

Levering en vooral montage in 1 woord…

Levering en vooral montage in 1 woord uitstekend.

Geplaatst op 17 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Roer,

Uitstekend! Dat maakt ons meer dan trots en blij, wij wensen u ontzettend veel plezier van uw prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 augustus 2019

Prima

Prima. Levering en montage top.

Geplaatst op 16 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Honkoop,

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling! Hier zijn wij erg blij mee. Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Prima service, prachtige keuken, uitstekende plaatsing door zeer professioneel personeel.

Zowel de behandeling op het kantoor van Keukenconcurrent als de levering en plaatsing van de keuken waren werkelijk uitstekend! Wij zijn zo goed geholpen, bij het samenstellen van de keuken en het berekenen van de keuken. Ook de berekening van de mogelijkheden was prima geregeld. In één woord : chapeau!

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Steen,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent, daar doen wij het allemaal voor!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Komt keuken ooit af ( vervolg )

Geweldig, na 1 1/2 maand eindelijk een offerte gehad, na herhaaldelijke mails en tel contact mijnerzijds. Keukenconcurrent geeft weinig reactie hierop.
Of ik nu NOG maar even 8-9 weken wil wachten.....
Dus zoals het er nu uitziet bijna 3 maanden met een halve keuken

Goede reclame keukenconcurrent, maar niet van mij....waardeloos

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer Van Veluwen,

Begrijpelijk is het dat u niet tevreden bent dat u bijna 3 maanden moet doen met een niet afgewerkte keuken. Dit is ook zeker niet onze bedoeling geweest. Helaas is het niet mogelijk om een eerdere afspraak met u in te plannen waarvoor ik ook mijn oprechte excuses aanbiedt. Echter is het wel onze intentie om ervoor te zorgen dat u daarna kunt gaan genieten van uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Schipper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2019

Belabberd service afhandeling!

Dan geef je ruim €16000,00 uit aan een keuken en dan maakt de Keukenconcurrent fout op fout. Eerst besluiten ze zonder communicatie de order in 2 te delen, lekker handig voor hun eigen verkoopcijfers dan hebben ze 2 keukens verkocht ipv 1. Dan besluiten ze in datzelfde proces de oven weg te halen met de opmerking ze hergebruiken de oude, geen idee waar ze dat vandaan halen, plus ik heb er voor betaald. Om de oven nageleverd te krijgen ben ik al 3 dagen bezig geweest. Toegezegd dat de keuken in 1 dage geplaatst zou worden, de monteurs die komen weten van niks, en zouden maar de helft doen, uiteindelijk, echt complimenten voor de monteurs, hebben ze het wel in 1 dag gedaan. Er is een lelijk pas stuk geleverd, met een naad die nergens op slaat. op andere plakken hebben we langere passtukken zonder naad, maar speciaal voor die plek is dat onmogelijk. Nu al 4 maanden bezig om een nieuw passtuk te krijgen, zoals toegezegd, met de naad op een 'handigere'plek, en ineens out of de blue zeggen ze dat de fabrikant dat beslist. uhu vandaar dat bij de bestelling en de afgelopen 4 maanden gezegd was dat het wel kan. Kortom de keukenconcurrent is echt heel slecht in het herstellen van zijn fouten. ze verwachten dat je keer op keer de hele dag vrij neemt, en je moet zelf overal achter aan, het enige wat ze uiteindelijk na veel zeuren als compensatie doen is een bosje bloemen, nou voor een keuken van ruim €16000,00 verwacht ik toch echt wel meer service, ze verdienen er genoeg op!
Er is qua communicatie nog veel meer mis gegaan maar dat is te veel om hier te noteren.

Dus vervolgens heb je via facebook messenger contact, geef je aan dat je afzuigkap ook stuk gegaan is, beloven ze met spoed te reageren op je. 2 dagen later nog niks gehoord.

Geplaatst op 26 augustus 2019

Beste mevrouw Glasbergen,

Dat klinkt als een hele vervelende ervaring, ik kan me voorstellen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. Helaas ontbreekt in uw review uw (order) nummer, kunt u mij deze aub doorgeven als reactie op dit bericht? Graag nemen we persoonlijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent
________________________________________________________________
26-08-2019

Beste mevrouw Glasbergen,

We hebben u gelukkig hierover inmiddels kunnen bereiken. Uw klacht is uitgebreid besproken en afgesproken is dat we, nadat alles 100% naar tevredenheid opgelost is, nogmaals contact met u opnemen om uw klacht netjes af te sluiten.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

Mooie keuken

Mooie keuken, levering verliep prima, montage zonder problemen verlopen. Lof voor de monteurs, goed mee gedacht met moeilijke situaties.

Geplaatst op 15 augustus 2019

Beste meneer,

Wat een positieve review! Wij zijn erg blij om te lezen dat onze collega's u zo goed hebben geholpen. Veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×